Închide meniul

UTA – Hermannstadt 1-1! Echipa lui Mircea Rednic, un punct după un gol din penalty

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2024, 20:05

Reclamă
UTA – Hermannstadt 1-1! Echipa lui Mircea Rednic, un punct după un gol din penalty

UTA - Hermannstadt 1-1!

Profimedia

Formaţia UTA Arad a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, luni seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Hermannstadt, în etapa a noua a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Hermannstadt a deschis scorul în minutul 64, prin Chiţu, în timp ce pentru UTA Arad a înscris Pedro (74 – penalti), notează news.ro.

UTA – Hermannstadt 1-1!

UTA Arad: R. Popa – Dozi (Râpă – 85), Poulolo, Benga, Trif – Fabry (Ghezali – 71), Van Durmen, Hrezdac (Pedro – 71) – Costache (Cîmpanu -46), Kadiri (Ezekiel – 59), Omondi. Antrenor: Mircea Rednic

FC Hermannstadt: Căbuz – Oroian (Antwi – 81), Găman, I. Stoica (R. Popescu – 75), Goncalves – Murgia, Ivanov – Balaure (Neguţ – 75), Deaconu (Biceanu – 75), Stoica – Chiţu (Buş – 81). Antrenor: Marius Măldărăşanu

Cartonaşe galbene:

Reclamă
Reclamă

Arbitri: Ionut Coza – George Neacşu, Andrei Constantinescu – Sorin Vădana

Camera VAR: Cătălin Popa, Marius Omuţ

Observatori: Marian Salomir, Romolus Gabor

Reclamă

Mircea Rednic așteaptă la UTA un fost jucător de la FCSB și Rapid

Mircea Rednic a dezvăluit că așteaptă la UTA un fost jucător de la FCSB și Rapid. Antrenorul echipei din Arad a dat toate detaliile discuției cu fotbalistul.

Este vorba despre Răzvan Oaidă, care s-a despărțit recent de Rapid și care a jucat, în trecut, pentru FCSB.

Înainte de duelul cu Hermannstadt, Mircea Rednic a vorbit despre transferurile pe care dorește să le facă la UTA.

„Puriul” a dezvăluit că își dorește să aducă la echipă 2 atacanți, dar a menționat și faptul că a discutat cu Răzvan Oaidă. Acesta i-ar fi transmis că așteaptă o ofertă din străinătate, iar, în cazul în care nu își va găsi un angajament, va ajunge la UTA.

„Știți foarte bine, am nevoie de un atacant care să înscrie, un atacant care să aibă talie. Am fost întotdeauna foarte aproape, dar în ultimul moment jucătorii respectivi au ales partea financiară. Noi n-am putut să ne batem cu echipe din Turcia sau Arabia. Suntem în discuții cu doi atacanți. Acum să vedem cine ne dă primul răspuns favorabil și mai mult ca sigur vom transfera.

S-a discutat și cu Oaidă. Oaidă a cerut un moment de… își dorește să joace în străinătate, să găsească un club în străinătate. Dacă nu, a zis că noi suntem prima opțiune. El își dorește, dar poate nu are”, a spus Mircea Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

În cariera sa, Răzvan Oaidă a fost legitimat la Atletico Arad, Wolverhampton U18. Brescia U19. FC Botoșani, FCSB și Rapid. În momentul de față este cotat la suma de 850.000 euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:48

Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după Rapid – U Cluj 0-2 şi a anunţat măsuri drastice: „E strigător la cer”

8:38

Andrei Raţiu a fost desemnat omul meciului după golul fabulos din Rayo Vallecano – Osasuna 3-1. Nota uriaşă primită

8:22

Viorel Moldovan, dărâmat după Rapid – Universitatea Cluj 0-2: „E un moment crunt! Toată lumea e bulversată!”

0:30

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58 16 sept.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 5 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 6 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare”
Citește și