Închide meniul

„România e o echipă puternică şi fără ajutor!” Selecţionerul Lituaniei „a luat foc”, după înfrângerea suferită în Ghencea

Viviana Moraru Publicat: 10 septembrie 2024, 9:52

Reclamă
„România e o echipă puternică şi fără ajutor! Selecţionerul Lituaniei „a luat foc, după înfrângerea suferită în Ghencea

"România e o echipă puternică şi fără ajutor!" Selecţionerul Lituaniei "a luat foc", după înfrângerea suferită în Ghencea

Duel în partida România - Lituania/ Profimedia

Selecţionerul Lituaniei „a luat foc”, după înfrângerea suferită în Ghencea, în duelul cu România. Edgaras Jankauskas a declarat „tricolorii” formează o echipă suficient de puternică pentru a tranşa un meci fără ajutor colateral, făcând referire la arbitraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a învins Lituania cu scorul de 3-1, graţie golurilor marcate de Valentin Mihăilă, Răzvan Marin şi Alexandru Mitriţă. La scorul de 1-1, lituanienii au reuşit să marcheze, însă golul a fost anulat cu ajutorul VAR, pentru un fault comis asupra lui Ştefan Târnovanu.

„România e o echipă puternică şi fără ajutor!” Selecţionerul Lituaniei „a luat foc”, după înfrângerea suferită în Ghencea

Întrebat dacă penalty-ul primit de România a fost acordat corect, el a răspuns: „Dumneavoastră ce credeţi? Dacă a fost penalty… atunci a fost penalty. Dar cred că România este o echipă suficient de puternică pentru a-şi rezolva problemele pe teren, fără niciun fel de ajutor colateral.

Că este noroc, teren slab sau penalty. Deci România are suficiente atuuri pentru a tranşa un meci fără nicun ajutor. Eu nu spun că meciul a fost influenţat de abitraj, însă aţi văzut meciul. Ne putem gândi şi la momentul anterior penalty-ului primit de România, când noi am marcat un gol valabil care însă a fost anulat”.

Selecţionerul lituanian a menţionat că în meciul de luni seara calitatea jocului prestat de cele două echipe a fost mult peste calitatea gazonului.

Reclamă
Reclamă

„Calitatea jocului a fost foarte bună, sunt foarte mândru de echipa mea. A făcut un meci bun împotriva unui adversar puternic. În ceea ce priveşte calitatea gazonului, ea a fost mult mai scăzută decât calitatea meciului în sine, se vedea că în anumite locuri nu exista iarbă”, a adăugat Edgaras Jankauskas.

România va juca următoarele meciuri luna viitoare, pe 12 octombrie cu Cipru şi pe 15 octombrie cu Lituania, ambele în deplasare.

Mircea Lucescu a răbufnit după România – Lituania 3-1

Mircea Lucescu a răbufnit după România – Lituania 3-1. Chiar dacă are două victorii în primele două meciuri din Nations League, Il Luce şi-a ieşit din minţi din cauza terenului de joc din Ghencea, pe care l-a numit „mizerabil”.

Reclamă

„Terenul a fost mizerabil. Pentru o echipă care pune totul pe tehnica pasei e foarte greu pe un asemenea teren. Pentru că apar greşeli din cauza terenului, iar jucătorii suferă şi se enervează.

Terenul ne-a dezavantajat teribil astăzi. A fost execrabil, sper să nu ne mai întoarcem aici pe asemenea terenuri, dacă nu le pun la punct. Pentru că există şi Craiova, unde se poate juca, există Cluj, există Arena Naţională… nu e obligatoriu să jucăm toate meciurile în Bucureşti. Asta e echipa naţională şi trebuie să joace în toată ţara”, a spus Mircea Lucescu.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:20

Cei doi sportivi care au reprezentat Congo la Jocurile Paralimpice au dispărut

13:17

Adrian Newey a fost prezentat oficial la Aston Martin! Lovitură uriaşă dată de echipa lui Fernando Alonso

13:14

Eugenie Bouchard, după ce miliardara Jessica Pegula a pierdut trofeul la US Open: „Banii nu îţi pot aduce o finală la US Open”

12:59

„Să faci ce a făcut Mitriţă!” Gigi Becali l-a taxat pe Darius Olaru, după meciul României cu Lituania: „De aia stai pe bancă!”

12:42

„El a câştigat meciul!” Gigi Becali l-a lăudat pe Ianis Hagi, după ce a fost decisiv pentru România! Mesaj direct pentru Mitriţă

11:44

O nouă plecare de la Rapid! Jayson Papeau s-a despărţit de giuleşteni! Unde va evolua francezul

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și