Închide meniul

Nana Antwi, prezentat oficial la Hermannstadt! Clip spectaculos pentru fundaşul împrumutat de FCSB

Viviana Moraru Publicat: 3 septembrie 2024, 19:25

Reclamă
Nana Antwi, prezentat oficial la Hermannstadt! Clip spectaculos pentru fundaşul împrumutat de FCSB

Nana Antwi, prezentat oficial la Hermannstadt

Nana Antwi, prezentat oficial la Hermannstadt/ Facebook Hermannstadt

Nana Antwi a fost prezentat oficial la Hermannstadt. Fundaşul a fost împrumutat de FCSB la formaţia din Sibiu, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a renunţat la serviciile lui Nana Antwi, pentru acest sezon. Oficialii campioanei l-au scos de pe lista pentru Liga 1, după venirea lui Florin Tănase, şi ulterior au luat decizia de a-l ceda la Hermannstadt.

Nana Antwi, prezentat oficial la Hermannstadt

În ziua în care Mihai Popescu şi Daniel Bărligea au fost prezentaţi la Palat de Gigi Becali, Nana Antwi a fost prezentat spectaculos la FCSB. Sibienii i-au făcut un clip spectaculos de prezentare fundaşului dreapta ghanez, care va fi împrumutat la formaţia lui Marius Măldărăşanu până la finalul sezonului.

Pentru fundalul clipului spectaculos a fost utilizată melodia „He’s Comin'”, interpretată de NANA. Antwi a oferit şi o scurtă reacţie, la prezentarea oficială: „Să nu vă fie frică, Nana e aici”, a transmis fundaşul FCSB-ului.

„Nana e aici! Nana is here! Bine ai venit, Nana Antwi!

Reclamă
Reclamă

Nana vine sub formă de împrumut de la FCSB pentru un sezon. Echipe la care a jucat: Young Wise FC(GHA), Lori Wanadzor(ARM), Lille B(FRA), F.C.Urartu (ARM) și FCSB”, au notat cei de la Hermannstadt, pe pagina oficială de Facebook.

Nana Antwi, în vârstă de 24 de ani, a fost transferat de FCSB în iarna acestui ani de la FC Urartu. Campioana a plătit suma de 100.000 de euro în schimbul fundaşului ghanez, pe care Gigi Becali l-a supranumit „racheta”.

Reclamă

Antwi a bifat şase meciuri la FCSB, în acest start de sezon. Fundaşul a fost titular în confruntările cu Corvinul, din Supercupă, Farul, Oţelul şi Unirea Slobozia, din Liga 1.

Gigi Becali a anunţat o nouă plecare de la FCSB

Gigi Becali a anunţat o plecare de la FCSB, după transferurile lui Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Denis Haruţ va fi cedat la o altă echipă.

Gigi Becali a transmis că se confruntă cu o „problemă” şi se vede nevoit să renunţe la unii jucători, pentru a le face loc celor noi-veniţi. Astfel, primul fotbalist care se va despărţi de FCSB, după transferurile lui Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu, este Denis Haruţ.

„Trebuie să scoatem acum de pe listă, că avem prea mulți. Lui Haruț îi dau drumul liber să plece. A venit la mine și m-a rugat să-l las să plece ca să joace. Bine, mă, dacă tu vrei așa.

El ce să facă? Îmi apăr și eu corabia mea. Du-te, joacă fotbal și demonstrează. Uite, lui Panțîru îi măresc contractul. De ce? Pentru că mie mi-a plăcut. Am văzut acolo … Război!

Lui Lixandru, pentru că acum a pătimit îl chem și îi măresc. Avea 10.000 și îi fac 15.000. Aia e! Trebuie să le măresc acum pentru că, uite, i-am dat 25.000. Trebuie să le măresc, n-am ce face. Bine, majoritatea au 15-20.000″, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mihai Stoica, ironie supremă pentru Dan Şucu: „Are două înfrângeri!” Mesaj ferm după transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB

22:45

„Gigi Becali a profitat de situația de la CFR!” Mihai Stoica, toate detaliile despre transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB!

22:20

„Un zgomot pe care nu ni-l dorim!” Roger Federer, reacţie fermă în scandalul de dopaj al lui Jannik Sinner

22:05

Dănuț Lupu a reacționat, după ce Florinel Coman a fost condamnat la închisoare cu suspendare: „Mai bine să strângi frunze!”

21:57

Vlad Chiricheş, scos de pe lista de Liga 1 a FCSB-ului! Anunţul lui Gigi Becali: „Nu vreau să mă bată Şucu din cauza lui!”

21:31

Emma Navarro s-a calificat în semifinale la US Open! A învins-o pe Paola Badosa, în 2 seturi

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 3 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Jannik Sinner s-a calificat în sferturile de la US Open! Performanţă unică a italianului în 2024 5 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 6 Iga Swiatek, în sferturile US Open 2024
Citește și