Închide meniul

Ce gest a făcut Cristiano Ronaldo, după ce a marcat din nou pentru Al Nassr! Mesajul transmis imediat după meci

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2024, 9:04

Reclamă
Ce gest a făcut Cristiano Ronaldo, după ce a marcat din nou pentru Al Nassr! Mesajul transmis imediat după meci

Ce gest a făcut Cristiano Ronaldo, după ce a marcat din nou pentru Al Nassr

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci / Profimedia

Camerele TV au observat ce gest a făcut Cristiano Ronaldo, după ce a marcat din nou pentru Al Nassr. Starul lusitan i-a dedicat reușita fiului său cel mare, Cristiano Ronaldo Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stefano Pioli a debutat cu o victorie clară pe banca celor de la Al Nassr. Tehnicianul italian i-a preluat pe saudiți săptămâna aceasta, după ce Luis Castro s-a despărțit de echipă.

Ce gest a făcut Cristiano Ronaldo, după ce a marcat din nou pentru Al Nassr

Cristiano Ronaldo a deschis scorul pentru Al Nassr, în duelul de pe terenul celor de la Al Ettifaq. Starul lusitan a transformat fără emoții un penalty.

Imediat după golul marcat, CR7 a ridicat trei degete și a privit către tribune. Starul lusitan i-a dedicat reușita lui Cristiano Ronaldo Jr, iar gestul reprezintă faptul că fiul său cel mare a marcat un hat-trick pentru echipa de tineret a saudiților.

Reclamă
Reclamă

Pentru Al Nassr au mai marcat Al Najdi, din pasa lui Sadio Mane, în minutul 56, și Talisca, din pasa aceluiași Mane, în minutul 70. Al Nassr s-a impus astfel cu un categoric 3-0, după ce în meciul precedent au remizat cu Al Shorta, în Liga Campionilor Asiei. Competiția se vede live exclusiv în AntenaPLAY.

Imediat după victoria cu Al Ettifaq, Cristiano Ronaldo a transmis un scurt mesaj pe rețelele de socializare. Starul lusitan s-a declarat mulțumit de victoria clară obținută de echipa sa: „Un eort grozav de echipă. O victorie mare, pentru fani”, a transmis scurt CR7.

Cristiano Ronaldo, premiat de Al-Nassr după ce a ajuns la borna de 900 de goluri marcate

Cristiano Ronaldo a fost premiat de Al-Nassr după ce a ajuns la borna de 900 de goluri marcate! Oficialii clubului saudit nu și-au uitat jucătorul.

Reclamă

Superstarul a ajuns la borna de 900 de goluri marcate în partida dintre Portugalia și Croația, din UEFA Nations League. Cristiano Ronaldo a marcat al doilea gol al lusitanilor, în victoria cu 2-1.

Astfel, Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care a ajuns la 900 de goluri, în toate competițiile.

Înainte de partida din campionatul saudit, cu Al-Ahli, oficialii lui Al-Nassr i-au oferit un tricoul lui Cristiano Ronaldo, cu numărul 900 pe spate și cu inscripția „GOAT” („Greatest of all time” – „cel mai bun din toate timpurile”).

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și