Închide meniul
EXCLUSIV

„Un meci de foc!” Albion Rrahmani vrea revanșa în fața României! Ce a spus despre Mircea Lucescu

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2024, 9:17

Reclamă
Un meci de foc!” Albion Rrahmani vrea revanșa în fața României! Ce a spus despre Mircea Lucescu

Albion Rrahmani vrea revanșa în fața României

Albion Rrahmani, înainte de Kosovo - România/ AntenaSport

Albion Rrahmani vrea revanșa în fața României, în duelul din Liga Națiunilor. Atacantul kosovar a oferit declarații și despre Mircea Lucescu, cel care urmează să-și înceapă noul mandat pe banca „tricolorilor” la Priștina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kosovo – România, duelul din Liga Națiunilor, va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, astăzi, de la ora 21:45.

Albion Rrahmani vrea revanșa în fața României

Albion Rrahmani s-a declarat convins că meciul va fi unul „de foc”, mărturisind că fanii naționalei sale sunt „nebuni”. Atacantul nu a uitat faptul că la ultimul meci direct cu România, disputat la București, „tricolorii” s-au impus cu 2-0, astfel că vrea revanșa.

Rrahmani a fost întrebat și despre Mircea Lucescu. Fostul atacant de la Rapid a transmis că îl cunoaște pe „Il Luce” de pe vremea când o antrena pe Dinamo Kiev, ultima echipă pregătită înainte de preluarea naționalei.

Va fi un meci bun. Pe stadionul acesta ies mereu flăcări, fanii sunt nebuni, dar ne susțin. Vrem revanșa, desigur. Îl știu pe Mircea Lucescu de când era la Dinamo Kiev, am auzit de el. Cred că este un antrenor bun, dar vom vedea la meci”, a declarat Albion Rrahmani, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă

Albion Rrahmani a plecat din fotbalul românesc în această vară, după un sezon. Atacantul a fost cumpărat de Sparta Praga de la Rapid, în schimbul sumei de cinci milioane de euro.

„Ne duceţi la Mondial?” Mircea Lucescu, răspuns ferm înainte de Kosovo – România

Mircea Lucescu a oferit un răspuns ferm la întrebarea legată de o eventuală calificare a naţionalei la Mondial, înainte partidei dintre Kosovo şi România. Selecţionerul a prefaţat confruntarea din Liga Naţiunilor, oferind declaraţii şi despre turneul final de peste doi ani.

(N.r. Să ne aşteptăm la schimbări) Deocamdată, am avut doar două zile. Unii jucători au făcut doar două antrenamente cu mine. E greu de spus că se vor produce multe schimbări. Raportul meu cu ei a fost un raportul de oameni care îşi folosesc mintea pentru a rezolva lucrurile. Voi vedea şi eu, echipa va rămâne cea care a terminat turneul final. Mă aştept să facă un pas înainte şi unul serios.

Reclamă

(N.r. Începe drumul către Campionatul Mondial) Sigur, îşi dau şi ei seama, de aceea nu vreau să fac schimbări care să ducă la confuzie în cadrul grupului. S-au stabilit aici ierarhii şi vom vedea cum vor evolua toate acestea.

(N.r. Ne duceţi la Cupa Mondială?) Hai să nu discutăm despre asta. Sunt să ajut în momentul acesta, era un moment dificil, nimeni nu voia să preia echipa naţională, responsabilitatea e imensă. Cei care au preluat echipa naţională şi nu au reuşit au plecat pe unde au plecat. Când vii la echipa naţională trebuie să reuşeşti, ca să poţi să ai continuitate ca antrenor, aşa cum s-a întâmplat cu mine în anii 80, echipa naţională mi-a dat avânt pentru perfomanţele făcute, valabil acelaşi lucru pentru toţi antrenorii care preiau, e o responsabilitate deosebită”, a declarat Mircea Lucescu, pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:48

Tricolorii lăsaţi de Mircea Lucescu în afara lotului pentru meciul Kosovo – România!

11:37

Bernadette Szocs şi Eliza Samara, gata de spectacol la WTT Champions Macao 2024! Competiţia e în AntenaPLAY

11:26

Mirel Rădoi, la un pas de revenirea în Liga 1! Fostul selecționer, negocieri avansate pentru preluarea unei echipe

11:19

Mihai Rotaru şi-a găsit atacant! Jucătorul de naţională care semnează cu Universitatea Craiova

11:04

Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid

11:00

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică 6 Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa”
Citește și