Închide meniul

Mihai Stoichiţă, verdict despre evoluţia lui Mitriţă din Kosovo: „S-a gândit doar să dea gol! Individualist!”

Publicat: 8 septembrie 2024, 20:39

Reclamă
Mihai Stoichiţă, verdict despre evoluţia lui Mitriţă din Kosovo: „S-a gândit doar să dea gol! Individualist!

Mihai Stoichiţă, verdict despre evoluţia lui Mitriţă din Kosovo

Hepta

Mihai Stoichiţă a oferit un verdict despre evoluţia lui Mitriţă din Kosovo. Alexandru Mitriţă a intrat în minutul 86 al partidei de la Pristina, suficient pentru ca Mihai Stoichiţă să îşi facă o părere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a revenit în lotul naţionalei României în mandatul lui Miricea Lucescu. Cu Edi Iordănescu, fostul selecţioner al României, Mitriţă nu a avut o relaţie bună şi chiar a ratat şi prezenţa la EURO 2024.

Mihai Stoichiţă, verdict despre evoluţia lui Mitriţă din Kosovo

„Un fotbalist excelent, individualist. A intrat pe teren și s-a gândit doar să dea gol. Dar este un băiat extraordinar. Are niște calități și d-asta încearcă aceste lucruri. Putea fi altruist să îi paseze lui Ianis Hagi, care putea să dea gol. Dar el e un tip care e obșinuit să fie un factotum al fazei de atac la Universitatea Craiova. Un fotbalist excelent”, a spus Mihai Stoichiţă la fanatik.ro.

Kosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi

Kosovo – România 0-3 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026, competiţie ce se vede exclusiv în Antena. Man, Răzvan Marin şi Drăguş au marcat golurile victoriei în Kosovo.

La Pristina, pe stadionul care poartă numele fostului jucător Fadil Vokrri, Mircea Lucescu a revenit cu o victorie pe banca naţionalei tricolore, după o pauză de 38 de ani. Atunci, în 1986, a fost 4-0 cu Austria, la Bucureşti, acum a fost 3-0 cu naţionala din Kosovo, la Pristina.

Reclamă
Reclamă

După un început în care imnul României a fost fluierat de un stadion întreg, elevii lui Lucescu au trecut la cârma jocului şi au încercat poarta lui Muric prin Mihăilă (min. 7) şi Man (min. 13). Dennis Man a fost şi jucătorul care a deschis scorul, în minutul 40, după o acţiune personală, urmată de un şut de la 16 metri, la colţul lung.

Tot Man i-a pasat coechipierului său de la Parma, Mihăilă, în minutul 44, dar şutul acestuia s-a dus în bară. După reluare, Dennis Man a fost faultat în careul kosovar de către Valon Berisha, iar arbitrul a acordat penalty după consultarea VAR. Răzvan Marin a transformat în minutul 51 şi a majorat avantajul României.

Mihăilă a mai şutat odată în bară, în minutul 59, iar în minutul 81 a profitat de o gafă a apărării gazdelor şi a şutat la poartă. Muric a respins, dar Drăguş a fost omul potrivit la locul potrivit şi a trimis în plasă, stabilind scorul final, Kosovo – România 0-3.

Reclamă

Kosovarii au jucat în zece ultimele minute, după ce Vojvoda a primit al doilea galben, pentru un fault la Puşcaş, iar România conduce în clasamentul grupei C2, cu trei puncte şi golaveraj mai bun decât Cipru.

Rezumatul partidei Kosovo – România 0-3

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Portugalia – Scoţia 2-1 şi Elveţia – Spania 1-4. Cristiano Ronaldo a marcat din nou și a adus victoria. Toate rezultatele serii

23:34

Ilie Dumitrescu, înainte de România – Lituania: „Să vedem cum va aborda meciul Lucescu”

23:33

Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows

23:12

EXCLUSIVCu Mircea Lucescu selecţioner, Răzvan Marin crede că visul suprem al românilor se poate îndeplini: „Trebuie să fim acolo!”

22:30

România a câştigat 8 medalii la Campionatele Balcanice de tenis de masă de la Sarajevo

22:25

Se anunţă o nouă plecare de la Rapid! Nu mai are loc în echipă şi are două oferte din Liga 1

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe rivalul lui David Popovici! Suspiciuni de dopaj pentru Pan Zhanle: „Nu ai voie de 8 ori” 3 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 4 Vestea neplăcută pe care a primit-o selecţionerul Mircea Lucescu înainte de meciul România – Lituania! 5 Aryna Sabalenka este noua campioană de la US Open! A învins-o pe Jessica Pegula în finală. Ce borne a atins numărul 2 WTA 6 Cine este, de fapt, atacantul ridicat în slăvi de Marius Şumudică ce semnează cu Rapid: „N-a mai călcat unul ca el în România”
Citește și