Închide meniul

Cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers! Singura variantă salvatoare pentru fiul „Regelui”: „Atunci vor exista oferte!”

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2024, 14:17

Reclamă
Cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers! Singura variantă salvatoare pentru fiul Regelui”: Atunci vor exista oferte!”

Cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui meci / Profimedia Images

Giovanni Becali a dezvăluit cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers. Impresarul a oferit detalii despre situația internaționalului român și a declarat că fiul „Regelui” se poate despărți de scoțieni în iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi traversează o perioadă delicată la echipa de club, fiind trimis la echipa a doua a lui Rangers. Mircea Lucescu nu a ținut cont de acest fapt și l-a convocat pentru „dubla” României cu Kosovo și Lituania, din Liga Națiunilor.

Cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers

Giovanni Becali consideră că Ianis Hagi ar putea profita de ajutorul suporterilor, care sunt nemulțumiți de antrenorul lui Rangers. Philippe Clement l-a trimis pe internaționalul român la echipa a doua, în acest start de sezon, iar impresarul consideră că fiul „Regelui” are un avantaj în toată această situație.

Giovanni Becali susține că Ianis Hagi poate prinde lotul lui Rangers, în cazul în care Philippe Clement ar pleca de la echipă, dată fiind și nemulțumirea fanilor după eșecul din derby-ul cu Celtic.

Astfel, în contextul în care ar prinde meciuri până în iarnă, Ianis Hagi ar putea fi ofertat să plece de la Rangers.

Reclamă
Reclamă

Lui Ianis i se întâmplă un lucru pe care îl contestă și suporterii. Dacă ne uităm la rezultatele pe care le-a avut Glasgow până acum, Rangers a făcut un meci egal și Celtic s-a dus la două puncte, i-au bătut cu 3-0 și în meciul direct și sunt la 5 puncte, deci situația primului loc e cam rezolvată în Scoția. Nu e ca în Anglia, unde poți să revii cum a revenit Manchester City de la 5-6 puncte de Arsenal și a terminat pe locul 1.

În Scoția sunt două echipe mari și late care joacă pentru primele două locuri. Și se pare că Glasgow (n.r. Rangers) e destinată să rămână pe locul doi. Ăsta e un avantaj pentru Ianis pentru a putea, mai ales cu ajutorul suporterilor care sunt nemulțumiți de acest Clement, să poată să revină să joace și chiar să fie titular la Glasgow Rangers.

Ar fi păcat să nu joace măcar până în iarnă, chiar titular, după care, după modul cum va juca, probabil din iarnă vor exista alte oferte”, a declarat Giovanni Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi

Scoțienii au făcut un anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi. Aceștia au dezvăluit care a fost, de fapt, motivul pentru care nu s-a produs plecarea internaționalului român de la Rangers.

Rangers nu a fost capabilă să scape de Ianis Hagi pentru că îi oferă un salariu prea mare.

Motivul pentru care Rangers nu reușește să scape de Ianis Hagi este salariul prea mare, este simplu! Nu e vreun mare mister sau vreo enigmă în acest caz. Are o sumă pe săptămână, iar echipele interesate de el sunt dispuse să plătească, jumătate, o treime sau un sfert din salariul lui săptămânal.

Informațiile sunt că el câștigă cel puțin 25.000 de lire sterline pe săptămână la Rangers, iar Rapid, care a dorit să-l transfere, nu a acceptat să-i suporte salariul. Și acesta nu este un caz singular”, a transmis jurnalistul scoțian Hugh MacDonald, conform ibroxnews.com.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:09

Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Mircea Lucescu după transferul la FCSB: „Vreau să îi dovedesc!”

16:30

UPDATEKosovo – România LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

16:20

Steaua București are un program de tip socios! Cât costă și care este obiectivul suporterilor

16:14

VideoAntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 6 septembrie, pe AS.ro

15:34

Sold out la Kosovo – România! Cine îi va susţine pe tricolori din tribune, după sancţiunea UEFA

15:23

Ce se întâmplă cu Sidibe, după ce transferul la FCSB a picat! Adrian Mititelu a făcut anunțul: „Până luni se rezolvă!”

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 6 Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1! Florin Maxim, varianta de rezervă în cazul unui refuz al „Briliantului”
Citește și