Închide meniul
VIDEO

Adi Popa, dat pe spate de golul marcat de Dennis Man, în Kosovo – România 0-3: „Numai Messi dă așa!”

Alex Ioniță Publicat: 7 septembrie 2024, 20:39

Reclamă
Adi Popa, dat pe spate de golul marcat de Dennis Man, în Kosovo – România 0-3: „Numai Messi dă așa!

Adi Popa, dat pe spate de golul marcat de Dennis Man, în Kosovo - România 0-3

Colaj cu Adi Popa și Dennis Man / Facebook Steaua și Profimedia

Adi Popa a recunoscut că a fost dat pe spate de golul marcat de Dennis Man, în Kosovo – România 0-3. Jucătorul de la Steaua a vorbit despre reușita tricolorului, de la Priștina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa națională a învins Kosovo fără probleme la Priștina, într-un meci care s-a văzut în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Partida a reprezentat și debutul lui Mircea Lucescu în noul mandat de pe banca echipei naționale.

Adi Popa, dat pe spate de golul marcat de Dennis Man, în Kosovo – România 0-3

Adi Popa a transmis că, în opinia sa, golul marcat de Dennis Man este senzațional. „Motoreta” a spus că doar Lionel Messi înscrie astfel de goluri, din situații în care este înconjurat de adversari.

„E o fază senzațională, e foarte greu. Numai Messi intră de acolo, driblează între patru și dă pe jos, colțul lung, fără speranță. Adică este un gol senzațional.

Este foarte greu să reușești între trei-patru adversari în 16 metri.

Reclamă
Reclamă

Numai așa dă Messi. El niciodată nu dă tare, ci cu latul, ușor, pe jos, de fuge mingea de portar”, a spus Adi Popa, la digisport.ro.

Totodată, jucătorul Stelei a vorbit și despre forma actuală a românuui de la Parma și este de părere că Dennis Man s-a maturizat, față de sezoanele anterioare.

„S-a maturizat, a pus masă pe el, are un fizic foarte bun. Cu siguranță, a învățat și jocul în Italia, pentru că acolo se lucrează foarte mult tactic. Știe când să ia acțiuni, știe când să dea drumul la minge, știe când să intre în combinație.

Reclamă

Plus că odată cu golurile, cu prestația foarte bună pe care a avut-o la EURO, a căpătat o mare încredere”, a mai spus Adi Popa.

Rezumat Kosovo – România 0-3

Gigi Becali știe cât va costa Dennis Man!

După meci, Gigi Becali a dezvăluit că fostul său jucător ar putea fi vândut de Parma cu o sumă cuprinsă între 25 și 30 de milioane de euro.

Patronul de la FCSB este de părere că Dennis Man ar fi valorat chiar 100 de milioane de euro, în situația în care ar fi avut vârsta de 21 sau 22 de ani.

„Când ajungi la nivelul ăsta. Când ajungi la 10-15-20 de milioane acolo, după nu mai contează. Între 20 și 100 nu mai contează. E din 20 în 20. Nu mai contează, 40, 70. Jucătorii mari, foarte valoroși îi iau echipele mari, Manchester City, United, Barcelona, Real Madrid. La astea nu contează banii.

Acum are 25-26 de ani. Dacă era așa acum 2-3 ani, da. Acum poți să vezi 25-30 de milioane de euro. E posibil. Dar mai mult, nu. Era 100 de milioane dacă avea 21-22 de ani”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:30

Germania a umilit Ungaria în Liga Naţiunilor. Meci cu 7 goluri în Olanda – Bosnia Herţegovina. Anglia s-a impus în Irlanda

23:01

EXCLUSIV„A fost întotdeauna un vizionar!” Gică Popescu a dezvăluit unul dintre secretele lui Mircea Lucescu: „El făcea tot!”

22:51

„Mi-e frică de faptul că o să fim noi de argint!” Dănuţ Lupu, reacţie genială despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3

22:27

Gigi Becali a dat ordin la FCSB: „Tu joci cum zice Ferguson!”. Reacţia fotbalistului campioanei României

21:50

Bănel Nicoliţă, pariu nebun după transferul lui Bîrligea la FCSB: „Sper să valoreze cel puţin 10 milioane de euro în doi ani!”

21:15

Jiang Yuyan a scris istorie la Jocurile Paralimpice de la Paris: a câştigat 7 medalii de aur în probele de înot

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 3 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO 4 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 5 Mihai Stoichiță, discurs superb despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3: „Nu a venit să piardă!” 6 EXCLUSIVGică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională: „Se pricepe foarte bine la asta”
Citește și