Închide meniul

Mircea Lucescu, mesaj emoţionant după moartea lui Gigi Mulţescu: „Un deschizător de drumuri. A lăsat amintiri speciale”

Alex Masgras Publicat: 15 septembrie 2024, 17:31

Reclamă
Mircea Lucescu, mesaj emoţionant după moartea lui Gigi Mulţescu: „Un deschizător de drumuri. A lăsat amintiri speciale

Mircea Lucescu, mesaj emoţionant după moartea lui Gigi Mulţescu: "Un deschizător de drumuri. A lăsat amintiri speciale"

Gigi Mulţescu şi Mircea Lucescu / Hepta

Mircea Lucescu a transmis un mesaj emoţionant după moartea lui Gigi Mulţescu. Fostul mare jucător şi antrenor de la Dinamo a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 72 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimii ani din viaţă, Gigi Mulţescu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Săptămâna aceasta, el a fost internat în spital, din cauza unei pneumonii, dar şi a problemelor cauzate de Alzheimer.

Mircea Lucescu, mesaj emoţionant după moartea lui Gigi Mulţescu: „Un deschizător de drumuri. A lăsat amintiri speciale”

Mai multe nume importante din lumea fotbalului au reacţionat după moartea lui Gigi Mulţescu. Printre aceştia s-a numărat şi Mircea Lucescu. Selecţionerul echipei naţionale a vorbit despre cariera lui Mulţescu şi despre amintirile speciale pe care acesta le-a lăsat în urmă:

„A fost un jucător important pentru istoria lui Dinamo. Un fotbalist cumva exact pe profilul nostru național, un bun pasator, aproape de un număr 10.

N-am avut ocazia să fim colegi de vestiar, dar îmi aduc aminte de partidele Jiul – Dinamo, când evolua la Petroșani, unde aveau o echipă greu de răpus, cu Libardi, Tonca, Stockl. Sigur, nu e o perioadă definitorie pentru Mulțescu, fiindcă momentele lui cele mai importante s-au petrecut la Dinamo, inclusiv cu acel parcurs formidabil până în semifinalele Cupei Campionilor.

Reclamă
Reclamă

Și, de asemenea, a fost în mare parte un deschizător de drumuri ca antrenor în Turcia, unde a lăsat o amprentă specială. Cred că am si avut unul sau două meciuri ca adversari, în perioada mea de la Galata.

Cert e că a lăsat amintiri speciale în urmă și la Samsun, și la Gaziantep. Îmi pare sincer rău pentru dispariția lui! Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit gsp.ro.

Momente de reculegere în Liga 1, după moartea lui Gigi Mulțescu!

FRF anunţă că la meciurile rămase de disputat în această etapă de Liga 1 se vor ţine momente de reculegere în memoria lui Gigi Mulţescu, care a murit duminică, la 72 de ani.

Reclamă

Gigi Mulţescu a îmbrăcat de 15 ori tricoul echipei naţionale a României, în perioada 1974-1983.

În cariera sa, a evoluat pentru Jiul Petroşani, Dinamo, CSM Suceava, Rocar şi UTA Arad. Ca antrenor a activat la mai multe echipe din ţară, precum Dinamo, Timişoara, Sportul Studenţesc, Vaslui, Ceahlăul, Petrolul etc, dar şi în străinătate, în special în Turcia, unde le-a pregătit pe Samsunspor, Kayserispor, Ankaragucu şi Gaziantepspor, notează news.ro.

”Odihneşte-te în pace, nea Gigi! Familia fotbalului românesc îţi mulţumeşte şi îţi rămâne recunoscătoare pentru tot ceea ce ai oferit celui mai iubit sport!”, a notat frf.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:36

LIVE TEXTCFR Cluj – FCSB 2-1. Derby „de foc” în Gruia! Louis Munteanu a reuşit dubla. Alex Băluţă a redus din diferenţă

22:30

LIVE VIDEOBraga – Guimaraes este ACUM în AntenaPLAY! FC Porto – Farense a fost 2-1. Victorie la limită pentru dragoni

22:24

Gigi Becali a făcut patru schimbări la pauza meciului CFR Cluj – FCSB! Jucătorii „sacrificaţi” de patronul roş-albaştrilor

22:05

VIDEOPAOK – Panathinaikos 0-0 a fost în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, salvat de Kotarski în prelungirile meciului

21:56

Răzvan Marin, aproape de golul etapei în Serie A! Mijlocaşul român a zguduit transversala în Cagliari – Napoli. Ce notă a primit

21:49

UPDATELouis Munteanu a reuşit o dublă de senzaţie în CFR Cluj – FCSB! Gestul incredibil făcut după ambele goluri

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku 4 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 5 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 6 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul”
Citește și