Închide meniul

Cristiano Bergodi, la un pas de revenirea în Liga 1! Ce echipă l-a ofertat: „Prima variantă!”

Viviana Moraru Publicat: 5 septembrie 2024, 17:53

Reclamă
Cristiano Bergodi, la un pas de revenirea în Liga 1! Ce echipă l-a ofertat: „Prima variantă!

Cristiano Bergodi, la un pas de revenirea în Liga 1

Cristiano Bergodi, la finalul unui meci al lui Rapid/ Profimedia

Cristiano Bergodi este la un pas de revenirea în Liga 1. Fostul tehnician de la Rapid a fost ofertat de către cei de la Poli Iaşi, echipă rămasă fără antrenor după ce Tony da Silva a demisionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tony da Silva a primit încredere din partea conducerii clubului moldovean, însă a luat decizia de a se despărţi de Poli Iaşi, dată fiind înfrângerea din ultima etapă. Echipa din Copou a fost învinsă la scor de tenis de Hermannstadt, scor 2-6.

Cristiano Bergodi, la un pas de revenirea în Liga 1

După plecarea lui Tony da Silva de pe banca celor de la Poli Iaşi, Florin Prunea a dezvăluit că Cristiano Bergodi este „prima variantă” pentru preluarea echipei. Fostul portar a transmis că tehnicianul italian este extrem de apreciat de către moldoveni.

Cu toate acestea, Prunea a declarat că Bergodi aşteaptă o ofertă de la o echipă din zona Golfului, astfel că nu ia în calcul, pentru moment, să o preia pe Poli Iaşi.

„Prima variantă a fost de antrenor străin. Bergodi, da. La Iași e extrem de apreciat, și el s-a simțit bine. Omul a fost foarte corect, am înțeles că așteaptă o ofertă din Golf”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid în luna aprilie. De atunci, italianul este liber de contract. Acesta a mai pregătit-o pe Poli Iaşi în perioada ianuarie – iunie 2009, timp în care a bifat 17 partide pe banca moldovenilor.

Tony da Silva şi-a dat demisia de la Poli Iaşi

Tony da Silva şi-a dat demisia de la Poli Iaşi. Antrenorul în vârstă de 43 de ani şi-a anunţat decizia chiar în vestiar, după un antrenament.

„Mulțumim, Tony da Silva!

Reclamă

Contractul dintre antrenorul principal Tony da Silva și clubul nostru s-a încheiat, la solicitarea tehnicianului.

„Pentru binele echipei Poli Iași, am decis să închei, astăzi, contractul. Vă mulțumesc tuturor, de la cei din club până la suporteri, pentru colaborare, pentru încurajări și pentru critici. Doresc tot ce este mai bun pentru Poli, iar în acest moment simt că aceasta e decizia înțeleaptă. Momentele frumoase trăite aici nu mi le poate lua cineva și vor rămâne mereu în amintirea mea.”, a spus tehnicianul portughez.

Tony da Silva a semnat contractul cu Poli pe 1 aprilie, în acest an, și sub comanda sa echipa a reușit menținerea în Superligă după rezultatele înregistrate în ultimele etape din sezonul trecut. Apreciem munca sa în Copou și îi dorim mult succes în carieră”, a anunţat Poli Iaşi, pe Facebook.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:27

Gigi Becali a dat ordin la FCSB: „Tu joci cum zice Ferguson!”. Reacţia fotbalistului campioanei României

21:50

Bănel Nicoliţă, pariu nebun după transferul lui Bîrligea la FCSB: „Sper să valoreze cel puţin 10 milioane de euro în doi ani!”

21:16

Irlanda – Anglia 0-2, în Nations League. Seară plină de surprize: Georgia a făcut-o praf pe Cehia! Și Armenia a dat recital

21:15

Jiang Yuyan a scris istorie la Jocurile Paralimpice de la Paris: a câştigat 7 medalii de aur în probele de înot

20:39

VIDEOAdi Popa, dat pe spate de golul marcat de Dennis Man, în Kosovo – România 0-3: „Numai Messi dă așa!”

20:38

„Îl regreţi pe Daniel Bîrligea?” Marius Şumudică, prima reacţie după ce Dan Şucu a pierdut „războiul” cu Gigi Becali

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 3 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și