Închide meniul

Steaua București are un program de tip socios! Cât costă și care este obiectivul suporterilor

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2024, 16:20

Reclamă
Steaua București are un program de tip socios! Cât costă și care este obiectivul suporterilor

Fanii clubului Steaua București au lansat un program de tip socios.

Hepta

Steaua București are un program de tip socios! Fanii echipei din Ghencea s-au organizat și au lansat un program prin care vor contribui la bugetul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Programele socios sunt comune în Spania, acolo unde suporterii marilor cluburi cotizează o sumă de bani, lunar sau anual.

Steaua București are un program de tip socios

Programul a fost lansat de Asociația Steliștilor 1947, iar peste 1000 de suporteri s-au înscris deja în această inițiativă.

Președintele Asociației, Adrian Păcurar, a dezvăluit că obiectivul programului inițiat este strângerea sumei de 500.000 de euro.

Pentru a realiza acest lucru, 4000 de suporteri trebuie să se înscrie în acest program.

Reclamă
Reclamă

„Dorim să strângem 500.000 de euro, adică să avem 4.000 de membri cotizanți, plus că mai sunt câteva firme alături de noi. Noi avem clar acest obiectiv și poate vom strânge chiar mai mulți bani.

În formularul de înscriere chiar întrebăm dacă fanii sunt dispuși să ofere 100 de euro sau mult în cazul care este nevoie pentru a face o altă formă de organizare să obținem dreptul de promovare și mulți și-au dat acordul”, a spus Adrian Păcurar, potrivit fanatik.ro.

De asemenea, Păcurar a dezvăluit și cât trebuie să plătească suporterii, în fiecare lună, pentru a se înscrie în acest program.

Reclamă

Totodată, președintele Asociației a menționat și că foști jucători importanți din istoria clubului Steaua s-au înscris deja în acest program.

„Suporterii contribuie lunar cu 47 de lei. Vom vedea acum dacă suporterii sunt cu adevărat interesați să susțină Steaua.

Gabi Balint s-a înscris, George Ogăraru e alături de noi și mai sunt mulți foști jucători importanți. O să încercăm să îi aducem aproape de noi”, a mai spus președintele.

Steaua Bucureşti, reacţie tăioasă după postarea lui FC Porto

Steaua Bucureşti a avut o reacţie tăioasă după postarea lui FC Porto. Înaintea tragerii la sorţi a grupei principale din Europa League, clubul lusitan a postat pe contul oficial de Facebook o fotografie cu cele patru urne.

În urna a patra, urna din care a făcut parte FCSB, a apărut numele „Steaua Bucureşti” în postarea celor de la FC Porto, lucru care i-a deranjat pe oficialii Clubului Sportiv al Armatei, care au atras atenţia printr-un comentariu la postarea respectivă:

„Dragă FC Porto,

De unde vă obțineți informațiile? Dacă site-ul UEFA se referă la echipa din România ca FCSB, de ce ați numit-o Steaua București în postarea voastră? A fost intenționat sau neintenționat?

Vrem să credem că neintenționat și că veți corecta. FCSB nu este și nu a fost niciodată Steaua București. Noi suntem Steaua București și deținem brandul și palmaresul. Vă rugăm să corectați informațiile.

Mulțumim! Steaua București”, este comentariul postat de Steaua Bucureşti, pe pagina oficială de Facebook a celor de la FC Porto.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:41

Câți bani poate câștiga România în Nations League! UEFA a pus pe masă o sumă importantă! FRF își poate umple conturile

20:32

EXCLUSIVRăzvan Marin, mesaj de luptă înainte de Kosovo – România (21:45, LIVE VIDEO pe Antena 1 și în AntenaPLAY): „Trebuie să dăm totul”

20:30

UPDATEKosovo – România LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat. Echipa de start

20:28

VideoMircea Lucescu, la sosirea la stadion înainte de Kosovo – România: „Un singur lucru le-am cerut jucătorilor!”

20:19

Sabrina Voinea a luat decizia finală, după ce Camelia Voinea anunţase retragerea din gimnastică. Anunţul făcut de Federaţie

20:10

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Montreux

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Dan Şucu dă două lovituri pe piaţa transferurilor, după ce Gigi Becali i l-a „suflat” pe Bîrligea. Jucătorii aşteptaţi la Rapid 6 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi
Citește și