Închide meniul

Lituania – Cipru 0-1, în grupa României din Nations League! Pittas a marcat singurul gol al partidei

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2024, 22:02

Reclamă
Lituania – Cipru 0-1, în grupa României din Nations League! Pittas a marcat singurul gol al partidei

Lituania - Cipru 0-1, în grupa României din Nations League!

Profimedia

Partida dintre Lituania și Cipru, din grupa României de Nations League, s-a încheiat cu scorul de 0-1. Ciprioții au început cu dreptul lupta pentru primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Grupa 2 din Liga C a UEFA Nations League se află România, Cipru, Kosovo și Lituania. Cele 4 naționale se luptă pentru primul loc, care garantează prezența la barajul pentru World Cup 2026, competiție care va fi transmisă în exclusivitate de Antena.

Lituania – Cipru 0-1, în grupa României din Nations League!

Duelul dintre Lituania și Cipru a început excelent pentru ciprioți, care au deschis scorul prin Pittas, în minutul 34.

Repriza a 2-a a fost echilibrată, iar lituanienii nu au reușit să egaleze, chiar dacă au avut o serie de ocazii importante.

Astfel, meciul s-a încheiat cu victoria selecționatei din Cipru, scor 1-0. Pentru Lituania urmează duelul cu România, de luni, în timp ce Cipru se va duela cu Kosovo, în aceași zi.

Reclamă
Reclamă

Câți bani poate câștiga România în Nations League!

Iată câți bani poate câștiga România în Nations League! Federația Română de Fotbal își poate umple conturile, având în vedere că UEFA a pus pe masă o sumă importantă.

Tricolorii se află în Liga C a competiției, în grupa a 2-a, din care mai fac parte Kosovo, Cipru și Lituania. Prima poziție a acestei grupe facilitează un loc la barajul pentru World Cup 2026, care va fi transmis exclusiv de Antena 1.

Oficialii UEFA au pregătit un bonus de participare consistent pentru fiecare ligă. Având în vedere că România este în Liga C, FRF va încasa suma de 1,1 milioane de euro din partea forului continental.

Reclamă

Iată ce bonus de participare oferă UEFA, pentru fiecare ligă:

  • Liga A – 2,25 milioane de euro
  • Liga B – 1,5 milioane de euro
  • Liga C (în care se află România) – 1,1 milioane de euro
  • Liga D – 750.000 de euro

Totodată, UEFA a pregătit și un bonus pentru fiecare selecționată care își va câștiga grupa. Cu prima poziție ocupată în grupa a 2-a din Liga C, FRF ar urma să încaseze suma de 1,1 milioane de euro.

Iată ce sumă oferă UEFA pentru fiecare câștigătoare de grupă, în funcție de ligă:

  • Liga A – 2,25 milioane de euro
  • Liga B – 1,5 milioane de euro
  • Liga C (în care se află România) – 1,1 milioane de euro
  • Liga D – 750.000 de euro

Astfel, în total, Federația Română de Fotbal ar putea încasa suma de 2,2 milioane de euro, în situația în care elevii lui Mircea Lucescu vor câștiga grupa din Liga C.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:32 7 sept.

Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta”

0:16 7 sept.

Mihai Stoichiță, discurs superb despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3: „Nu a venit să piardă!”

0:13 7 sept.

EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi

0:06 7 sept.

EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO

23:57

EXCLUSIVVIDEO | „Am ieșit cu tricoul rupt” Valentin Mihăilă, scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina: „Le-am arătat tabela!”

23:51

Reacţia lui Gică Popescu, după Kosovo – România 0-3: „Cei doi au fost extraordinari!” Ce a spus despre Mircea Lucescu

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 5 FotoVizita de care au avut parte, după antrenamentul oficial, jucătorii naţionalei şi selecţionerul Mircea Lucescu! 6 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac
Citește și