Închide meniul

A început cursa pentru transferul lui Mohamed Salah! Două cluburi de TOP, pe urmele starului de la Liverpool

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2024, 19:31

Reclamă
A început cursa pentru transferul lui Mohamed Salah! Două cluburi de TOP, pe urmele starului de la Liverpool

A început cursa pentru transferul lui Mohamed Salah!

Mohamed Salah, în Manchester United - Liverpool 0-3 / Profimediaimages

A început cursa pentru transferul lui Mohamed Salah! Starul lui Liverpool a dat de înțeles, în urmă cu puțin timp, că ar fi aproape de plecarea de pe Anfield, astfel că două cluburi de top sunt deja pe urmele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După derby-ul cu Manchester United, câștigat de Liverpool cu scorul de 3-0, Mohamed Salah a anunțat că ar putea fi ultimul meci pe care îl dispută pe Old Trafford, dând astfel de înțeles că ia în calcul plecarea din Premier League, până la finalul sezonului.

A început cursa pentru transferul lui Mohamed Salah!

Acum, potrivit informațiilor oferite de Daily Mail, Juventus și PSG s-au înscris deja în cursa pentru transferul lui Mohamed Salah.

Interesul celor două cluburi vine în contextul în care Salah intră, în luna ianuarie, în ultimele 6 luni de contract cu Liverpool. Astfel, starul din Egipt va putea semna cu orice club își dorește și să plece, pe gratis, de pe Anfield.

Mohamed Salah a ajuns la Liverpool în 2017, de la AS Roma, în schimbul sumei de 42 de milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

De la momentul transferului a adunat 352 de meciuri în tricoul „cormoranilor”, în care a marcat 214 goluri și a reușit 92 de pase decisive.

În momentul de față, Mohamed Salah este cotat la suma de 55 de milioane de euro. În cariera sa a mai jucat pentru: El Mokawloon, Basel, Chelsea, Fiorentina și AS Roma.

Mohamed Salah, performanţă uluitoare în Manchester United – Liverpool 0-3! Borna impresionantă atinsă de starul egiptean

Mohamed Salah a realizat o performanţă uluitoare în Manchester United – Liverpool 0-3. „Cormoranii” s-au impus fără drept de apel în derby-ul de pe Old Trafford, contra marii rivale.

Reclamă

Arne Slot are parte de un început perfect pe banca lui Liverpool, cu trei victorii în primele trei etape, fără ca echipa de pe Anfield să primească gol.

Luis Diaz, cu o dublă, şi Mohamed Salah au fost marcatorii celor trei goluri ale lui Liverpool de pe Old Trafford.

„Teatrul viselor” se numără, cu siguranţă, printre stadioanele preferate ale lui Mohamed Salah din Premier League. În 9 meciuri disputate de egiptean pe acest stadion în toate competiţiile, Salah a marcat 10 goluri.

Salah a devenit al doilea jucător din istoria Premier League care înscrie 10 goluri pe un stadion al unei rivale. Primul a fost Alan Shearer, cel care a marcat 10 goluri pe Elland Road, stadionul celor de la Leeds United, potrivit OptaJoe.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 10 sept.

EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său

0:10 10 sept.

EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine”

0:08 10 sept.

EXCLUSIVNicolae Stanciu, cu gândul la World Cup 2026 după România – Lituania 3-1: „Acolo vrem să ajungem!”

23:50

UPDATEOFICIAL! Alexandru Cicâldău a fost prezentat de Universitatea Craiova: „Leul s-a întors pentru visul comun: titlul!”

23:46

Franța – Belgia 2-0. Cipru – Kosovo 0-4, în grupa României din Nations League. Rezultatele serii

23:40

Ianis Hagi, decisiv în România – Lituania! Fiul lui Gică Hagi a scos un penalty sub ochii tatălui său în finalul partidei

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Miza uriaşă a meciului România – Lituania! Drumul spre Mondialul din 2026 poate deveni mai uşor 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania: „Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi” 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și