Închide meniul

Mihai Popescu a fost prezentat oficial la FCSB! Ce număr va purta noul fundaș din lotul campioanei

Alex Ioniță Publicat: 3 septembrie 2024, 19:30

Reclamă
Mihai Popescu a fost prezentat oficial la FCSB! Ce număr va purta noul fundaș din lotul campioanei

Mihai Popescu a fost prezentat oficial de către reprezentanții clubului FCSB.

Foto: Facebook/FCSB

Mihai Popescu a fost prezentat oficial la FCSB! Fundașul transferat de Gigi Becali de la Farul Constanța și-a ales tricoul cu numărul 17, la echipa antrenată de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru serviciile fundașului, patronul de la FCSB i-a plătit lui Gică Hagi suma de 250.000 de euro. Acesta va încasa un salariu de 15.000 de euro, pe lună, la echipa roș-albastră.

Mihai Popescu a fost prezentat oficial la FCSB!

”Bine ai venit, Mihai Popescu!

FCSB anunță transferul lui Mihai Popescu, de la Farul Constanța.

Fundașul în vârstă de 31 de ani a efectuat vizita medicală, a semnat contractul și va purta tricoul cu numărul 17.

Reclamă
Reclamă

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, au notat oficialii campioanei.

Mihai Popescu a semnat un contract valabil pe un an cu FCSB, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon. În momentul de față, fundașul este cotat la suma de 900.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa, Mihai Popescu a mai evoluat pentru: Dinamo, Dunărea Călărași, ACS Berceni, FC Voluntari, St.Mirren, Hearts, Hamilton Academy și Farul.

Reclamă

Are în palmares un titlu de campion (câștigat la Farul), o Cupă a Ligii (câștigată la Dinamo) și o Supercupă a României (câștigată la FC Voluntari).

Transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB, analizat „la sânge”

Transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB a fost analizat „la sânge” de către Ion Crăciunescu. Fostul arbitru a oferit o reacţie fermă, atunci când a auzit de una dintre clauzele din contractul atacantului cu formaţia campioană.

Gigi Becali a anunţat că Daniel Bîrligea nu poate să evolueze în derby-urile FCSB-ului cu CFR Cluj, în următorii cinci ani, atât cât are contract cu campioana. Aceasta este una dintre clauzele menţionate în înţelegerea vârfului cu FCSB.

Ion Crăciunescu a reacţionat dur atunci când a aflat de această clauză. Fostul arbitru nu înţelege cum atacantul nu poate evolua în duelurile FCSB-ului cu una dintre cele mai puternice adversare din Liga 1.

„Păi, de ce l-ai luat? Nu ca să joace în astfel de meciuri? Cu cele mai puternice echipe din România? Eu nu înțeleg și nu sunt de acord cu o astfel de clauză.

Numai pe la noi aud așa ceva”, a declarat Ion Crăciunescu, conform digisport.ro.

„N-are voie să joace cu CFR 5 ani de zile. Dar peste un an și jumătate va face pasul la o mare echipă. La o echipă mare, mare! O să vedeți”, a spus Gigi Becali, la Palat.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mihai Stoica, ironie supremă pentru Dan Şucu: „Are două înfrângeri!” Mesaj ferm după transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB

22:45

„Gigi Becali a profitat de situația de la CFR!” Mihai Stoica, toate detaliile despre transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB!

22:20

„Un zgomot pe care nu ni-l dorim!” Roger Federer, reacţie fermă în scandalul de dopaj al lui Jannik Sinner

22:05

Dănuț Lupu a reacționat, după ce Florinel Coman a fost condamnat la închisoare cu suspendare: „Mai bine să strângi frunze!”

21:57

Vlad Chiricheş, scos de pe lista de Liga 1 a FCSB-ului! Anunţul lui Gigi Becali: „Nu vreau să mă bată Şucu din cauza lui!”

21:31

Emma Navarro s-a calificat în semifinale la US Open! A învins-o pe Paola Badosa, în 2 seturi

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 3 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Jannik Sinner s-a calificat în sferturile de la US Open! Performanţă unică a italianului în 2024 5 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 6 Iga Swiatek, în sferturile US Open 2024
Citește și