Închide meniul

Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre ultimii jucători transferați de Dinamo! Care sunt opțiunile pentru „primul 11”

Alex Ioniță Publicat: 12 septembrie 2024, 16:55

Reclamă
Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre ultimii jucători transferați de Dinamo! Care sunt opțiunile pentru primul 11”

Andrei Nicolescu a oferit detalii despre ultimii jucători transferați de Dinamo, Alberto Soro și Patrick Olsen.

Andrei Nicolescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Andrei Nicolescu a făcut dezvăluiri despre ultimii jucători transferați de Dinamo! Oficialul echipei antrenate de Zeljko Kopic a vorbit deschis despre ultimele 2 achiziții ale clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Alberto Soro Alvarez, în vârstă de 25 de ani, care joacă pe poziția de extremă dreapta, și de Patrick Olsen, în vârstă de 30 de ani, care joacă pe postul de mijlocaș central.

Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre ultimii jucători transferați de Dinamo!

Nicolescu a dat de înțeles că, dintre cei doi, momentan, doar Olsen și-ar putea face apariția în „primul 11” al echipei antrenate de Zeljko Kopic.

Oficialul „câinilor” a transmis că Alberto Soro nu se află, în momentul de față, la un nivel care i-ar permite să fie titular, însă a transmis faptul că acesta este un jucător de calitate.

„Lui Soro îi trebuie ritm de joc. Are calitate foarte multă. Probabil se aștepta ca liga din România să fie boemă. Și-a dat seama de intensitate. Are calitate multă, îi trebuie ritm și atunci când vom avea nevoie de el, cred că ne va ajuta. Crește în același timp cu echipa.

Reclamă
Reclamă

Olsen e la un nivel foarte bun, a jucat o repriză în meciul amical cu Afumați (n.r. – 0-1), când am avut o echipă încropită și cu juniori. A jucat foarte bine o repriză, s-a integrat, se vede că știe să stea în teren, cunoaște spațiile, are o experiență foarte mare”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit gsp.ro.

Discursul lui Andrei Nicolescu vine în contextul în care Zeljko Kopic nu se va putea baza pe 6 jucători, la următorul meci, din cauza accidentărilor. Hakim Abdallah, Dennis Politic, Petru Neagu, Antonio Bordușanu, Josue Homawoo și Andrei Florescu sunt jucătorii care nu sunt apți pentru duelul cu Unirea Slobozia.

Meciul dintre Dinamo și Unirea Slobozia este programat vineri, de la ora 21:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida contează pentru etapa cu numărul 9 a sezonului de Liga 1.

Reclamă

Mesajul lui Adrian Mihalcea pentru fanii lui Dinamo, înainte de meciul „câinilor” cu echipa lui: „Am fost huiduit și înjurat”

Mesajul lui Adrian Mihalcea pentru fanii lui Dinamo a venit înainte de partida pe care Unirea Slobozia o va disputa cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Adrian Mihalcea a povestit că, ultima oară când a întâlnit-o ca adversar pe Dinamo, a fost huiduit şi înjurat de fanii „câinilor”.

”Ultima dată, în Liga 2, pe când eu eram la Buzău, am fost huiduit și înjurat.

Poate, dintr-un anumit punt de vedere, e normală o astfel de atitudine. Dar nu mai contează acum”, a declarat Adrian Mihalcea, pentru digisport.ro.

Antrenorul formaţiei Unirea Slobozia speră ca, de data aceasta, suporterii lui Dinamo să îl primească mai bine. Adrian Mihalcea a evoluat ca jucător pentru Dinamo în perioada 1996-2001 şi 2004-2005.

”Ce am trăit eu pentru clubul acesta e pus deoparte. Și mă refer acum la club, nu la actualii conducători de acolo sau la jucători. Pentru că jucătorii actuali nu simt ce înseamnă Dinamo.

În afară de Florentin Petre, în rest ceilalți sunt angajați, profesioniști, dar nu au în sânge istoria clubului. Nu au cum, ăsta e adevărul.

Așa că, sincer, mi-ar plăcea să fiu bine primit. Am lăsat ceva în spate, prin rezultatele pe care le-am avut, mai ales că am fost și căpitan de echipă”, a mai spus Mihalcea, pentru sursa citată.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:58

CSM Bucureşti, mesaj emoţionant după ce Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Ce a spus şi Adi Vasile

20:21

Victor Pițurcă nu are încredere în Daniel Bîrligea! Verdict despre transferul atacantului la FCSB: „Au greșit! Valoare medie”

19:52

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Mesajul transmis de cea mai bună handbalistă a României

19:44

Răzvan Onea și-a prelungit contractul cu Rapid! A semnat până în 2027: „Îmi doresc să câștigăm trofee!”

19:33

„Poate fi Ștefan Târnovanu titular la națională?” Helmut Duckadam a dat răspunsul pe loc! Mesaj pentru portarul de la FCSB

19:28

McLaren, decizie fermă în lupta pentru titlul mondial! Ce se va întâmpla începând cu Marele Premiu al Azerbaidjanului

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României 6 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!”
Citește și