Închide meniul

Mircea Rednic așteaptă la UTA un fost jucător de la FCSB și Rapid: „Noi suntem prima opțiune!”

Alex Ioniță Publicat: 14 septembrie 2024, 18:45

Reclamă
Mircea Rednic așteaptă la UTA un fost jucător de la FCSB și Rapid: „Noi suntem prima opțiune!

Mircea Rednic așteaptă la UTA un fost jucător de la FCSB și Rapid

Mircea Rednic / Profimedia

Mircea Rednic a dezvăluit că așteaptă la UTA un fost jucător de la FCSB și Rapid. Antrenorul echipei din Arad a dat toate detaliile discuției cu fotbalistul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Răzvan Oaidă, care s-a despărțit recent de Rapid și care a jucat, în trecut, pentru FCSB.

Mircea Rednic așteaptă la UTA un fost jucător de la FCSB și Rapid

Înainte de duelul cu Hermannstadt, Mircea Rednic a vorbit despre transferurile pe care dorește să le facă la UTA.

„Puriul” a dezvăluit că își dorește să aducă la echipă 2 atacanți, dar a menționat și faptul că a discutat cu Răzvan Oaidă. Acesta i-ar fi transmis că așteaptă o ofertă din străinătate, iar, în cazul în care nu își va găsi un angajament, va ajunge la UTA.

„Știți foarte bine, am nevoie de un atacant care să înscrie, un atacant care să aibă talie. Am fost întotdeauna foarte aproape, dar în ultimul moment jucătorii respectivi au ales partea financiară. Noi n-am putut să ne batem cu echipe din Turcia sau Arabia. Suntem în discuții cu doi atacanți. Acum să vedem cine ne dă primul răspuns favorabil și mai mult ca sigur vom transfera.

Reclamă
Reclamă

S-a discutat și cu Oaidă. Oaidă a cerut un moment de… își dorește să joace în străinătate, să găsească un club în străinătate. Dacă nu, a zis că noi suntem prima opțiune. El își dorește, dar poate nu are”, a spus Mircea Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

În cariera sa, Răzvan Oaidă a fost legitimat la Atletico Arad, Wolverhampton U18. Brescia U19. FC Botoșani, FCSB și Rapid. În momentul de față este cotat la suma de 850.000 euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Mircea Rednic l-a sunat pe Florin Andone, pentru a-l aduce la UTA!

Mircea Rednic l-a sunat pe Florin Andone, pentru a-l aduce la UTA! Chiar antrenorul echipei din Arad a dezvăluit totul, după o partidă amicală din acest final de săptămână.

Reclamă

În vârstă de 31 de ani, Florin Andone este, în prezent, liber de contract, după despărțirea de Eldense. O mutare a acestuia în Liga 1 a fost dezbătută intens în această perioadă de mercato.

Acum, Mircea Rednic a dezvăluit că a avut o discuție cu Andone și că atacantul nu este interesat să semneze cu UTA, sau să se întoarcă în România.

„Varianta Florin Andone a picat. L-am sunat, i-am trimis și mesaj. E clar că nu e interesat să vină la UTA sau poate nu e interesat să vină în România”, a spus Mircea Rednic, potrivit sport.ro.

Florin Andone nu a jucat niciodată în România. Atacantul cu 25 de selecții la echipa națională și-a petrecut o mare parte a carierei în Spania, însă a evoluat și la cluburi importante precum Brighton sau Galatasaray.

În Spania, românul a făcut spectacol în tricoul celor de la: Cordoba, Deportivo La Coruna, Cadiz și Las Palmas.

În momentul de față, Florin Andone este cotat la suma de 600.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în luna mai a anului 2018. La momentul respectiv valora 6 milioane de euro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:41

Când pot debuta la Rapid noile achiziții! Anunțul lui Viorel Moldovan: „Sunt foarte mulțumit!”

22:37

Denis Alibec, scandal cu Narek Grigoryan în prima repriză din Petrolul – Farul! Gică Hagi a reacționat imediat

22:15

Antrenorul lui Panathiaikos i-a pus gând rău rivalei PAOK! Vrea să rupă „blestemul” de pe Toumba: „Asta e motivația noastră!”

21:59

LIVE VIDEOBenfica – Santa Clara ACUM, în AntenaPLAY. Oaspeții au deschis scorul în primul minut

21:50

VideoVasco Lopes, gol din „foarfecă” în AVS – Rio Ave! Execuția care l-a lăsat „mască” pe portarul advers!

21:11

Dorinel Munteanu, atac la adresa arbitrilor după 0-0 cu Buzău. A „luat foc” după eliminarea lui Stevanovic: „Nu suntem la balet!”

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 3 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 4 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 5 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și