Închide meniul

Ion Ţiriac a răbufnit după ce a aflat motivul uluitor pentru care nu poate investi 100 de milioane de euro la noi: „E fraudă!”

Publicat: 12 septembrie 2024, 9:01

Reclamă
Ion Ţiriac a răbufnit după ce a aflat motivul uluitor pentru care nu poate investi 100 de milioane de euro la noi: „E fraudă!

Ion Ţiriac a răbufnit după ce a aflat motivul uluitor pentru care nu poate investi 100 de milioane de euro la noi

Ion Ţiriac / Profimedia Images

Ion Ţiriac a răbufnit după ce a aflat motivul uluitor pentru care nu poate investi 100 de milioane de euro la noi! Cel mai bogat român dorea să construiască o sală ultramodernă, cu o capacitate de 15.000 de locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac a dezvăluit că a avut o discuţie cu un fost prim-ministru, care conducea Executivul în acea perioadă, şi i s-a explicat de ce nu poate face o sală de 100 de milioane de euro. Statul ar fi pierdut o sumă uriaşă din pricina organizaţiilor care nu şi-ar fi făcut treaba.

Ion Ţiriac a răbufnit după ce a aflat motivul uluitor pentru care nu poate investi 100 de milioane de euro la noi: „E fraudă!”

„(n.r.: Sala nu se poate face?) Sala nu se poate face pentru că eu am vorbit cu domnul prim-ministru, pe vremea aia, şi dumnealui a spus: «Nu poţi să faci o lege pentru Ţiriac. Noi pierdem pe an un miliard 800 de milioane pentru anumite organizaţii care nu fac treaba ca lumea».

Şi profită de faptul că nu sunt taxe, nu ştiu ce, nu ştiu cum. Atâta pierde statul. Şi eu nu pot să îmi mai permit treaba asta.

Păi la ăia care fac treaba asta, e fraudă. Şi frauda asta se plăteşte ca în Statele Unite. În Statele Unite omori pe unul, mai scapi cumva. Dar dacă nu plăteşti taxe…

Reclamă
Reclamă

(n.r: Nu o să avem sală de sport modernă niciodată?) Asta nu mai ştiu eu. Eu voiam o sală modernă, de aproape 15 mii de locuri, costa undeva aproape de 100 (n.r.: de milioane de euro)”, a declarat Ion Ţiriac pentru „Prietenii lui Ovidiu”.

Ion Ţiriac, un nou gest uriaş după ce le-a dat medaliaţilor olimpici maşini de peste 1 milion de euro: „Am bani peste poate”

Ion Ţiriac a anunţat că va face un nou gest uriaş după ce le-a dat medaliaţilor olimpici maşini de peste 1 milion de euro.

Ţiriac a declarat că va construi o piscină olimpică de 8 milioane de euro şi o arenă de tenis. Miliardarul român a precizat că aceste investiţii îl vor costa 30 de milioane de euro. Are la dispoziţie, pentru investiţii în sport, 50 de milioane de euro de la Fundaţia Ţiriac.

Reclamă

Am undeva peste 50 de milioane de euro pe care Fundaţia mi le-a dat. Eu trebuia să fac faimoasa sală, nu a ieşit legea ca să fac sala, am bani peste poate.

Am bani şi de piscină, şi de asta, şi de aialaltă. Şi stadionul de tenis. Nu-l mai fac acoperit. O să mă coste undeva pe la 30 de milioane. Şi îmi mai rămâne”, a precizat cel mai bogat român, pentru sursa citată.

Ion Ţiriac, despre performanţele românilor la Jocurile Olimpice: „Un rezultat decent, dar e departe de valoarea noastră!”

Ion Ţiriac a tras concluzia despre performanţele românilor la Jocurile Olimpice. Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că rezultatul României de la Jocurile Olimpice de la Paris, nouă medalii, dintre care trei de aur, patru de argint şi două de bronz, reprezintă un rezultat decent. El a transmis însă că e departe de valoarea sporului românesc.

El a explicat că încearcă să ajute sportul românesc prin turneele de tenis pe care le organizează prin fundaţia sa. A sublinat că nu este însă suficient.

Fundaţia Ţiriac poate să facă atât, dar cu o floare nu se face primăvară. Mai trebuie 50-100-150 de turnee sau evenimente ca să ieşim din necunoscut. Am avut un rezultat decent la Olimpiadă, comparând cu precedentele, dar e departe de valoarea noastră, de gena românilor. Să nu ne îmbătăm cu apă rece. Mulţumim celor care ne-au reprezentat la Paris, dar atenţie. Ne bucurăm de ce am luat, dar suntem departe de realitate. Nu numai la capitolul sportivi, dar şi la personal tehnic. Dacă am ajuns ca la hochei pentru o grupă de copii de 12-13 ani să căutăm antrenor peste graniţă nu suntem în regulă. Dar speranţa moare ultima”, a spus Ion Ţiriac, conform agerpres.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:58

Gică Hagi, un nou transfer la Farul! Prima reacţie a jucătorului după ce a fost prezentat oficial la constănţeni

14:44

Clinton N’Jie a anunţat obiectivul la Rapid. „Să îi facem pe fani fericiţi!”

14:07

FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu

13:57

Doina Melinte a primit Colanul de Aur, cea mai înaltă distincţie oferită de COSR

13:39

Anunţul agenţilor lui Ianis Hagi despre viitorul jucătorului naţionalei! Decizie finală în cazul fiului lui Gică Hagi

12:51

OFICIAL | Denis Haruţ a fost transferat de Sepsi de la FCSB! Anunţul covăsnenilor

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 4 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 5 Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni 6 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României
Citește și