Închide meniul

Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa”

Alex Masgras Publicat: 5 septembrie 2024, 8:12

Reclamă
Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa

Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: "Staff-ul nu vrea aşa"

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri. După Mihai Popescu şi Daniel Bîrligea, patronul campioanei României a anunţat şi transferul lui Sidibe de la FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu trei jucători noi în lotul echipei, echipa lui Gigi Becali este pregătită să se bată pe trei fronturi: campionat, Cupa României şi Europa League.

Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa”

După cele trei transferuri efectuate de FCSB, Gigi Becali a anunţat că echipa va avea sisteme diferite de joc în Liga 1 şi în Europa League. De asemenea, Daniel Bîrligea va fi obligatoriu titular, iar singurul semn de întrebare îl are în privinţa postului de fundaş stânga:

„Ce să fac cu Debeljuh? Îl am pe Bîrligea care va fi golgheterul campionatului. În campionat, cu echipele din play-out, vom juca 4-1-4-1. În Europa vom juca sistemul 4-2-3-1. Bîrligea va fi obligatoriu titular, că de-aia l-am luat, i-am promis omului.

Ambii fundași centrali vor fi și ei titulari, la fel și Olaru, Tănase, David Miculescu, Baeten. Acum întrebarea se pune la Risto și Panțîru. Eu vă spun sincer, voi râdeți și râde și staff-ul meu de mine, îl vreau pe Panțîru. Staff-ul nu vrea așa”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a confirmat transferul lui Sidibe la FCSB! Anunţ de ultim moment

Gigi Becali a confirmat transferul lui Sidibe la FCSB! Patronul campioanei a mai realizat un transfer, la o zi după ce i-a prezentat oficial pe Daniel Bîrligea şi pe Mihai Popescu.

Gigi Becali a dezvăluit că s-a înţeles cu Adrian Mititelu şi Sidibe va fi noul jucător al FCSB-ului. Patronul campioanei a spus că are nu mai puţin de şapte variante, pentru mijlocul terenului.

„Da, așa este, l-am luat pe Sidibe. Am vorbit cu Mititelu și am zis să-l iau că și așa avem multe competiții. Să avem cât mai multe variante.

Reclamă

L-am luat ca să avem cât mai mule variante. Avem 7 solutii, ca e si Luis Phelipe. Ce sa facem? Facem si noi ce putem.

(N.r. Dvs aţi insistat sau domnul Mititelu v-a spus) Nu pot să răspund, nu ştiu ce răspuns i-ar conveni lui Mititelu”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:19 5 sept.

„A venit cu pretenţii!” Gigi Becali, prima reacţie după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat

23:05 5 sept.

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

22:50 5 sept.

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă! Niciun jucător nu a mai reuşit aşa ceva

22:48 5 sept.

FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina

22:12 5 sept.

Florin Prunea, o nouă reacţie după ce a fost certat de Gigi Becali: „Rămân la părerea mea”

22:00 5 sept.

Mihai Stoica, detalii după ce transferul lui Sidibe la FCSB a picat! Ce s-a întâmplat: „Cluburile erau înțelese!”

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 Mesajul lui Edi Iordănescu pentru tricolori, înainte de Kosovo – România: „Sunteţi datori!”. Ce a transmis despre Mircea Lucescu 5 Iga Swiatek a fost eliminată de la US Open 2024! Jessica Pegula, victorie categorică în faţa numărului 1 mondial 6 Dan Şucu dă două lovituri pe piaţa transferurilor, după ce Gigi Becali i l-a „suflat” pe Bîrligea. Jucătorii aşteptaţi la Rapid
Citește și