Închide meniul

Eugenie Bouchard, după ce miliardara Jessica Pegula a pierdut trofeul la US Open: „Banii nu îţi pot aduce o finală la US Open”

Dan Roșu Publicat: 10 septembrie 2024, 13:14

Reclamă
Eugenie Bouchard, după ce miliardara Jessica Pegula a pierdut trofeul la US Open: „Banii nu îţi pot aduce o finală la US Open

Eugenie Bouchard, după ce miliardara Jessica Pegula a pierdut trofeul la US Open

Jessiga Pegula, la US Open 2024 - Profimedia Images

Eugenie Bouchard a avut un mesaj de laudă, după ce miliardara Jessica Pegula a pierdut trofeul la US Open, după o finală cu Aryna Sabalenka, 5-7, 5-7.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a ajuns la 30 de ani, lumea încă mai caută legături între cariera lui Pegula şi faptul că ea este fiica lui Terry Pegula, omul de afaceri cu o avere estimată la 7 miliarde de euro.

Eugenie Bouchard, după ce miliardara Jessica Pegula a pierdut trofeul la US Open: „Banii nu îţi pot aduce o finală la US Open”

„Banii nu pot cumpăra o finală la US Open. E un compliment pentru ea, pentru că această finală vine după multă muncă şi multă determinare. Nu banii au ajutat-o. Nu-ţi poţi cumpăra calea pe tabloul de la US Open”, a comentat Genie Bouchard.

Finala de la Flushing Meadows este cea mai bună performanţă a lui Pegula, ea având sferturi de finală la celelalte Grand Slam-uri, Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon.

Jessica Pegula, învinsă în finala US Open 2024

Aryna Sabalenka, numărul 2 mondial, a câştigat turneul de la US Open, după ce a trecut de americanca Jessica Pegula, locul 6 mondial, scor 7-5, 7-5.

Reclamă
Reclamă

La 26 de ani, Sabalenka a obţinut al treilea titrlu de grand slam, după cele de la Australian Open în 2023 şi 2024.
Ea a fost finalistă în 2023, când a fost învinsă de Coco Gauff.

„Sunt fără cuvinte acum. Întotdeauna a fost un vis al meu şi, în sfârşit, am obţinut acest trofeu frumos”, a declarat Sabalenka.

„Dacă munceşti din greu, sacrificând totul pentru visul tău, îl vei realiza într-o zi”, a adăugat ea.

Reclamă

„Sunt foarte mândră de mine. Nu spun niciodată asta, dar sunt foarte mândră de mine. Sunt foarte mândră de echipa mea pentru că, indiferent de situaţie, am reuşit să trecem prin asta şi să obţinem toate aceste trofee frumoase”, a afirmat Sabalenka.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:16

Reacţia presei din Ucraina după ce România a învins Lituania cu două goluri marcate în ultimele minute! Remarca despre Lucescu

17:59

LIVE TEXTFinlanda U21 – România U21 0-0. Meci important pentru „tricolorii” lui Daniel Pancu în drumul spre EURO 2025

17:35

„Nu mai dormeam noaptea!” Jannik Sinner a vorbit despre calvarul provocat de scandalul de dopaj: „Nu mai eram acelaşi”

17:21

OFICIAL | Un nou transfer pentru Adrian Mititelu! Jucătorul care a fost prezentat la FCU Craiova

17:07

Mihai Stoica „a luat foc” după România – Lituania 3-1! Discurs dur al oficialului FCSB: „Sunt incompetenţi”

16:50

Dennis Man a fost desemnat jucătorul lunii în Serie A! Performanţă incredibilă a românului: „Excelează”

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și