Închide meniul

Florin Prunea, o nouă reacţie după ce a fost certat de Gigi Becali: „Rămân la părerea mea”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 septembrie 2024, 22:12

Reclamă
Florin Prunea, o nouă reacţie după ce a fost certat de Gigi Becali: „Rămân la părerea mea

Florin Prunea, o nouă reacţie după ce a fost certat de Gigi Becali

Florin Prunea şi Gigi Becali / colaj Hepta

Florin Prunea a oferit o nouă reacţie după ce a fost certat de Gigi Becali. Portarul Generaţiei de Aur nu credea că Daniel Bîrligea va fi vândut de CFR Cluj la o echipă din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali i-a atras atenţia asupra acestei declaraţii lui Florin Prunea, iar el şi-a făcut „mea culpa”. Totuşi, Prunea consideră că principala lovitură a dat-o CFR Cluj, prin suma obţinută.

Florin Prunea, o nouă reacţie după ce a fost certat de Gigi Becali: „Rămân la părerea mea”

Nu credeam, pe bune, că poate să-l ia pe Bîrligea. M-a certat (n.r.- Gigi Becali), am văzut, mi-am făcut mea culpa. Rămân la părerea că principalii câștigători sunt cei de la CFR.

Nu credeam că o echipă din România poate să-l ia. N-am crezut că ăsta mic are un salariu așa de mic la CFR, 6.000 de euro”, a spus Florin Prunea pentru digisport.ro.

Nu mă așteptam la domnul Prunea să nu fie coerent. Luați emisiunea de acum 3 zile și vedeți ce a spus despre Bîrligea. Spunea că nu o să-l dea CFR, că nu sunt fraieri, că cutare, cutare”, spunea anterior Gigi Becali, pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă

Eu nu am crezut că CFR o să-l vândă în țară. Te felicit pentru transfer. Ai dovedit că ești numărul 1 în România”, i-a răspuns Florin Prunea lui Gigi Becali.

Da, dar ai spus că e ceva imposibil”, a continuat Gigi Becali. „Bravo, tu ai făcut posibil!”, l-a lăudat Prunea pe Becali.

Daniel Bîrligea, prezentat oficial la FCSB! Ce număr va purta atacantul pentru care Gigi Becali a plătit o „avere”

Daniel Bîrligea a fost prezentat oficial la FCSB. Atacantul a semnat cu campioana, după ce Gigi Becali le-a plătit celor de la CFR Cluj o „avere”.

Reclamă

Nu mai puţin de două milioane de euro a plătit FCSB în schimbul lui Daniel Bîrligea. CFR Cluj a păstrat şi un procent de 15% dintr-un viitor transfer al atacantului. La această sumă se adaugă şi anumite bonusuri confidenţiale.

Daniel Bîrligea a fost prezent şi la conferinţa de presă susţinută de Gigi Becali marţi, la Palat. Atacantul va purta tricoul cu numărul nouă la formaţia campioană, tricou rămas liber după plecarea lui Andrea Compagno.

Bîrligea nu a fost convocat de Mircea Lucescu la naţională, astfel că se alătură lotului condus de Elias Charalambous, în această săptămână.

Bine ai venit, Daniel Bîrligea!

FCSB anunță transferul lui Daniel Bîrligea, de la CFR Cluj. Atacantul în vârstă de 24 de ani a semnat astăzi contractul și a fost prezentat oficial într-o conferință de presă.

Daniel va purta tricoul cu numărul 9 și se va alătura joi lotului condus de Elias Charalambous.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a notat FCSB, pe paginile oficiale de socializare.

Daniel Bîrligea, direct în TOP 10 transferuri realizate de Gigi Becali la FCSB

Daniel Bîrligea a intrat direct în TOP 10 transferuri realizate de Gigi Becali la FCSB! Patronul campioanei a cheltuit o sumă importantă pentru atacantul adus de la CFR Cluj, astfel că acesta a intrat în clasamentul celor mai scumpi jucători transferați de roș-albaștrii.

Potrivit lui Gigi Becali, pentru transferul lui Bîrligea a fost achitată suma de 2,2 milioane de euro, dintre care 200.000 vor reveni jucătorului și impresarului. Totodată, CFR Cluj a păstrat și procente dintr-un viitor transfer al acestuia.

Având în vedere această sumă, Daniel Bîrligea se află pe poziția a 2-a, în topul celor mai scumpi jucători transferați vreodată de Gigi Becali la FCSB.

Iată cum arată TOP 10 al jucătorilor pentru care Gigi Becali a „spart banca”:

1. Florinel Coman (de la Viitorul) – 3 milioane de euro
2. Daniel Bîrligea (de la CFR Cluj) – 2,2 milioane de euro
3. Dragoș Nedelcu (de la Viitorul) – 2,15 milioane de euro
4. Denis Alibec (de la Astra Giurgiu) – 2 milioane de euro
5. Bogdan Stancu (de la Unirea Urziceni) – 2 milioane de euro
6. Alex Chipciu (de la FC Brașov) – 1,95 milioane de euro
7. Dennis Man (de la UTA) – 1,85 milioane de euro (2016)
8. Cristi Tănase (de la FC Argeș) – 1,8 milioane de euro
9. Dayro Moreno (de la Once Caldas) – 1,8 milioane de euro
10. David Miculescu (de la UTA) – 1,7 milioane de euro

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:19 5 sept.

„A venit cu pretenţii!” Gigi Becali, prima reacţie după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat

23:05 5 sept.

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

22:50 5 sept.

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă! Niciun jucător nu a mai reuşit aşa ceva

22:48 5 sept.

FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina

22:00 5 sept.

Mihai Stoica, detalii după ce transferul lui Sidibe la FCSB a picat! Ce s-a întâmplat: „Cluburile erau înțelese!”

21:41 5 sept.

VideoJucătorii naţionalei, gata de drumul de senzaţie către Mondial! Nicolae Stanciu: „Greul începe chiar de acum”

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa” 5 Iga Swiatek a fost eliminată de la US Open 2024! Jessica Pegula, victorie categorică în faţa numărului 1 mondial 6 Mesajul lui Edi Iordănescu pentru tricolori, înainte de Kosovo – România: „Sunteţi datori!”. Ce a transmis despre Mircea Lucescu
Citește și