Închide meniul

Alisha Lehmann a anunţat că iubitul ei, Douglas Luiz, câştigă de 1000 de ori mai mult. Cei doi sunt colegi la Juventus

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2024, 15:50

Reclamă
Alisha Lehmann a anunţat că iubitul ei, Douglas Luiz, câştigă de 1000 de ori mai mult. Cei doi sunt colegi la Juventus

Alisha Lehmann a anunţat că iubitul ei, Douglas Luiz, câştigă de 1000 de ori mai mult

Alisha Lehmann a anunţat că iubitul ei, Douglas Luiz, câştigă de 1000 de ori mai mult

Alisha Lehmann a anunţat că iubitul ei, Douglas Luiz, câştigă de 1000 de ori mai mult. Jucătoarea de 25 de ani deplânge diferenţa uriaşă dintre salariul său şi cel al partenerului său Douglas Luiz, care joacă şi el pentru clubul italian. Ea militează pentru egalitate salarială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După aventura lor împreună la Aston Villa, unde s-au cunoscut, Douglas Luiz (26 de ani) şi Alisha Lehmann (25 de ani) au decis să urmeze aceeaşi cale, semnând amândoi pentru Juventus în această vară.

Alisha Lehmann a anunţat că iubitul ei, Douglas Luiz, câştigă de 1000 de ori mai mult

Dar nu în aceleaşi condiţii. Într-un interviu acordat publicaţiei La Repubblica, starul fotbalului feminin elveţian a deplâns diferenţa uriaşă de salariu dintre ea şi partenerul său.

„După antrenament, îi spun adesea lui Douglas că nu este corect”, a spus ea. „Facem aceeaşi muncă, dar el câştigă de o mie de ori mai mult decât mine.” Ea militează pentru o lume cu salarii egale între sexe. „Egalitatea de remunerare este ceva care mă atinge, pentru că sunt femeie”, adaugă ea. „Împreună cu coechipierele mele, putem încerca să ajutăm fotbalul feminin italian să crească şi să sprijinim femeile. Dar eu încă mai cred că este un proces. Avem nevoie de timp”.

Cu 27 de milioane de urmăritori pe reţelele de socializare (dintre care 17 milioane pe Instagram), atacanta poate conta pe o bază pentru a-şi face vocea auzită. Popularitatea sa uriaşă pe internet i-a adus şi o avalanşă de critici, pe care ea le respinge reiterându-şi ambiţiile sportive mai presus de orice. „Nu trăiesc ca o vedetă, am ales Torino pentru a câştiga”, adaugă internaţionala elveţiană (53 de selecţii, 9 goluri), care a jucat pentru Young Boys Berna, West Ham şi Everton.

Reclamă
Reclamă

„Duc o viaţă normală: vin acasă, gătesc şi fac aceleaşi lucruri ca toată lumea”, conchide ea. „Nu citesc aproape niciodată (insultele şi atacurile, n.r.), nu am timp. Prefer să mă duc acasă şi să trag un pui de somn de trei ore după antrenament decât să fiu stresată de astfel de lucruri.”

Ea a fost într-o relaţie cu Douglas Luiz din 2021, în ciuda faptului că s-a despărţit pentru câteva luni înainte ca legătura să fie reluată în ianuarie 2024.

Internaţionalul brazilian (18 selecţii) a ajuns la Juventus Torino pentru peste 50 de milioane de euro în această vară.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:55

Reacţia lui Pep Guardiola, după ce Erling Haaland s-a apropiat de recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo: „Va fi şi mai bun!”

19:40

LIVE TEXTJuventus – PSV 2-0 şi Young Boys – Aston Villa 0-1. AC Milan – Liverpool, meciul serii din Champions League (22:00)!

19:00

LIVE VIDEOAl Rayyan – Al Hilal se joacă ACUM, în Liga Campionilor Asiei! Spectacol în AntenaPLAY

18:49

Al Nassr şi-a demis antrenorul, la o zi după debutul în Liga Campionilor Asiei! Cine ar urma să-l antreneze pe Cristiano Ronaldo

18:27

Tatăl lui Sergio Perez a fost internat de urgenţă, după accidentul pilotului din Marele Premiu al Azerbaidjanului

17:58

Starul lui Pep Guardiola, ultim avertisment pentru UEFA: „Dacă va continua aşa, nu vom avea de ales şi intrăm în grevă!”

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 4 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 5 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 6 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului
Citește și