Închide meniul
EXCLUSIV

Alex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 septembrie 2024, 0:10

Reclamă
Alex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine

Alex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România - Lituania 3-1

Alex Mitriţă / AntenaSport

Alex Mitriţă a avut un mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1. Mitriţă a ironizat modul în care s-a discutat despre el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul Universităţii Craiova i-a mulţumit lui Mircea Lucescu pentru că l-a convocat la echipa naţională. Totodată, Mitriţă a subliniat că este o onoare pentru el să fie antrenat de „Il Luce”.

Alex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine”

„(n.r. Alex, felicitări, iată o revenire de senzaţie, cu victorie şi cu gol pentru tine. Ce înseamnă acest lucru?) Aveam nevoie de această victorie, să facem 6 puncte, să fim primii în clasament. Am muncit pentru această victorie, pe un teren greu.

Sunt bucuros că m-am întors la echipa naţională şi sunt bucuros că am marcat şi am câştigat.

(n.r.: Ai fugit direct la nea Mircea. Ce ai discutat cu el şi ce a însemnat convocarea aceasta pentru tine?) A discutat foarte multe cu mine, îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. A avut încredere în mine, chiar dacă în aceşti doi ani de zile s-au vorbit foarte multe despre mine, despre bad boy-ul din mine, cum se zicea pe la televizor.

Reclamă
Reclamă

I-am mulţumit în această seară prin evoluţia mea şi prin golul meu.

(n.r. A fost ceva adevărat şi care a fost situaţia cu Edi Iordănescu de n-ai mai venit?) Haideţi să nu ne mai gândim ce a fost. Trăiesc prezentul şi ce va fi de acum înainte la echipa naţională.

„Cu siguranţă Mondialul e un vis”

(n.r. E un început de drum spre Mondial?) Cu siguranţă va fi un vis, cum a fost şi EURO pentru mine. Trebuie să muncim, să luăm fiecare meci în parte. Aţi văzut că şi în această seară nu a fost un meci uşor, a fost un meci greu. Suntem bucuroşi că am câştigat.

Reclamă

(n.r: despre dubla cu Cipru şi Lituania, în deplasare, ambele meciuri) Gândul nostru este la victorie. Pentru asta muncim zilnic, pentru asta Mister ne pregăteşte în fiecare zi pentru a avea un moral ridicat şi pentru a merge la victorie în fiecare meci.

(n.r: Spune-mi cum au fost antrenamentele cu Mircea Lucescu) Foarte-foarte bune. S-a văzut în aceste două meciuri. Cu siguranţă a venit cu un plus, s-a văzut experienţa dânsului. Nu avem nevoie de mai mult, decât de experienţa dânsului, şi să fim antrenaţi de el.

Pentru noi este o onoare (n.r.: să fie antrenat de Mircea Lucescu). Mai ales pentru mine, că am lucrat şi cu domnul Răzvan Lucescu, şi acum cu nea Mircea. Am putut lucra cu amândoi şi sunt foarte mândru de acest lucru”, a declarat Alex Mitriţă în exclusivitate pentru AntenaSport după România – Lituania 3-1.

Cum arată clasamentul în grupa României, după primele două etape şi victoria cu Lituania

Iată cum arată clasamentul în grupa României, după primele două etape din UEFA Nations League. România a obţinut două victorii în primele două etape.

România este pe primul loc după primele două etape, cu maximum de puncte. Tricolorii au învins cu 3-0 în Kosovo şi au câştigat şi pe teren propriu cu Lituania, scor 3-1.

România are 6 puncte şi un golaveraj de 5-1. Pe locul 2 se află Kosovo, cu 3 puncte, la fel ca şi Cipru.

  1. România – 6 puncte (6-1)
  2.  Kosovo – 3 puncte (4-3)
  3. Cipru – 3 puncte (1-4)
  4. Lituania – 0 puncte (1-4)

România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol

Naţionala României a învins echipa Lituania, scor 3-1 (1-1), luni seară, în primul meci al selecţionerului Mircea Lucescu pe teren propriu de la revenirea la cârma tricolorilor. Pentru România au marcat Valentin Mihăilă, Răzvan Marin şi Alexandru Mitriţă, iar pentru Lituania a înscris Kucys.

Partida de pe Stadionul Steaua a început perfect pentru tricolori, care au deschis scorul în minutul 4, după o pasă excelentă a lui Stanciu, finalizată de Valentin Mihăilă. Lituanienii au replicat printr-o dublă ocazie la poarta lui Târnovanu, în minutul 29, dar portarul nostru a fost la post. Drăguş a trimis puţin pe lângă poartă două minute mai târziu, dar oaspeţii au egalat în minutul 34, prin Kucys, la o acţiune de atac care a surprins defensiva tricoloră. Târnovanu a mai scos odată, în minutul 57, însă lituanienii au reuşit să înscrie în minutul 78. Intrat de doar câteva minute, Antanavicius a înscris cu capul, dar după verificarea VAR golul a fost anulat.

Tricolorii au preluat conducerea în minutul 87. Ianis Hagi a fost faultat în careu de către Lasickas, arbitrul a dictat penalty după ce faza a fost controlată de VAR, iar Răzvan Marin a transformat. În minutul 90+2 Alexandru Mitriţă a plecat pe contraatac, a trimis la Alibec, acesta i-a pasat tot lui, iar Mitriţă a stabilit scorul final, 3-1 pentru România.

În grupă România are şase puncte şi ocupă primul loc, urmată de Kosovo şi Cipru, ambele cu câte trei puncte. Lituania este pe ultimul loc, fără punct câştigat.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:43

Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta”

0:16

EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său

0:08

EXCLUSIVNicolae Stanciu, cu gândul la World Cup 2026 după România – Lituania 3-1: „Acolo vrem să ajungem!”

23:50 9 sept.

UPDATEOFICIAL! Alexandru Cicâldău a fost prezentat de Universitatea Craiova: „Leul s-a întors pentru visul comun: titlul!”

23:46 9 sept.

Franța – Belgia 2-0. Cipru – Kosovo 0-4, în grupa României din Nations League. Rezultatele serii

23:40 9 sept.

Ianis Hagi, decisiv în România – Lituania! Fiul lui Gică Hagi a scos un penalty sub ochii tatălui său în finalul partidei

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Miza uriaşă a meciului România – Lituania! Drumul spre Mondialul din 2026 poate deveni mai uşor 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania: „Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi” 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și