Închide meniul

Cristiano Ronaldo, premiat de Al-Nassr după ce a ajuns la borna de 900 de goluri marcate! Cadoul primit de superstar

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2024, 22:06

Reclamă
Cristiano Ronaldo, premiat de Al-Nassr după ce a ajuns la borna de 900 de goluri marcate! Cadoul primit de superstar

Cristiano Ronaldo, premiat de Al-Nassr după ce a ajuns la borna de 900 de goluri marcate!

Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost premiat de Al-Nassr după ce a ajuns la borna de 900 de goluri marcate! Oficialii clubului saudit nu și-au uitat jucătorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii lui Al-Nassr l-au premiat pe Ronaldo la ultimul meci de campionat, înainte de debutul în Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Cristiano Ronaldo, premiat de Al-Nassr după ce a ajuns la borna de 900 de goluri marcate!

Superstarul a ajuns la borna de 900 de goluri marcate în partida dintre Portugalia și Croația, din UEFA Nations League. Cristiano Ronaldo a marcat al doilea gol al lusitanilor, în victoria cu 2-1.

Astfel, Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care a ajuns la 900 de goluri, în toate competițiile.

Înainte de partida din campionatul saudit, cu Al-Ahli, oficialii lui Al-Nassr i-au oferit un tricoul lui Cristiano Ronaldo, cu numărul 900 pe spate și cu inscripția „GOAT” („Greatest of all time” – „cel mai bun din toate timpurile”).

Reclamă
Reclamă

Cristiano Ronaldo a ajuns la 1 miliard de urmăritori pe rețelele de socializare

Portughezul Cristiano Ronaldo a ajuns la un total de un miliard de abonaţi pe conturile sale de pe rețelele de socializare, relatează L’Equipe.

„Am scris istorie”. Pe X, Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Al-Nassr (Arabia Saudită), s-a felicitat pentru că a ajuns la un miliard de abonaţi, cumulat, pe reţelele de socializare. „1 MILIARD de urmăritori! Este mai mult decât o cifră: este o mărturie a pasiunii noastre, a dorinţei noastre şi a dragostei noastre comune pentru joc şi nu numai”, notează news.ro.

Reclamă

Internaţionalul portughez (39 de ani), care tocmai a marcat cel de-al 900-lea gol din carieră împotriva Croaţiei, a beneficiat de popularitatea canalului său de YouTube, lansat la 22 august. CR7 are 60 de milioane de abonaţi, cărora li se adaugă 639 de milioane pe Instagram, 170 pe Facebook şi 113 pe X.

„De pe străzile din Madeira până pe cele mai mari scene din lume, am jucat întotdeauna pentru familia mea şi pentru voi, iar astăzi suntem un miliard”, a continuat jucătorul care a evoluat pentru Sporting, Manchester United, Real Madrid şi Juventus. „Această călătorie este călătoria noastră. Şi, împreună, am arătat că nu există limite pentru ceea ce putem realiza. Tot ce este mai bun urmează să vină şi vom continua să forţăm, să câştigăm şi să scriem istorie împreună”.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:00 14 sept.

VIDEOArouca – Sporting 0-3 a fost în AntenaPLAY. Campioana continuă seria perfectă în Liga Portugal

23:39

Zeljko Kopic, prima reacție după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0! Ce a spus despre golul lui Cîrjan

23:33

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „A fost ca o fiară! S-a câştigat cu inima meciul!”

23:17

Cătălin Cîrjan, după ce a fost decisiv în Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Sperăm să intrăm în playoff! Arătăm foarte bine”

23:07

Adrian Mihalcea s-a plâns de condițiile de pe „Arcul de Triumf”, după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Terenul, execrabil!”

22:57

Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1!

1 VIDEOCharles Leclerc, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului 2 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni 3 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan au fost în AntenaPLAY! Richard Verschoor, cel mai rapid pilot 5 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și