Închide meniul

Echipa de top din Europa care l-a ofertat pe Adrian Şut! Cum îi poate spulbera Gigi Becali visul mijlocaşului de la FCSB

Alex Masgras Publicat: 5 septembrie 2024, 14:05

Reclamă
Echipa de top din Europa care l-a ofertat pe Adrian Şut! Cum îi poate spulbera Gigi Becali visul mijlocaşului de la FCSB

Echipa de top din Europa care l-a ofertat pe Adrian Şut! Cum îi poate spulbera Gigi Becali visul mijlocaşului de la FCSB

Adrian Şut, în timpul unui meci / Profimedia

Echipa de top din Europa care l-a ofertat pe Adrian Şut în pauza internaţională este Besiktas. Formaţia din Turcia îl vrea pe mijlocaşul de la FCSB şi deja a făcut o ofertă pentru unul dintre preferaţii lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Besiktas a început foarte bine în acest sezon. S-a calificat în grupa principală din Europa League şi are trei victorii din tot atâtea meciuri în campionatul Turciei.

Echipa de top din Europa care l-a ofertat pe Adrian Şut! Cum îi poate spulbera Gigi Becali visul mijlocaşului de la FCSB

Potrivit gsp.ro, formaţia din Turcia a făcut o ofertă de 2 milioane de euro pentru mijlocaşul român. Cu toate acestea, Gigi Becali nu este de acord cu propunerea celor de la Besiktas, dorind să primească în schimbul acestuia 4 milioane de euro, chiar dacă recent a declarat că le-a cerut arabilor 2,5 milioane pentru transferul său.

Potrivit sursei mai sus menţionate, Besiktas este dispusă să ofere până la 3 milioane de euro, nedorind să depăşească această sumă. De asemenea, salariul lui Adrian Şut ar urma să fie de 600.000 de euro în Turcia.

Adrian Şut se află la FCSB din vara anului 2019, dar a mai petrecut un an de zile la Academica Clinceni, sub formă de împrumut. El a bifat până acum 144 de meciuri în tricoul roş-albaştrilor şi a marcat 11 goluri. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 2,7 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa”

Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri. După Mihai Popescu şi Daniel Bîrligea, patronul campioanei României a anunţat şi transferul lui Sidibe de la FCU Craiova.

Cu trei jucători noi în lotul echipei, echipa lui Gigi Becali este pregătită să se bată pe trei fronturi: campionat, Cupa României şi Europa League.

După cele trei transferuri efectuate de FCSB, Gigi Becali a anunţat că echipa va avea sisteme diferite de joc în Liga 1 şi în Europa League. De asemenea, Daniel Bîrligea va fi obligatoriu titular, iar singurul semn de întrebare îl are în privinţa postului de fundaş stânga:

Reclamă

„Ce să fac cu Debeljuh? Îl am pe Bîrligea care va fi golgheterul campionatului. În campionat, cu echipele din play-out, vom juca 4-1-4-1. În Europa vom juca sistemul 4-2-3-1. Bîrligea va fi obligatoriu titular, că de-aia l-am luat, i-am promis omului.

Ambii fundași centrali vor fi și ei titulari, la fel și Olaru, Tănase, David Miculescu, Baeten. Acum întrebarea se pune la Risto și Panțîru. Eu vă spun sincer, voi râdeți și râde și staff-ul meu de mine, îl vreau pe Panțîru. Staff-ul nu vrea așa”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:00

Ar trebui să introducă McLaren ordine de echipă? Analiza lui Adrian Georgescu

23:19 5 sept.

„A venit cu pretenţii!” Gigi Becali, prima reacţie după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat

23:05 5 sept.

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

22:50 5 sept.

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă! Niciun jucător nu a mai reuşit aşa ceva

22:48 5 sept.

FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina

22:12 5 sept.

Florin Prunea, o nouă reacţie după ce a fost certat de Gigi Becali: „Rămân la părerea mea”

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 Iga Swiatek a fost eliminată de la US Open 2024! Jessica Pegula, victorie categorică în faţa numărului 1 mondial 5 Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa” 6 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică
Citește și