Închide meniul

Alexandru Cicâldău, transferat definitiv la Universitatea Craiova. Suma plătită de Mihai Rotaru

Dan Roșu Publicat: 10 septembrie 2024, 15:10

Reclamă
Alexandru Cicâldău, transferat definitiv la Universitatea Craiova. Suma plătită de Mihai Rotaru

Alexandru Cicâldău, transferat definitiv la Universitatea Craiova

Alexandru Cicâldău, transferat definitiv la Universitatea Craiova

Alexandru Cicâldău a fost transferat definitiv de Universitatea Craiova. Dacă iniţial toate informaţiile duceau către un împrumut de la Galatasaray, Mihai Rotaru a ales un transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Este vorba despre un transfer definitiv”, a spus-o clar Mihai Rotaru, citat de digisport.ro, după ce oltenii au anunţat oficial mutarea în ultima zi de mercato.

Alexandru Cicâldău, transferat definitiv la Universitatea Craiova

Suma de transfer este una importantă: 1.5 milioane de euro. Ţinând cont că Galatasaray mai avea de virat 300.000 de euro către trupa din Oltenia, Rotaru va rămâne cu 1.2 milioane de euro de plată.

Alexandru Cicâldău e cotat acum la 3 milioane de euro. Cea mai mare cotă avută în carieră a fost de 9 milioane de euro, în 2021.

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru, după transferul lui Cicâldău

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru atunci când patronul Universităţii Craiova negocia revenirea lui Alexandru Cicâldău în Bănie. Patronul campioanei l-a asigurat pe omologul său că nu este interesat de serviciile mijlocaşului.

Reclamă
Reclamă

Cicâldău a ajuns intre timp în Oltenia, iar Becali a vrut să sublinieze că nu ar acţiona în felul în care ar fi făcut-o Dan Şucu, care ar fi intrat pe fir în momentul în care Becali se înţelesese deja cu Daniel Bîrligea.

„Tot mă întrebați de Cicâldău. Eu i-am dat telefon lui Rotaru și i-am spus: «Suntem prieteni, e adevărat că ne luptăm, dar nu vreau să te ridici prea mult. Nu mă interesează Cicâldău, să știi. Negociază ce vrei tu, nu lua în considerare că cineva te concurează».

Asumă-ți riscul, fă ce vrei, eu doar îți spun că nu mă interesează. Dacă nu mă interesează de ce să îl las pe om să creadă că mă interesează și să ridice prețul. Dacă eu spun că l-am luat, iar Neluțu că l-a dat. E marfa lui, eu l-am luat și Neluțu l-a dat.

Reclamă

Pentru ce mai încerci să îl suni pe jucător, să ce? Nu e frumos, vrei să mă faci de râs pe mine sau ce vrei să faci. Rotaru a zis că își asumă riscurile, m-a întrebat de ce? I-am spus că are vârsta pe care o are, alea, alea”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:52

Cristiano Ronaldo a dezvăluit ce favoriţi are pentru Balonul de Aur 2024: „Da, chiar şi el poate”

19:45

Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025

19:22

„Cum să-i dau eu sugestii?” Mihai Stoichiţă, mesaj clar despre Mircea Lucescu după a doua victorie a lui „Il Luce” cu naţionala!

18:52

Emil Săndoi revine în Liga 1! Echipa cu care semnează fostul selecţioner al naţionalei U21

18:44

Conor McGregor revine în UFC! Anunţul făcut de Dana White: „Este înfometat”

18:22

Sepsi a anunţat noul antrenor! Decizia conducerii covăsnene: „Avem mare încredere în el”

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și