Închide meniul

Dinamo, prima reacție după moartea lui Gigi Mulțescu! Mesaj emoționant despre legenda clubului

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2024, 12:14

Reclamă
Dinamo, prima reacție după moartea lui Gigi Mulțescu! Mesaj emoționant despre legenda clubului

Dinamo, prima reacție după moartea lui Gigi Mulțescu!

FOTO: Facebook Dinamo

Dinamo a oferit prima reacție după moartea lui Gigi Mulțescu! Oficialii clubului alb-roșu au postat, pe rețelele de socializare, un mesaj după trecerea în neființă a legendei clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Mulțescu s-a stins pe data de 15 septembrie, la vârsta de 72 de ani, după o luptă cu o boală necruțătoare. Afecțiunile sale au fost agravate de o pneumonie.

Dinamo, prima reacție după moartea lui Gigi Mulțescu!

La câteva zeci de minute de la anunțul morții lui Gigi Mulțescu, Dinamo a publicat un comunicat pe rețelele de socializare, în care a transmis un mesaj emoționant despre legenda clubului.

„Odihnă veșnică, Gigi Mulțescu!

Toate gândurile dinamoviștilor pleacă acum spre familia celui ce a fost marele Gheorghe Mulțescu.
Nea Gigi a fost alături de Dinamo atât atunci când câștiga campionate, ca jucător (1979-1985), oferindu-ne momente de neuitat pe care le transmitem și astăzi, din generație în generație, golul cu Hamburg fiind unul dintre ele, cât și în vremuri gri și negre, ca antrenor al echipei noastre.

Reclamă
Reclamă

Nea Gigi n-a ezitat să fie alături de clubul pe care l-a iubit și a răspuns mereu cu “Prezent” atunci când i-a fost cerut sprijinul, acceptând responsabilitatea postului de antrenor în situații extreme, chiar și pe final de carieră, când starea de sănătate nu mai era favorabilă.

Întreaga suflare dinamovistă îți mulțumește pentru tot ce ai fost și pentru tot ce ai făcut în această viață, Gigi Mulțescu! Veșnic un model de dinamovist și un exemplu de dinamovism”, au notat oficialii „câinilor”.

Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său!

Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Cătălin și-a găsit cu greu cuvintele, atunci când a vorbit despre tragicul eveniment.

Reclamă

Potrivit lui Cătălin Mulțescu, tatăl său a decedat în noaptea zilei de duminică. Gigi Mulțescu s-a confruntat, în ultima perioadă, cu grave probleme de sănătate și era internat la spitalul de urgențe din Floreasca.

Cătălin Mulțescu a declarat că întreaga familie este devastată după decesul tatălui său. Fiul lui Gici Mulțescu a transmis faptul că, în momentul de față, toată lumea înearcă să se adune și să vadă ce au de făcut, în continuare.

”Suntem bulversați, suntem devastați! S-a întâmplat azi-noapte. Încercăm să ne adunăm să vedem ce avem de făcut în continuare”, a spus Cătălin Mulțescu, potrivit iamsport.ro.

Sursa citată a anunțat faptul că Gigi Mulțescu a cedat din cauza unei pneumonii. Legenda lui Dinamo nu mai putea să respire fără mască de oxigen, dar chiar și așa, în cele din urmă, corpul său a cedat.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:29

VideoSergio Perez şi Carlos Sainz, accident în Marele Premiu al Azerbaidjanului! S-a schimbat liderul în clasamentul constructorilor

15:54

Oscar Piastri, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului! Ce a spus pilotul de la McLaren

15:40

VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku

15:37

Miriam Bulgaru a câștigat turneul Țiriac Foundation Trophy! A învins-o pe Kathinka von Deichmann în 3 seturi

15:05

LIVE SCORETottenham – Arsenal se joacă ACUM! Radu Drăgușin e rezervă! Barcelona joacă de la 17:15! Atletico, la 22:00

14:48

Momente de reculegere în Liga 1, după moartea lui Gigi Mulțescu! Anunțul făcut de Federația Română de Fotbal

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOFC Porto – Farense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:30). Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii 3 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 4 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 5 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 6 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul”
Citește și