Închide meniul

Rapid a anunţat plecarea unui jucător la o rivală din Liga 1

Publicat: 9 septembrie 2024, 17:39

Reclamă
Rapid a anunţat plecarea unui jucător la o rivală din Liga 1

Rapid a anunţat plecarea unui jucător la o rivală din Liga 1

Profimedia

Rapid a anunţat plecarea unui jucător la o rivală din Liga 1. Astfel, Omar El Sawy (20 de ani) va fi împrumutat la Sepsi până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a anunţat plecarea unui jucătorului cumpărat cu 400.000 de euro. Omar El Sawy (20 de ani) va fi împrumutat la Sepsi până la finalul sezonului.

Rapid a anunţat plecarea unui jucător la o rivală din Liga 1

Omar El Sawy a fost primit ca o mare speranţă în Giuleşti. Puştiul de 20 de ani încă nu s-a adaptat la presiune din Giuleşti, iar Rapid a decis să îl împrumute la Sepsi. ”Omar a fost împrumutat până la finalul sezonului la Sepsi OSK”, a anunţat Rapid pe reţelele de socializare.

Tobias Christensen a semnat cu Rapid! Anunţul formaţiei patronate de Dan Şucu

Tobias Christensen a semnat cu Rapid! Formaţia giuleşteană l-a prezentat pe mijlocaşul norvegian, în vârstă de 24 de ani. Rapid a plătit 700.000 de euro pentru a-l transfera pe Christensen de la echipa maghiară Fehervar. Christensen este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.5 milioane de euro.

Tobias Christensen este noul mijlocaș al Rapidului, acesta semnând un contract pe trei sezoane.

Reclamă
Reclamă

Născut la Kristiansand, Tobias a fost transferat de la Fehervar, din prima ligă maghiară, pentru suma de 700.000 de euro.

«Am văzut fotografii și clipuri cu suporterii și abia aștept să joc în fața lor. Este un proiect foarte ambițios, m-a atras acest lucru și sper că vom reuși să ducem Rapidul în vârful clasamentului», a spus Tobias pentru fcrapid.ro.

„În vârstă de 24 de ani, Christensen a evoluat pentru toate naționalele de juniori și tineret ale Norvegiei, bifând 19 meciuri și patru goluri la formația U21.

Reclamă

Cu naționala U21 a participat la Campionatul European U21 (2023), iar cu formația U20 a jucat la Campionatul Mondial (2019).

În actuala stagiune, norvegianul a jucat în șase meciuri de campionat și în patru din UEFA Conference League, reușind un gol contra azerilor de la Sumgayit. În 2019, a devenit campion al Norvegiei, cu FK Molde”, a transmis Rapid, pe site-ul oficial.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:33

Insipraţie uriaşă pentru Mircea Lucescu. Ştefan Târnovanu, două intervenţii salvatoare în faţa lituanienilor

22:32

LIVE TEXTRomânia – Lituania 1-1. Kucys l-a învins pe Târnovanu! Mihăilă, gol după o pasă fabuloasă a lui Stanciu

22:16

Mama lui Radu Drăguşin îşi susţine fiul din tribună în România – Lituania: „Trăiesc meciurile întotdeauna cu emoţie”

22:15

LIVE SCOREFranța – Belgia 1-0. Cipru – Kosovo 0-4, în grupa României din Nations League. Meciurile serii

22:05

Reacţia lui Florin Prunea după decizia surprinzătoare a lui Mircea Lucescu: „Tot aşa a făcut şi cu noi”

22:03

Valentin Mihăilă, al 5-lea gol pentru echipa națională în România – Lituania! Nicolae Stanciu, pasă „de geniu”

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori” 3 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 4 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 5 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 6 Gică Hagi vrea un jucător de la FCSB, după ce transferul lui Haruț la Farul a picat! Toate detaiile mutării
Citește și