Închide meniul

Cine este, de fapt, atacantul ridicat în slăvi de Marius Şumudică ce semnează cu Rapid: „N-a mai călcat unul ca el în România”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 septembrie 2024, 10:44

Reclamă
Cine este, de fapt, atacantul ridicat în slăvi de Marius Şumudică ce semnează cu Rapid: „N-a mai călcat unul ca el în România

Cine este, de fapt, atacantul ridicat în slăvi de Marius Şumudică ce semnează cu Rapid

Marius Şumudică / Profimedia Images

S-a aflat cine este, de fapt, atacantul ridicat în slăvi de Marius Şumudică, ce va semna cu Rapid. Este vorba de gabonezul Aaron Boupendza (28 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul gabonez este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 5 milioane de euro. El vine ca jucător liber în România.

Cine este, de fapt, atacantul ridicat în slăvi de Marius Şumudică ce semnează cu Rapid: „N-a mai călcat unul ca el în România”

Potrivit fanatik.ro, Boupendza mai are nevoie doar de viză pentru a veni în Bucureşti şi a semna cu Rapid. El s-a înţeles deja cu formaţia patronată de Dan Şucu.

Vom aduce și un atacant, sperăm să fie totul bine. N-a călcat atacant ca el în România! Peste 90 la sută e rezolvat și cu el. O să mă întâlnesc cu domnul Șucu în după-amiaza asta”, declara Marius Şumudică despre transferul lui Boupendza, pentru sursa citată.

Boupendza a lucrat alături de Marius Şumudică în Arabia Saudită, la Al Shabab. Pentru Al Shabab a marcat 11 goluri în 17 partide, oferind şi 3 pase decisive.

Reclamă
Reclamă

Sezonul trecut, a evoluat la echipa americană Cincinnati. În SUA nu a avut acelaşi succes ca în Arabia Saudită. În 14 meciuri în MLS a dat două goluri şi a reuşit un assist. S-a despărţit de echipa americană în august şi de atunci e liber de contract.

Pentru reprezentativa statului Gabon, Boupendza a jucat în 35 de meciuri, marcând 8 goluri. Cea mai ridicată cotă a fotbalistului a fost de 8.5 milioane de euro.

Al Shabab îl cumpăra de la echipa Al-Arabi, din Qatar, pentru 7 milioane de euro şi îl vindea la echipa americană Cincinnati pentru 6.5 milioane de euro.

Reclamă

„Îl regreţi pe Daniel Bîrligea?” Marius Şumudică, prima reacţie după ce Dan Şucu a pierdut „războiul” cu Gigi Becali

„Îl regreţi pe Daniel Bîrligea?” a fost întrebarea la care Marius Şumudică nu a stat pe gânduri. Dan Şucu a negociat cu atacantul lui CFR Cluj, dar Gigi Becali i l-a „suflat” şi l-a convins să semneze cu FCSB.

Şumudică a recunoscut că îşi dorea ca Bîrligea să ajungă în Giuleşti. Vârful de 24 de ani a ales să semneze cu campioana României, iar în conturile clubului patronat de Neluţu Varga au intrat 2.2 milioane de euro.

Antrenorul Rapidului nu este convins că Bîrligea se va adapta în tricoul roş-albastru. A ţinut şi să spulbere zvonurile că ar fi încercat să îl convingă pe Denis Alibec să vină în Giuleşti.

Eu nu regret deloc că nu a venit Bîrligea, păi dacă a vrut să meargă în altă parte, de ce să îmi pară rău? Nu spun că nu mi l-am dorit, este un jucător bun, cu potențial, care poate crește.

Să vedem, depinde de ambient, de ce se va petrece acolo, dar nu comentez eu ce e la alte cluburi. Eu mi l-am dorit, recunosc, când m-a întrebat domnul Șucu, dar dacă ceilalți au oferit mai mult, asta este.

Nu este adevărat că mi l-am dorit pe Alibec. E clar, îmi place, dar el e sub contract cu Farul și a și zis că se întoarce doar la Hagi, doar nu sunam jucător cu contract. Nu se pune problema, nu am discutat cu el”, a declarat Marius Şumudică pentru sursa citată mai sus.

Daniel Bîrligea a marcat 4 goluri şi a oferit 3 pase decisive în cele 11 meciuri jucate în acest sezon, în toate competiţiile.

 

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:42

„Transfer definitiv!” Viorel Moldovan a anunţat o nouă plecare de la Rapid: „Eliberăm locurile”

16:20

„Stilul lui Dan Petrescu!” Giedrius Arlauskis a spus totul despre Lituania, înaintea meciului cu România: „Bătaie”

15:48

Rapid a confirmat transferul lui „Dina” Grameni! Lovitura anunțată de Viorel Moldovan: „Am rezolvat!”

15:32

FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe rivalul lui David Popovici! Suspiciuni de dopaj pentru Pan Zhanle: „Nu ai voie de 8 ori”

15:18

Rapid, comunicat dur după scandalul de la naționala U19! FRF, acuzată direct: „L-au trimis singur cu avionul, fiind minor!”

15:18

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „Nu a fost corect”!

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 3 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 4 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 5 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 6 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO
Citește și