Închide meniul
Foto

Sezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată

Publicat: 18 septembrie 2024, 16:04

Reclamă
Sezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată

Sezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată

Elina Svitolina / Instagram Svitolina

Sezon terminat pentru Svitolina! Fostul număr 3 mondial a fost operată la picior, astfel că 2024 s-a încheiat pentru ea. Jucătoarea ucraineană în vârstă de 30 de ani a făcut ea însăşi anunţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Deci, din păcate, sezonul meu 2024 este acum istorie”, a scris pe Instagram Svitolina. „Deoarece am avut o intervenţie chirurgicală la picior astăzi pentru a corecta o problemă de lungă durată pe care am încercat să o gestionez pe tot parcursul acestui an”, a adăugat ea.

Sezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată

Aflată pe locul 28 în clasamentul WTA, Svitolina şi-a asigurat fanii că intenţionează să revină în competiţie în sezonul următor. „Sunt hotărâtă să fac tot ce este necesar pentru a reveni pe teren şi a concura la cel mai înalt nivel”, a precizat tenismena, potrivit news.ro.

Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul şi încurajarea voastră în această perioadă dificilă. Afecţiunea şi optimismul vostru înseamnă enorm pentru mine şi abia aştept să vă văd pe toţi în 2025”, a mai transmis Svitolina.

Svitolina este căsătorită cu jucătorul profesionist de tenis Gael Monfils. Cei doi au împreună o fetiţă. Monfils a venit şi ea la spitalul în care soţia lui a fost operată. Cei doi şi-au făcut o fotografie amuzantă împreună.

Reclamă
Reclamă
Gael Monfils şi Elina Svitolina / Instagram Elina Svitolina
Gael Monfils şi Elina Svitolina / Instagram Elina Svitolina

 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:59

„Nu joacă nici măcar la Rangers B” Presa din Spania, uimită de situaţia lui Ianis Hagi: „Nici vorbele tatălui său nu l-au ajutat”

20:30

LIVE TEXTBologna – Șahtior 0-0 şi Sparta Praga – Salzburg 3-0. Manchester City – Inter (22:00), meciul zilei din Liga Campionilor

20:29

Ciprian Tătăruşanu, prima apariţie publică după ce şi-a anunţat retragerea! Mesajul uriaş pentru fanii FCSB-ului

20:11

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Jucătorii care ar putea semna cu echipa antrenată de Kopic

19:28

„Decizie sălbatică” Reacţia danezilor după ce Adrian Petre s-a retras la 26 de ani: „Părea că va avea o carieră grozavă”

18:46

Gigi Becali, derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1: „Îi dă şi după aia îl aruncă în cap”!

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și