Închide meniul

Portugalia – Scoţia 2-1 şi Elveţia – Spania 1-4. Cristiano Ronaldo a marcat din nou și a adus victoria. Toate rezultatele serii

Alex Masgras Publicat: 8 septembrie 2024, 23:45

Reclamă
Portugalia – Scoţia 2-1 şi Elveţia – Spania 1-4. Cristiano Ronaldo a marcat din nou și a adus victoria. Toate rezultatele serii

Portugalia - Scoţia 2-1 şi Elveţia - Spania 1-4. Cristiano Ronaldo a marcat din nou și a adus victoria. Toate rezultatele serii

Cristiano Ronaldo, după golul victoriei în meciul cu Scoția / Profimedia

Meciurile Portugalia – Scoţia 2-1 şi Elveţia – Spania 1-4 au fost transmise în format LIVE SCORE pe AS.ro, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Introdus la pauză, Cristiano Ronaldo a marcat golul victoriei în minutul 88. Portughezii au întors scorul după ce Scoția a marcat prima, prin Scott McTominay. Spania a făcut și ea spectacol în Elveția, câștigând cu 4-1, într-un meci în care a jucat în 10 oameni încă din minutul 21.

Portugalia – Scoţia 2-1 şi Elveţia – Spania 1-4. Cristiano Ronaldo a marcat din nou și a adus victoria. Toate rezultatele serii

Meciurile de duminică din Nations League

  • Croaţia – Polonia 1-0
  • Elveţia – Spania 1-4
  • Portugalia – Scoţia 2-1
  • Suedia – Estonia 3-0
  • Danemarca – Serbia 2-0
  • Luxemburg – Belarus 0-1
  • Bulgaria – Irlanda de Nord 1-0
  • Slovacia – Azerbaidjan 2-0
  • Gibraltar – Liechtenstein 2-2

Update 23:43: Fluier final! Spania a câștigat cu 4-1 meciul din Elveția.

Update 23:42: Fluier final! Portugalia a învins Scoția cu 2-1 grație golurilor marcate de Bruno Fernandes și Cristiano Ronaldo.

Reclamă
Reclamă

Min. 88: Portugalia – Scoția 2-1! Cristiano Ronaldo a marcat și lusitanii sunt foarte aproape de victorie.

Min. 77: Elveţia – Spania 1-4. Campioana Europei s-a dezlănţuit! Ferran Torres a marcat şi el.

Min. 77: Elveţia – Spania 1-3. Fabian Ruiz a reuşit dubla cu o execuţie perfectă din interiorul careului.

Reclamă

Min. 54: Portugalia – Scoţia 1-1! Gool Portugalia! Bruno Fernandes a restabilit egalitatea cu un şut de la marginea careului din pasa lui Rafa Leao.

Update 22:50: Cristiano Ronaldo a fost introdus la pauză în locul lui Pedro Neto.

Min. 41: Elveţia – Spania 1-2! Gool Elveţia! Amdouni a redus din diferenţă.

Min. 21: Elveţia – Spania 0-2! Campioana Europei a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Le Normand.

Min. 13: Elveţia – Spania 0-2! Gool Spania! Campioana europeană a majorat diferenţa după o greşeală la mijlocul terenului. Fabian Ruiz a trimis în poartă mingea respinsă de Kobel după şutul lui Nico Williams.

Min. 7: Portugalia – Scoţia 0-1! Gool Scoţia! Scott McTominay a deschis scorul la Lisabona.

Min. 7: Elveţia – Spania 0-1! Elveţia a trimis balonul în poartă prin Omeragic, dar reuşita a fost anulată pentru un henţ al lui Freuler.

Min. 4: Elveţia – Spania 0-1! Gool Spania! Joselu a deschis scorul cu o lovitură de cap. Kobel a respins, dar se pare că balonul a trecut linia porţii.

Update 21:45: Au început meciurile din Nations League de la ora 21:45.

Portugalia vine după victoria de pe teren propriu cu Croaţia, scor 2-1, meci în care Cristiano Ronaldo a marcat golul 900 al carierei. În meciul cu Scoţia, starul lui Al Nassr este rezervă. De partea ecalaltă, Scoţia vine după înfrângerea de pe teren propriu cu Polonia, scor 2-3.

Duminică seară are loc un alt meci interesant. Elveţia, fosta adversară a României din preliminariile pentru EURO 2024 primeşte vizita Spaniei, campioana europeană.

Elveţia vine după înfrângerea din Danemarca, scor 0-2. Meciul de pe Parken a fost extrem de tensionat, iar Murat Yakin nu se va putea baza pe Elvedi şi Xhaka, cei doi fiind eliminaţi în meciul de la Copenhaga.

Nici Spania nu a avut parte de un debut foarte bun în noua ediţie de Nations League. Campioana europeană a remizat la Belgrad, cu Serbia, scor 0-0.

Meciurile de duminică din Nations League

Dramatism total în Gibraltar – Liechtenstein. Răsturnări de situaţie şi gol marcat în minutul 90+14 din penalty

A fost dramatism total în Gibraltar – Liechtenstein. Partida din Liga D s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după un meci nebun.

Cel mai dramatic meci al zilei a avut loc în Liga D, între Gibraltar şi Liechtenstein, încheiat la egalitate, scor 2-2,. Walker a deschis scorul pentru gazde încă din minutul 8, dar Liechtenstein a restabilit egalitatea în minutul 53, prin Saglam.

În minutul 82, acelaşi Walker a ratat şansa de a-şi readuce echipa în avantaj, după ce Buchel a ratat o lovitură de la 11 metri. În minutul 90+2, Liechtenstein a înscris prin Sele, dar VAR a intervenit şi a anulat golul din cauza unui offside.

În prelungiri, Gibraltar a revenit la conducere, după golul marcat de Scanlon în minutul 90+7. Partida nu s-a încheiat însă, iar Liechtenstein a forţat pentru a obţine un rezultat de egalitate. După un penalty obţinut în minutul 90+13, confirmat de VAR, Hasler a marcat în minutul 90+14 şi a obţinut un punct pentru Liechtenstein.

După acest meci, San Marino rămâne lider în Grupa 1 din Liga D, graţie primei victorii într-un meci oficial din istorie, cu 3 puncte, în timp ce Gibraltar şi Liechtenstein au câte un punct.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:34

Ilie Dumitrescu, înainte de România – Lituania: „Să vedem cum va aborda meciul Lucescu”

23:33

Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows

23:12

EXCLUSIVCu Mircea Lucescu selecţioner, Răzvan Marin crede că visul suprem al românilor se poate îndeplini: „Trebuie să fim acolo!”

22:30

România a câştigat 8 medalii la Campionatele Balcanice de tenis de masă de la Sarajevo

22:25

Se anunţă o nouă plecare de la Rapid! Nu mai are loc în echipă şi are două oferte din Liga 1

21:15

Atacantul de 5 milioane de euro va semna cu Rapid, deşi a fost prezentat de o altă echipă. Lovitura dată de Şumudică

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe rivalul lui David Popovici! Suspiciuni de dopaj pentru Pan Zhanle: „Nu ai voie de 8 ori” 3 Vestea neplăcută pe care a primit-o selecţionerul Mircea Lucescu înainte de meciul România – Lituania! 4 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 5 Aryna Sabalenka este noua campioană de la US Open! A învins-o pe Jessica Pegula în finală. Ce borne a atins numărul 2 WTA 6 Cine este, de fapt, atacantul ridicat în slăvi de Marius Şumudică ce semnează cu Rapid: „N-a mai călcat unul ca el în România”
Citește și