Închide meniul

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru tricolori, înainte de Kosovo – România: „Sunteţi datori!”. Ce a transmis despre Mircea Lucescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2024, 9:47

Reclamă
Mesajul lui Edi Iordănescu pentru tricolori, înainte de Kosovo – România: „Sunteţi datori!. Ce a transmis despre Mircea Lucescu

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru tricolori, înainte de Kosovo - România

Edi Iordănescu, în timpul unui antrenament - Profimedia Images

Acesta a fost mesajul lui Edi Iordănescu pentru tricolori, înainte de meciul Kosovo – România. Fostul selecţioner a ţinut să îşi afirme susţinerea pentru jucătorii alături de care a reuşit să se califice în optimile de finală de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kosovo – România, duelul din Liga Naţiunilor, va fi LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, vineri, de la ora 21:45. Mircea Lucescu îşi va începe noul mandat pe banca naţionalei la Priştina.

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru tricolori, înainte de Kosovo – România

Edi Iordănescu le-a transmis tricolorilor că sunt datori să obţină o nouă performanţă importantă şi să ducă România la un nou turneu final. Este convins că experienţa lui Mircea Lucescu va contribui decisiv la viitoare victorii.

Hai Romania!!

Cu sufletul alături de tricolori!

Reclamă
Reclamă

La început de drum în Liga Națiunilor, îmi doresc ca acești băieți extraordinari să facă din nou românii mândri și fericiți.

Din energia și emoția trăite la EURO 2024 alături de suporterii noștri minunați, integrând rapid noii colegi, sunteți datori, pentru milioanele de români care vă iubesc, să vă inspirați din performanță pentru a construi din nou performanță!

Am încredere în fiecare dintre voi și în echipă, cu atât mai mult cu cât un antrenor prestigios precum Mircea Lucescu vă sprijină cu toată experiența lui!

Reclamă

Uniți, susținem România oriunde și oricând!„, a transmis Edi Iordănescu pe reţelele sociale.

Chiar dacă Răzvan Burleanu a încercat să îl convingă să rămână pe banca naţionalei, Edi Iordănescu a decis să nu semneze prelungirea contractului după EURO 2024. Astfel, Mircea Lucescu a decis să revină şi să preia reprezentativa României după o pauză de peste 30 de ani.

Mihai Stoichiţă, mesaj ferm despre Ianis Hagi la sosirea României în Kosovo

Mihai Stoichiţă a transmis că Ianis Hagi merită să fie convocat la naţională, în ciuda situaţiei sale de la echipa de club. Acesta a menţionat că internaţionalul român a avut evoluţii bune sub „tricolor”, indiferent de forma pe care a avut-o la echipele de club, de-a lungul timpului.

Mihai Stoichiţă a oferit declaraţii şi despre Alexandru Cicâldău. Acesta consideră că o revenire în Liga 1 ar fi benefică pentru mijlocaşul care se află sub contract cu Galatasaray.

Eu cred că Ianis și-a câștigat locul în echipa națională mai mult datorită evoluțiilor de la națională decât celor de la club, care nu au fost dese. Eu cred că talentul lui l-a recomandat pentru această convocare și faptul că a dat randament și atunci când nu juca.

E o mână de ajutor pentru toată lumea. În momentul când ești chemat la echipa națională, ești pus sub presiunea echipei naționale. Reprezinți 20 de milioane de oameni, sunt toți cu ochii pe tine. Fiecare dintre ei se mobilizează poate mai mult decât de obicei.

Eu nu încerc să fac diferențe (n.r – între Ianis Hagi și Cicâldău). Sunt alegerile selecționerului. Eu nu pot să intru în polemică cu nimeni și nu voi intra niciodată. Nu e cazul unei polemici. E o alegere și sper să fie respectată. Eu cred că Cicâldău va face o alegere bună dacă s-ar întoarce în țară, ar fi extraordinar”, a declarat Mihai Stoichiţă.

Lotul României pentru „dubla” cu Kosovo şi Lituania

PORTARI: Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 25/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Laurențiu POPESCU (Universitatea Craiova (0/0);

FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 21/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 31/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 21/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Iulian CRISTEA (Universitatea Cluj, 4/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 39/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6);

MIJLOCAȘI: Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 28/7), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 74/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 59/5), Marius MARIN (Pisa | Italia, 22/0), Darius OLARU (FCSB, 20/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 39/5), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 24/4), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 17/1), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova | 18/3), Andrei ARTEAN (CFR Cluj | 0/0);

ATACANȚI: Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 15/3), George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 44/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 39/5).

SELECȚIONER: Mircea Lucescu

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:19 5 sept.

„A venit cu pretenţii!” Gigi Becali, prima reacţie după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat

23:05 5 sept.

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

22:50 5 sept.

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă! Niciun jucător nu a mai reuşit aşa ceva

22:48 5 sept.

FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina

22:12 5 sept.

Florin Prunea, o nouă reacţie după ce a fost certat de Gigi Becali: „Rămân la părerea mea”

22:00 5 sept.

Mihai Stoica, detalii după ce transferul lui Sidibe la FCSB a picat! Ce s-a întâmplat: „Cluburile erau înțelese!”

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa” 5 Iga Swiatek a fost eliminată de la US Open 2024! Jessica Pegula, victorie categorică în faţa numărului 1 mondial 6 Dan Şucu dă două lovituri pe piaţa transferurilor, după ce Gigi Becali i l-a „suflat” pe Bîrligea. Jucătorii aşteptaţi la Rapid
Citește și