Închide meniul
Video

Charles Leclerc, accident în primul antrenament al Marelui Premiu din Azerbaidjan! Un alt pilot şi-a făcut şi el praf monopostul

Alex Masgras Publicat: 13 septembrie 2024, 13:42

Reclamă

Charles Leclerc, accident în primul antrenament al Marelui Premiu din Azerbaidjan! Un alt pilot şi-a făcut şi el praf monopostul

Charles Leclerc a intrat în parapet în timpul primului antrenament de la Baku / Antena Sport

Charles Leclerc a fost implicat într-un accident în primul antrenament al Marelui Premiu din Azerbaidjan. Pilotul monegasc, câştigător etapa trecută la Monza, le-a dat de lucru mecanicilor de la Ferrari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului este dumiinică, de la ora 13:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Charles Leclerc, accident în primul antrenament al Marelui Premiu din Azerbaidjan!

Cu jumătate de oră înainte de finalul primei sesiuni de antrenamente de la Baku, Charles Leclerc a greşit în virajul 15 şi a intrat în parapet. Din fericire, pilotul celor de la Ferrari nu a păţit nimic şi a ieşit singur din monopost.

Cu toate acestea, monegascul le-a dat de lucru mecanicilor de la Ferrari, care trebuie să repare monopostul până la începutul sesiunii cu numărul doi, care va începe la ora 16:00 şi va fi LIVE în AntenaPLAY.

Charles Leclerc nu a fost singurul pilot ghinionist în prima sesiune de antrenamente. La câteva minute după ce sesiunea s-a reluat, după steagul roşu provocat de Leclerc, argentinianul Franco Colapinto, cel care i-a luat locul la Williams lui Logan Sargeant, a greşit şi a intrat în parapet. În cele din urmă, Max Verstappen a fost cel mai rapid pilot al sesiunii.

Reclamă
Reclamă

Programul Marelui Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului

Vineri, 13 septembrie

Sâmbătă, 14 septembrie

Duminică, 15 septembrie

Reclamă
  • 13:45: Cursa (Antena 1 şi AntenaPLAY)

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:31

Cristiano Ronaldo a ajuns la 1 miliard de urmăritori pe rețelele de socializare: „Am scris istorie!”

17:14

Gică Hagi, răspuns dur pentru suporterii care „au luat foc” după plecările lui Grameni și Popescu: „Ne facem că nu știm”

17:12

VideoAntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 septembrie

16:44

România – China 1-0, la Cupa Davis! Cezar Crețu a câștigat primul meci. L-a învins pe Yunchaokete Bu

16:27

Arouca – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Campioana vrea să își continue seria perfectă în Liga Portugal

15:57

VIDEOCharles Leclerc, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 3 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 4 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 5 Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte 6 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România
Citește și