Închide meniul

Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Și-a găsit cu greu cuvintele: „Suntem devastați”

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2024, 11:56

Reclamă
Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Și-a găsit cu greu cuvintele: „Suntem devastați

Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! â

Hepta

Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Cătălin și-a găsit cu greu cuvintele, atunci când a vorbit despre tragicul eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lui Cătălin Mulțescu, tatăl său a decedat în noaptea zilei de duminică. Gigi Mulțescu s-a confruntat, în ultima perioadă, cu grave probleme de sănătate și era internat la spitalul de urgențe din Floreasca.

Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său!

Cătălin Mulțescu a declarat că întreaga familie este devastată după decesul tatălui său. Fiul lui Gici Mulțescu a transmis faptul că, în momentul de față, toată lumea înearcă să se adune și să vadă ce au de făcut, în continuare.

”Suntem bulversați, suntem devastați! S-a întâmplat azi-noapte. Încercăm să ne adunăm să vedem ce avem de făcut în continuare”, a spus Cătălin Mulțescu, potrivit iamsport.ro.

Sursa citată a anunțat faptul că Gigi Mulțescu a cedat din cauza unei pneumonii. Legenda lui Dinamo nu mai putea să respire fără mască de oxigen, dar chiar și așa, în cele din urmă, corpul său a cedat.

Reclamă
Reclamă

Gigi Mulţescu a murit la 72 de ani

Gigi Mulţescu a murit la 72 de ani! Legenda lui Dinamo s-a stins din viaţă la spital, acolo unde era internat încă de vinerea trecută.

„Îți mulțumim, Gigi Mulțescu!

Copii fiind, pe 15 septembrie plecam la școală, să învățăm ce înseamnă viața, ce înseamnă Dinamo.

Reclamă

Astăzi, tot pe 15 septembrie, Gigi Mulțescu a plecat dintre noi și ne-a lăsat să învățăm singuri ce-a fost Dinamo și ce va fi pentru următoarele generații”, a transmis Ionel Culina, pe pagina sa de Facebook.

Gigi Mulţescu a fost internat la spitalul Floreasca săptămâna trecută, deoarece se confrunta cu probleme respiratorii, cauzate de accentuarea bolii Alzheimer. Legenda clubului din Ştefan cel Mare a antrenat ultima dată echipa la care a scris istorie în 2021, demisionând după un eşec în Cupa României.

În 2020, în primul an al pandemiei, Gigi Mulţescu a reuşit să o salveze pe Dinamo de la retrogradare. Formaţia din Ştefan cel Mare a fost ultima echipă antrenată de acesta.

Ca jucător, Gigi Mulţescu a intrat în istoria lui Dinamo cu golul de la 40 de metri, marcat în poarta celor de la Hamburg, în 1983. Germanii erau campioni europeni la momentul respectiv, iar „câinii” reuşeau o victorie istorică, cu 3-0.

Alături de Dinamo, Gigi Mulţescu a câştigat de trei ori titlul şi de două ori Cupa României. Fostul jucător a fost transferat de „câini” în 1979, plecând ulterior după şase sezoane.

Mulţescu jucat de 15 ori în echipa naţională şi a fost component al reprezentativei studenţeşti a României. El era poreclit SMURD şi a antrenat pe Dinamo Bucureşti, Sportul Studenţesc , FC Vaslui sau Universitatea Cluj. A pregătit formaţii şi din Turcia, între care Samsunspor sau Gaziantepspor.

„Veste tristă: astăzi ne-a părăsit Gigi Mulțescu, fostul antrenor al Științei.

Mulțumim pentru toate amintirile de neuitat.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a reacţionat şi Universitatea Craiova, pe conturile oficiale de socializare. Gigi Mulţescu i-a antrenat pe olteni în perioada 2016 – 2017, perioadă în care a bifat 42 de meciuri în Bănie.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:29

VideoSergio Perez şi Carlos Sainz, accident în Marele Premiu al Azerbaidjanului! S-a schimbat liderul în clasamentul constructorilor

15:54

Oscar Piastri, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului! Ce a spus pilotul de la McLaren

15:40

VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku

15:37

Miriam Bulgaru a câștigat turneul Țiriac Foundation Trophy! A învins-o pe Kathinka von Deichmann în 3 seturi

15:05

LIVE SCORETottenham – Arsenal se joacă ACUM! Radu Drăgușin e rezervă! Barcelona joacă de la 17:15! Atletico, la 22:00

14:48

Momente de reculegere în Liga 1, după moartea lui Gigi Mulțescu! Anunțul făcut de Federația Română de Fotbal

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOFC Porto – Farense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:30). Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii 3 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 4 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 5 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 6 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul”
Citește și