Închide meniul
Video

Leonard Doroftei ţine pasul cu tehnologia! Pe reţele, încă e campion mondial: „Nu-mi scapă nimic!”

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2024, 20:43

Reclamă

Leonard Doroftei ţine pasul cu tehnologia

Leonard Dorofeti/ AntenaSport

„Moşul” Doroftei ţine pasul cu tehnologia, la fel ca tinerii pe care vrea să-i facă mari campioni la box. Iar pe reţele, încă e campion mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Telefonul l-a ajutat pe Doroftei să-şi potolească dorul de ţară în cei cinci ani petrecuţi în Canada.

„(N.r. Dacă scoatem telefonul, care e ultimul selfie?) Selfie, selfie, selfie, ah, am cu o gagică! O poza cu o gagică (n.r. arată poză cu soţia). Tot box, box, box (n.r. arată o poză cu băieţii la sala).

Când eram tanar (n.r. arată o poză alb-negru, de la Campionatul National din 1991). Spune-mi şi mie câţi dintre noi au ţinut tricolorul cu atâta drag pe ring? Câţi?! (n.r. arată o poză cu el) „, a spus Leonard Doroftei.

Doroftei merită o centură de campion şi pe reţele.

Reclamă
Reclamă

„(N.r. Cele mai multe notificări pe care le ai, unde sunt, pe ce aplicaţie?) Messenger. Poţi sa spun că m-am angajat la Facebook! (n.r. râde) Nu îmi scapă nimic!”, a declarat Leonard Doroftei.

Cu telefonul, e ca în rig pentru Doroftei. Preferă directa!

„(N.r. Mesaje sau apeluri, ce preferi?) Apel, dacă am ceva să îţi spun, îţi spun sincer în faţă, direct, nu te iau pe ocolite!”, a mai spus Doroftei.

Reclamă

Românul care a făcut istorie în box vrea să scoată un campion olimpic pentru România ca antrenor. Cu telefonul în mână, Doroftei face mai distractive antrenamentele.

„Muzica e BUG Mafia. ‘Cine e cu noi? Huhu’ (n.r. ridică mâinile). La antrenamente am început, în ultima perioadă, să folosesc muzică populară, la încălzire pentru că ritmul acela accentuat, hora, îţi dă un pic de energie, îţi dă un pic de adrenalină”, a spus Leonard Doroftei.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mihai Stoica, impresionat de un transfer de la rivala Rapid! Jucătorul clasat peste doi titulari de la FCSB: „E foarte bun!”

23:09

„Rezultatele nu sunt întâmplătoare!” Gabi Tamaş s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la naţională

23:01

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Anunţul despre stadionul din Constanţa, care ar urma să-i poarte numele

22:29

Mihai Stoica a ales cel mai bun prim 11 din Liga 1! Jucătorul de la Rapid care l-a cucerit

22:03

„Ai cerut 300.000 de euro dacă eşti dat afară?” Răspunsul lui Adrian Mutu, după ce a primit o ofertă din Liga 1!

21:56

Transfer de senzaţie pentru Răzvan Lucescu! Un fost campion cu Liverpool, aşteptat la PAOK

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 4 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 5 Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid 6 Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni
Citește și