Închide meniul

Ce urmează pentru Ianis Hagi! Scoțienii au dat verdictul despre situația românului de la Rangers: „Nu e cale de întoarcere”

Viviana Moraru Publicat: 14 septembrie 2024, 17:28

Reclamă
Ce urmează pentru Ianis Hagi! Scoțienii au dat verdictul despre situația românului de la Rangers: Nu e cale de întoarcere”

Ce urmează pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Rangers/ Profimedia

Scoțienii au dezvăluit ce urmează pentru Ianis Hagi la Rangers. Aceștia au oferit detalii despre situația internaționalului român, ajuns la echipa a doua a scoțienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi nu a fost inclus în lotul echhipei mari a lui Rangers, în acest sezon. Internaționalul român nu face parte nici din lotul scoțienilor pentru confruntările din grupa de Europa League.

Ce urmează pentru Ianis Hagi la Rangers

Scoțienii au oferit noi detalii despre Ianis Hagi, după ce fiul „Regelui” a continuat la formația de pe Ibrox, în ciuda faptului că Philippe Clement nu se bazează pe serviciile sale.

Ianis Hagi se vede nevoit să se antreneze cu echipa a doua a lui Rangers, în următoarele luni, până la următoarea perioadă de mercato. Scoțienii consideră că fiul „Regelui” va avea șansa să se despartă definitiv de formația de pe Ibrox, în iarnă.

Indiferent cine a luat decizia ca Ianis Hagi să fie exilat, este clar la acest moment că pentru internaționalul român nu există o cale de întoarcere la prima echipă în viitorul apropiat.

Reclamă
Reclamă

Se pare că Ianis va petrece următoarele luni antrenându-se cu echipa secundă, iar în iarnă, când fereastra de transferuri se va deschide din nou, va putea pleca definitiv din Glasgow”, au notat scoțienii de la ibroxnews.com.

Antrenorul lui Rangers a vorbit despre Ianis Hagi

Antrenorul lui Rangers a vorbit despre Ianis Hagi! Phelippe Clement a dat toate cărțile pe față, în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a declarat că situația internaționalului român nu s-a schimbat, nici după ce acesta a fost convocat la echipa națională.

Antrenorul lui Rangers a declarat că nu are rost să discute despre român, având în vedere că reincluderea lui Ianis în lotul primei echipe nu este doar decizia sa.

Reclamă

Am mai spus-o în trecut, situația nu s-a schimbat. Nu e doar decizia mea. Vom vedea ce ne rezervă viitorul. Situația nu s-a schimbat în momentul de față și nu are sens să continuăm pe acest subiect”, a declarat Clement, în cadrul unei conferințe de presă.

Ianis Hagi nu a fost inclus de Rangers nici pe lista de jucători eligibili pentru meciurile din grupa principală a UEFA Europa League. În cadrul competiției, scoțienii se vor duela cu Lyon, Olympiacos, Tottenham, Manchester United și FCSB, însă „Prințul” nu va juca în niciun duel.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:37

Denis Alibec, scandal cu Narek Grigoryan în prima repriză din Petrolul – Farul! Gică Hagi a reacționat imediat

22:15

Antrenorul lui Panathiaikos i-a pus gând rău rivalei PAOK! Vrea să rupă „blestemul” de pe Toumba: „Asta e motivația noastră!”

21:59

LIVE VIDEOBenfica – Santa Clara ACUM, în AntenaPLAY. Oaspeții au deschis scorul în primul minut

21:50

VideoVasco Lopes, gol din „foarfecă” în AVS – Rio Ave! Execuția care l-a lăsat „mască” pe portarul advers!

21:11

Dorinel Munteanu, atac la adresa arbitrilor după 0-0 cu Buzău. A „luat foc” după eliminarea lui Stevanovic: „Nu suntem la balet!”

21:09

Constantin Budescu, mesaj savuros după egalul cu Oțelul: „Când rezultatele sunt proaste, nu alerg atât de mult!”

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 3 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 4 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 5 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 6 Gigi Becali a anunţat decizia pe care a luat-o în cazul lui Vlad Chiricheş! Fundaşul este cel mai bine plătit de la FCSB
Citește și