Închide meniul

Jannik Sinner, copleşit de emoţii după succesul de la US Open 2024: „Nu ştiu cât o voi mai avea în viaţa mea”

Alex Masgras Publicat: 9 septembrie 2024, 9:24

Reclamă
Jannik Sinner, copleşit de emoţii după succesul de la US Open 2024: „Nu ştiu cât o voi mai avea în viaţa mea

Jannik Sinner, copleşit de emoţii după succesul de la US Open 2024: "Nu ştiu cât o voi mai avea în viaţa mea"

Jannik Sinner, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Jannik Sinner a fost copleşit de emoţii după succesul de la US Open 2024. Numărul 1 mondial s-a impus în ultimul act de la New York în faţa americanului Taylor Fritz, scor 6-3, 6-4, 7-5, după un meci care a durat 2 ore şi 17 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria de la Flushing Meadows i-a adus lui Jannik Sinner al doilea titlu de Grand Slam al carierei, după ce italianul a mai cucerit la începutul acestui an titlul la Australian Open.

Jannik Sinner, copleşit de emoţii după succesul de la US Open 2024: „Nu ştiu cât o voi mai avea în viaţa mea”

Victoria lui Jannik Sinner a venit şi după controversele legate de scandalul de dopaj în care a fost implicat. La finalul meciului cu Fritz, italianul a dezvăluit că nu s-a confruntat cu probleme doar pe plan sportiv în ultima perioadă, ci şi pe plan personal.

El i-a dedicat victoria de la New York mătuşei sale şi a ţinut un discurs emoţionant, moment în care s-a abţinut cu greu să nu plângă:

„Mi-am dat seama și în afara terenului că există o viață… Aș vrea să dedic acest titlu mătușii mele.

Reclamă
Reclamă

Nu se simte foarte bine din punct de vedere al sănătății. Nu știu cât timp o voi mai avea în viața mea. Este atât de frumos că încă mai pot împărtăși momente pozitive cu ea.

Ea este o persoană foarte importantă pentru viața mea.
Dacă asta ar fi cea mai mare dorință a mea, mi-aș dori multă sănătate pentru toată lumea. Din păcate, nu este posibil”, a declarat Jannik Sinner, potrivit eurosport.ro.

Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows

Italianul Jannik Sinner, numărul 1 mondial, a câştigat, duminică, pentru prima dată turneul US Open, ultimul grand slam al anului.

Reclamă

Sinner, antrenat de Darren Cahill, l-a învins în finală pe americanul Taylor Fritz, locul 12 ATP, scor 6-3, 6-4, 7-5.

La meci au asistat numeroase celebrităţi, între care şi Taylor Swift, Courteney Cox, Anna Wintour, Eddie Redmayne şi Lewis Hamilton.

Cu victoria sa în două ore şi 16 minute, Sinner a devenit al patrulea om care câştigă Australian Open şi US Open pe hard în acelaşi sezon, după Mats Wilander, Roger Federer şi Novak Djokovici. În vârstă de 23 de ani, numărul 1 în clasamentul ATP este, de asemenea, primul campion italian la simplu masculin din istoria turneului şi doar al doilea campion italian la simplu în general, după triumful Flaviei Pennetta la simplu feminin din 2015.

Câştigătorul turneului a obţinut 3,6 milioane de dolari, iar finalistul învins 1,8 milioane de dolari.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:27

Programul Marelui Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45)

13:39

EXCLUSIVVictor Becali, anunţ categoric despre viitorul lui Alex Cicâldău: „Astea sunt poveşti”. Ce se întâmplă cu internaţionalul român

12:55

Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato

12:21

Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT

12:20

România – Lituania LIVE TEXT (21:45). Primul meci acasă de la revenirea lui Mircea Lucescu la naţională. Echipele probabile

12:07

VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori” 3 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 4 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 5 Mircea Rednic l-a sunat pe Florin Andone, pentru a-l aduce la UTA! Atacantul i-a dat răspunsul pe loc 6 Gică Hagi vrea un jucător de la FCSB, după ce transferul lui Haruț la Farul a picat! Toate detaiile mutării
Citește și