Închide meniul
VIDEO

„România a trecut pe aici!” Cum au lăsat tricolorii vestiarul după victoria cu 3-0 din Kosovo

Alex Masgras Publicat: 7 septembrie 2024, 11:00

Reclamă
„România a trecut pe aici! Cum au lăsat tricolorii vestiarul după victoria cu 3-0 din Kosovo

Cum au lăsat tricolorii vestiarul după victoria cu 3-0 din Kosovo

Jucătorii României, în timpul meciului cu Kosovo / Instagram Echipa naţională de fotbal a României

Federaţia Română de Fotbal a postat pe social media un filmuleţ pentru a arăta cum au lăsat „tricolorii” vestiarul după victoria cu 3-0 din Kosovo, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La EURO 2024, după meciul din optimi cu Olanda, naţionala României a impresionat prin modul în care a lăsat vestiarul de la Munchen, dar şi prin mesajul lăsat pentru organizatorii din Germania. La câteva luni de la acel meci, România „a lovit” din nou.

„România a trecut pe aici!” Cum au lăsat „tricolorii” vestiarul după victoria cu 3-0 din Kosovo

România a început perfect noua ediţie din Nations League. La primul meci din noul mandat al lui Mircea Lucescu la naţională, „tricolorii” s-au impus cu 3-0, graţie golurilor marcate de Dennis Man, Răzvan Marin şi Denis Drăguş.

După victoria entuziasmantă de vineri seară, „tricolorii” au ieşit în evidenţă cu un nou mesaj. Pe contul de Instagram, echipa naţională a României a postat un clip prin care se poate vedea că „tricolorii” au lăsat impecabil vestiarul:

„ROMÂNIA a trecut pe aici! La revedere, Priştina! Mulţumim de găzduire”, a fost mesajul transmis de FRF, alături de imaginile din vestiarul naţionalei.

Reclamă
Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Echipa națională a României (@echipanationala)

Mircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3

Mircea Lucescu a avut parte de un debut de vis în al doilea mandat pe banca naţionalei României. Tricolorii s-au impus cu 3-0 în Kosovo, prin golurile marcate de Man, Răzvan Marin şi Drăguş. Kosovo – România 0-3 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Mircea Lucescu a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorii români, Dennis Man, Răzvan Marin, dar şi fundaşii centrali au fost lăudaţi de selecţionerul României.

Reclamă

„Nu îmi mai aduceam aminte de asta. Sunt foarte mulţumit de cum a evoluat echipa. Am controlat jocul, a fost lucrul pe care l-am cerut. Să controlăm jocul, să nu mai acceptăm să fim dominaţi categoric. Avem jucători cu nivel tehnic bun, în ceea ce priveşte pasele. Aceste lucruri trebuie să îl perfecţionăm.

Am lucrat foarte mult în aceste zile la pase, pentru controlul jocului, pentru a avea posesie. Am reuşit să punem în dificultate echipa gazdă, care are jucători în primele 5 campionate din Europa. I-am provocat să facă ce am vrut noi şi nu ce au vrut ei.

Am avut în atac 3 jucători foarte buni. Am controlat centrul terenului. Efortul lui Răzvan Marin şi Nicuşor Stanciu au făcut să dominăm jocul la mijlocul terenului. Nu mai vorbesc de fundaşii centrali care au fost extraordinari. Împotriva a doi atacanţi foarte înalţi, au luat aproape toate mingile. La 3-0 am fost mai relaxaţi şi le-am dat posibilitatea să aibă câteva atacuri care puteau să se termine cu gol.

Pentru mine o victorie e importantă dacă vine o altă victorie. Se vede că Man joacă într-un campionat diferit de alte campionate. Eu sunt convins că modul în care ei se comportă va atrage, după sine, disponibilitatea celorlalţi de a ajunge la nivelul lor. Noi am produs în fotbal prin tehnicitate. Era normal să stau în picioare, trebuia să simtă că cineva este alături de ei”, a spus Mircea Lucescu în esclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:39

Dennis Man, golul lunii august la Parma! Fanii au votat reuşita internaţionalului român

14:36

Gigi Becali știe cât va costa Dennis Man! Verdict despre jucătorul care a impresionat la națională și la Parma: „Poți să vezi!”

14:33

Gigi Becali, mesaj tranşant despre transferul lui Adrian Şut de la FCSB! Ce s-a întâmplat după ce a acceptat oferta de 2 milioane

14:13

Gigi Becali, prima reacţie după Kosovo – România 0-3: „După mulţi ani, m-am bucurat şi eu pentru naţională”! Ce a spus de Lucescu

14:00

FCSB, victorie categorică cu FC Voluntari! Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu au debutat la campioana României

13:58

„De două zile mă bate la cap” Mircea Lucescu a dezvăluit ce i-a transmis soţia lui, Neli, înainte de Kosovo – România 0-3!

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și