Închide meniul

„Care sunt cele mai grele adversare în lupta pentru titlu?” Răspunsul lui Dan Petrescu, după Hermannstadt – CFR Cluj 0-0!

Bogdan Stănescu Publicat: 21 septembrie 2024, 21:09

Reclamă
„Care sunt cele mai grele adversare în lupta pentru titlu? Răspunsul lui Dan Petrescu, după Hermannstadt – CFR Cluj 0-0!

Răspunsul lui Dan Petrescu, după Hermannstadt - CFR Cluj 0-0!

Dan Petrescu după meciul cu Hermannstadt / captura digisport.ro

Răspunsul lui Dan Petrescu, după Hermannstadt – CFR Cluj 0-0, la întrebarea care sunt cele mai grele adversare în lupta pentru titlu a fost unul surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu a spus că U Cluj şi Oţelul sunt pe primele două locuri, iar, din punctul lui de vedere, cele două echipe sunt acum principalele favorite în lupta la titlu.

„Care sunt cele mai grele adversare în lupta pentru titlu?” Răspunsul lui Dan Petrescu, după Hermannstadt – CFR Cluj 0-0!

Ce să nu funcţioneze? N-am băgat mingea în poartă. Dacă echipa mea juca cum a jucat Sibiul eram criticat non-stop.

Ăsta este fotbalul. Din păcate, prima repriză am dominat teritorial, am avut ocazii, portarul lor a făcut minuni. Noi n-am reuşit să marcăm.

E atipic CFR-ul de anul ăsta. Marchează multe goluri, creează multe ocazii. Din păcate, astăzi au fost 20 şi ceva de şuturi în total. Cornere, tot. La fazele fixe n-am fost aşa inspiraţi. Chiar n-am ce să le reproşez.

Reclamă
Reclamă

Singurul lucru, mi-au lipsit ceva jucători, pe care puteam să îi bag în repriza a doua, gen Korenica. Sigur ne aduceau un plus. N-am putut să aduc nimic ofensiv pentru că în momentul în care vrei să îl scoţi pe Louis Munteanu trebuie să bagi un under. Dacă nu era regula under aş fi introdus un atacant, dar nu am avut cum.

(n.r: V-a surprins puţin Sibiul? Au fost puţin mai timizi) Ţinând cont că la meciul cu FCSB au câştigat, au bătut-o pe Iaşi cu 6-0 (n.r: 6-2) şi 25 de meciuri n-au pierdut acasă, am fost puţin surprins că au fost numai în apărare.

(n.r: Ce urmează pentru dumneavoastră pentru că e un sezon nebun? Când aţi luat titlul cu Unirea Urzicei tot aşa a fost. Vi se pare genul acela de sezon?) Nu vreau să mă gândesc prea mult în spate. Urmează următorul meci şi iarăşi avem o problemă. Kamara a luat al patrulea galben şi acolo avem probleme, la extreme. Nu prea înţeleg de ce a luat galben. Mă gândesc la meciul următor, că ăla e cel mai important. Nu mă gândesc la ce am făcut la Urziceni.

Reclamă

(n.r: Care sunt cele mai grele adversare în lupta pentru titlu?) E greu să spun asta. Sunt două echipe în faţă şi trebuie să le respectăm. Dacă ele sunt pe primele locuri, ele sunt acum favorite”, a declarat Dan Petrescu pentru digisport.ro după Hermannstadt – CFR Cluj 0-0.

Hermannstadt – CFR Cluj 0-0. Clujenii au ratat şansa de a urca pe podium

Hermannstadt – CFR Cluj 0-0, duelul din etapa zecea din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Clujenii au ratat şansa de a urca pe loc de podium. Pentru acest lucru, aveau nevoie de victorie.

CFR Cluj a obținut un egal în etapa precedentă. Echipa din Gruia a condus-o pe FCSB cu 2-0, însă campioana a revenit și a plecat cu un punct din Ardeal. CFR Cluj e acum pe locul 4 în Liga 1. Ardelenii au un punct mai puţin decât Dinamo, dar şi un joc mai puţin disputat.

Hermannstadt: Muţiu- Oroian, Găman, Ionuț Stoica, Goncalves – Murgia, Ivanov – , Balaure, Deaconu, Ianis Stoica – Chițu.
Rezerve: Căbuz, A. Pop, F. Bejan, I. Căpuşp, Biceanu, A. Luca, D. Neguţ, I. Gândilă, S. Bus, K. Kujabi, R. Popescu, N. Antwi
Antrenor: Marius Măldărășanu

CFR Cluj: M. Popa – Abeid, Boben, Bolgado, Rocha – Fica, Tachtsidis, Djokovic – C. Deac, L. Munteanu, M. Kamara.
Rezerve: Hindrich, J. Malic, I. Peteleu, F. Iacob, Kresic, V. Gyorgy, K. Keita, C. Filip, A. Artean, A. Păun, V. Postolachi, P. Michael
Antrenor: Dan Petrescu

Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenţi: Sebastian Gheorghe şi Romică Bîrdeş / Arbitru VAR: Iulian Dima / Asistent VAR: Claudiu Marcu

Stadion: Municipal (Sibiu)

CFR Cluj este neînvinsă de cinci runde în Liga 1. Înaintea derby-ului cu FCSB, clujenii au avut o serie de trei victorii, reușind să se impună în confruntările cu Farul, Botoșani și Unirea Slobozia.

După nouă meciuri jucate, CFR Cluj are 15 puncte. Clujenii au un meci în minus disputat față de celelalte echipe, având o restanță cu Oțelul.

De cealaltă parte, și Hermannstadt avea moral excelent înaintea confruntării cu CFR Cluj. Sibienii erau neînvinși de trei etape, în ultima rundă remizând cu UTA, în deplasare, scor 1-1. Ei acum au ajuns la 4 meciuri la rând fără înfrângere.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și