Închide meniul

Alexander Zverev, out în sferturile de la Australian Open 2024

Dan Roșu Publicat: 4 septembrie 2024, 9:05

Reclamă
Alexander Zverev, out în sferturile de la Australian Open 2024

Alexander Zverev, out în sferturile de la Australian Open 2024

Alexander Zverev, out în sferturile de la Australian Open 2024

Alexander Zverev, numărul 4 mondial, a fost eliminat în faza sferturilor de finală la US Open 2024, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, fiind învins în patru seturi, 7-6 (7/2), 3-6, 6-4, 7-6 (7/3), de americanul Taylor Fritz (12 ATP), marţi la New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zverev (27 ani), campion olimpic la Tokyo, în 2021, a disputat în acest an semifinalele la Australian Open şi finala la Roland Garros.

Pentru Fritz, aceasta va fi prima semifinală din cariera sa la o competiţie de Grand Slam, după ce a atins anterior de patru ori sferturile de finală (Wimbledon 2022, US Open 2023, Australian Open şi Wimbledon 2024).

Alexander Zverev, out în sferturile de la Australian Open 2024

El îl va înfrunta vineri pe compatriotul său Frances Tiafoe (20 ATP), într-o semifinală 100% americană, între doi jucători de aceeaşi vârstă (26 ani).

Tiafoe, care a mai atins penultimul act la US Open în 2022, a profitat marţi de abandonul bulgarului Grigor Dimitrov (9 ATP), în setul al patrulea, la scorul de 6-3, 6-7 (5/7), 6-3, 4-1 în favoarea jucătorului din Statele Unite.

Reclamă
Reclamă

Grigor Dimitrov a abandonat

Dimitrov (33 de ani) a abandonat acuzând probleme la coapsa stângă, după ce s-a retras din cauza unei leziuni şi în optimile de finală la Wimbledon, în luna iulie.

Miercuri, la US Open sunt programate ultimele două meciuri din sferturile de finală: Alex De Minaur (Australia/N.10) – Jack Draper (Marea Britanie/N.25) şi Jannik Sinner (Italia/N.1) – Daniil Medvedev (Rusia/N.5).

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:59

Gigi Becali renunţă la Andrei Vlad! Echipa care insistă pentru „Messi al portarilor” de la FCSB

14:50

VIDEOAryna Sabalenka, savuroasă înaintea meciului cu Emma Navarro, din semifinalele US Open: „Primul rând îl plătesc eu”

13:48

Roger Federer şi Rafael Nadal, despre cazul lui Jannik Sinner

13:42

Lovitură dată de Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor: „S-a ajuns la o înţelegere!”. Internaţionalul român aşteptat la Craiova!

13:16

Albion Rrahmani, mesaj de luptă înainte de Kosovo – România: „Voi face tot posibilul să demonstrez”

12:58

Camelia Ciripan, medalie la Jocurile Paralimpice de la Paris

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 5 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 6 Ce salariu are, de fapt, Dennis Man la Parma, după negocierea noului contract
Citește și