Închide meniul

Marius Şumudică a mai renunţat la un jucător! Plecare de ultim moment de la Rapid: „Îi urăm succes!”

Viviana Moraru Publicat: 10 septembrie 2024, 10:49

Reclamă
Marius Şumudică a mai renunţat la un jucător! Plecare de ultim moment de la Rapid: „Îi urăm succes!

Marius Şumudică a mai renunţat la un jucător | O nouă plecare de la Rapid

Marius Şumudică/ Profimedia

Marius Şumudică a mai renunţat la un jucător şi a fost anunţată o nouă plecare de la Rapid. Răzvan Oaidă s-a despărţit de formaţie din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a oficializat trei transferuri în această pauză datorată meciurilor echipelor naţionale. Constantin „Dina” Grameni, Tobias Christensen şi Kader Keita au semnat cu formaţia lui Marius Şumudică.

Marius Şumudică a mai renunţat la un jucător | O nouă plecare de la Rapid

Rapid a „punctat” şi la capitolul plecări, după transferurile anunţate. Răzvan Oaidă şi-a reziliat contractul cu Rapid, contract care se încheia la finalul sezonului.

Răzvan Oaidă a fost transferat de Rapid în vara trecută, după ce mijlocaşul s-a despărţit de rivala FCSB. În această stagiune, Oaidă, în vârstă de 26 de ani, a bifat şase partide.

Colaborarea dintre clubul nostru și Răzvan Oaidă s-a încheiat de comun acord.

Reclamă
Reclamă

A fost o perioadă de mai bine de un an în care Răzvan a fost un exemplu de profesionalism, și îi mulțumim pe această cale pentru pasiunea cu care și-a făcut datoria față de Rapid.

Îi urăm mult succes în carieră!”, a anunţat Rapid, pe paginile oficiale.

Tobias Christensen a semnat cu Rapid

Tobias Christensen a semnat cu Rapid! Formaţia giuleşteană l-a prezentat pe mijlocaşul norvegian, în vârstă de 24 de ani.

Reclamă

Rapid a plătit 700.000 de euro pentru a-l transfera pe Christensen de la echipa maghiară Fehervar. Christensen este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.5 milioane de euro.

Tobias Christensen este noul mijlocaș al Rapidului, acesta semnând un contract pe trei sezoane.

Născut la Kristiansand, Tobias a fost transferat de la Fehervar, din prima ligă maghiară, pentru suma de 700.000 de euro.

«Am văzut fotografii și clipuri cu suporterii și abia aștept să joc în fața lor. Este un proiect foarte ambițios, m-a atras acest lucru și sper că vom reuși să ducem Rapidul în vârful clasamentului», a spus Tobias pentru fcrapid.ro.

În vârstă de 24 de ani, Christensen a evoluat pentru toate naționalele de juniori și tineret ale Norvegiei, bifând 19 meciuri și patru goluri la formația U21.

Cu naționala U21 a participat la Campionatul European U21 (2023), iar cu formația U20 a jucat la Campionatul Mondial (2019).

În actuala stagiune, norvegianul a jucat în șase meciuri de campionat și în patru din UEFA Conference League, reușind un gol contra azerilor de la Sumgayit. În 2019, a devenit campion al Norvegiei, cu FK Molde”, a transmis Rapid, pe site-ul oficial.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:39

Dorinel Munteanu, atacuri fără precedent după România – Lituania 3-1

15:10

Alexandru Cicâldău, transferat definitiv la Universitatea Craiova. Suma plătită de Mihai Rotaru

14:32

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru! Mesajul radical pe care i l-a transmis rivalului de la Universitatea Craiova

14:23

VIDEOEliza Samara, eliminată de Mima Ito de la WTT Champions Macao 2024, live în AntenaPLAY

14:21

Patricia Ţig s-a calificat în optimi la Ţiriac Foundation Trophy! Victorie clară obţinută de româncă

14:02

„Dacă eram la Real Madrid sau Barcelona, îl luam!” Gigi Becali, cucerit de un jucător al naţionalei

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT 6 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato
Citește și