Închide meniul

Răzvan Lucescu a remarcat un jucător după Volos – PAOK 1-4: „E uimitor, e cel mai bun din Grecia”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 septembrie 2024, 11:12

Reclamă
Răzvan Lucescu a remarcat un jucător după Volos – PAOK 1-4: „E uimitor, e cel mai bun din Grecia

Răzvan Lucescu a remarcat un jucător după Volos - PAOK 1-4

Răzvan Lucescu / Profimedia Images

Răzvan Lucescu a remarcat un jucător după Volos – PAOK 1-4. Antrenorul lui PAOK l-a lăudat pe portarul echipei sale, croatul Dominik Kotarski.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kotarski, care e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 5 milioane de euro, a intrat în acest an şi în circuitul echipei sale naţionale.

Răzvan Lucescu a remarcat un jucător după Volos – PAOK 1-4: „E uimitor, e cel mai bun din Grecia”

M-am gândit mult la cum putem câştiga meciul, la reacţia pe care o vom avea pe teren.

Te gândeşti la fiecare detaliu care ar putea apărea într-un meci. N-am început meciul cu maximum de concentrare.

Avem cel mai bun portar din Grecia. E uimitor. A progresat foarte mult. Adversarii nu au prea multe situaţii de a marca, dar atunci când au, el e acolo. Îmi place şi modul în care se comportă şi mesajul pe care îl dă echipei, de încredere şi echilibru.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să-l apreciez, pentru că nu am prea multe posibilităţi de a vorbi despre portar. Trebuie să punctez progresul său uriaş”, a spus Răzvan Lucescu la conferinţa de presă de după victoria cu Volos.

Volos – PAOK 1-4. Victorie clară pentru echipa lui Răzvan Lucescu, ce a devenit lider în campionatul Greciei

Volos – PAOK 1-4 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Volos şi PAOK s-au întâlnit în etapa a cincea a Superligii Greciei. Partida s-a disputat sâmbătă, de la ora 17:00, şi a fost exclusiv în AntenaPLAY.

PAOK a obţinut o victorie clară şi a devenit lider în campionatul Greciei. După cinci etape disputate în Superligă, PAOK are 4 victorii şi un egal. Cu 13 puncte, PAOK e momentan lider în Superliga Greciei, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY. AEK şi Olympiacos sunt pe locurile doi şi trei, ambele cu câte 10 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat faţă de PAOK.

Reclamă

Volos: Kovacs – Miletic, Kalogeropoulos, Bernadou – Mygas, Glavcic, Conde, Assehnoun, Ferrari – Altman – Mendieta Antrenor: J. Gomez

PAOK: Kotarski – Baba, Colley, Kedzioura, Sastre – Camara, Schwab – Taison, Murg, Despodov – Tissoudali Antrenor: Răzvan Lucescu

PAOK, gol cum rar vezi în meciul cu Volos! Atacantul lui Răzvan Lucescu a înscris în stilul lui Piţurcă, în 1989, cu Galatasaray!

PAOK a marcat un gol cum rar vezi în meciul cu Volos! În minutul 89 al partidei, la scorul de 3-1 pentru echipa lui Răzvan Lucescu, portarul gazdelor, Kovacs, a degajat un balon în atacantul Fedor Chalov.

Chalov a reuşit să înscrie, în stilul în care o făcea Victor Piţurcă în 1989 în semifinala Cupei Campionilor cu Galatasaray. Golul lui Piţurcă a fost atunci anulat fără motiv. Portarul Galatei degajase mingea în ceafa lui Piţurcă.

Pe Chadov mingea degajată de Kovacs l-a lovit în picior. El a reuşit să întindă piciorul în aşa fel încât să fie pe direcţia balonului degajat de Kovacs.

Portarul Kovacs şi jucătorii lui Volos au protestat, dar inutil. Golul a fost validat şi nu exista niciun motiv pentru care să nu fie validat.

Rusul Fedor Chalov (26 de ani) este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 11 milioane de euro. El a fost transferat în această vară de PAOK, pentru 3 milioane de euro.

PAOK a obţinut o victorie clară în deplasarea de la Volos. După 5 etape disputate, echipa lui Răzvan Lucescu are 4 victorii şi un egal. Cu 13 puncte, PAOK e lider în campionatul Greciei. AEK şi Olympiacos au fiecare câte 10 puncte, dar un meci mai puţin disputat.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și