Închide meniul

Claudiu Petrila poate pleca de la Rapid: „Există negocieri avansate!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 septembrie 2024, 21:30

Reclamă
Claudiu Petrila poate pleca de la Rapid: „Există negocieri avansate!

Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR - Rapid 2-3!

Facebook FC Rapid Bucureşti

Claudiu Petrila poate pleca de la Rapid. Presa din Israel anunţă că Maccabi Haifa negociază pentru jucătorul celor de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, israelienii ar fi oferit un milion de euro pentru Petrila, iar jucătorului i-au propus un salariu dublu faţă de cât câştigă în România.

Claudiu Petrila poate pleca de la Rapid

Maccabi Haifa caută întăriri în ultimul minut al ferestrei de transferuri. În România se vehiculează că verzii și-au îmbunătățit oferta pentru Claudiu Petrila de la Rapid București, jucătorul de 23 de ani urmând să părăsească clubul în următoarele zile.

Există negocieri avansate între jucător și Maccabi Haifa, moment în care echipa sa va fi gata să-l vândă pentru suma potrivită Verzii oferă acum aproximativ un milion de euro, precum și dublarea salariului jucătorului în comparație cu ceea ce câștigă în România.

Rapid ar fi gata să-l elibereze pentru aproximativ un milion de euro, astfel încât se pare că părțile sunt pe cale de a ajunge la un progres în negocieri. Verzii pregătesc o ofertă de 300.000 de euro pe sezo. în condițiile în care nu se teme să vină în Israel”, scriu cei de la photocf.one.il.

Reclamă
Reclamă

Aaron Boupendza a fost prezentat oficial de Rapid! Prima reacție a atacantului

Aaron Boupendza a fost prezentat oficial de Rapid! Atacantul cotat la suma de 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, a oferit și prima reacție după ce a ajuns în lotul lui Marius Șumudică. În cariera sa, Boupendza a mai jucat pentru: Mounana, Bordeaux, Pau FC, Ajaccio, Tours, Feirense, Hatayspo, Al-Arabi, Al-Shabab și Cincinnati.

„Welcome, Aaron!
Noul atacant al Rapidului

Mă bucur că am ajuns la Rapid, este un club mare din România, cu cei mai fanatici suporteri. Cei de aici m-au dorit foarte mult și voi încerca să-i răsplătesc prin evoluțiile mele, prin goluri și trofee. Mă bucur că voi putea să joc alături de Clinton, cu care mă înțeleg foarte bine. De asemenea, am șansa de a lucra din nou cu Marius Șumudică, care este ca un tată pentru mine. Abia aștept să joc!”, au anunțat giuleștenii, pe rețelele de socializare.

Reclamă

Jucătorul din Gabon a fost antrenat de Marius Șumudică în perioada în care era legitimat la Al Shabab, în Arabia Saudită. La momentul respectiv, Aaron a reușit să înscrie 11 goluri în 17 meciuri jucate și a fost achiziționat de Cincinnati, în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro.

La Rapid a ajuns pe gratis, după aventura din MLS.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:00 14 sept.

VIDEOArouca – Sporting 0-3 a fost în AntenaPLAY. Campioana continuă seria perfectă în Liga Portugal

23:39

Zeljko Kopic, prima reacție după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0! Ce a spus despre golul lui Cîrjan

23:33

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „A fost ca o fiară! S-a câştigat cu inima meciul!”

23:17

Cătălin Cîrjan, după ce a fost decisiv în Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Sperăm să intrăm în playoff! Arătăm foarte bine”

23:07

Adrian Mihalcea s-a plâns de condițiile de pe „Arcul de Triumf”, după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Terenul, execrabil!”

22:57

Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1!

1 VIDEOCharles Leclerc, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului 2 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni 3 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan au fost în AntenaPLAY! Richard Verschoor, cel mai rapid pilot 5 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și