Închide meniul

Numit „Don Juan al fotbalului”, Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu: „M-a jignit! Mi se pare deplasat”

Publicat: 22 septembrie 2024, 11:29

Reclamă
Numit „Don Juan al fotbalului, Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu: „M-a jignit! Mi se pare deplasat

Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu şi Florin Bratu / Colaj Digi Sport/Profimediaimages

Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după ce a fost criticat dur de antrenorul Oţelului. Totul după reacţia avută la gestul făcut de Munteanu în timpul meciului cu Dinamo, care a contrariat întreaga ţară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu l-a bruscat pe David Maftei, pentru că nu a fost privit în ochi în timp ce îl certa. ”Ce poate să însemne mai grav? Să-l bată, nu? Să-i dea vreo palmă, vreun pumn, mă gândesc și eu”, a reacţionat Bratu, când a văzut imaginile.

Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu

Declaraţiile date de fostul atacant al lui Dinamo l-au făcut pe Dorinel Munteanu să izbucnească.

Văd că acest Don Juan al fotbalului e foarte acid cu mine, în comentarii. El care iese în evidență prin ținuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum. Nu știu cum poate el să vorbească sau să mă critice pe mine. Acest Don Juan Bratu a fost bun ca fotbalist, dar ca antrenor… A fost forțat și pe la echipa națională, iar rezultate, mai puțin!„, a răbufnit Dorinel Munteanu pentru GSP.

Florin Bratu i-a dat replica antrenorului de la Oţelul Galaţi. Acesta a ţinut să asigure că doar a comentat gestul făcut de fostul mijlocaş al Generaţiei de Aur.

Reclamă
Reclamă

Pur și simplu am vorbit de gestul lui Dorinel Munteanu, nu despre antrenorul Dorinel Munteanu, pe care tot l-am lăudat săptămâni întregi sau poate chiar un an, pe bună dreptate.

El a jignit, m-a jignit, dar eu nu voi face asta. Pentru că am fost coleg cu el la echipa națională și vreau să mă limitez în a spune că îmi doresc să nu mai văd astfel de lucruri pe niciun stadion din România, pentru că nu vreau să promovăm agresiunea aceasta, aceste bruscări.

Mi se pare puțin deplasat. Poate lumea vrea să audă altceva de la mine, dar nu vreau să mai spun decât că nu pot fi de acord cu astfel de gesturi”, a declarat Florin Bratu la digisport.ro.

Reclamă

Ilie Dumitrescu l-a făcut praf pe Dorinel Munteanu

Munteanu l-a tras de tricou pe Maftei şi l-a certat. La conferinţa de presă Dorinel Munteanu nu numai că nu şi-a cerut scuze, dar a spus că, poate, ar trebui să fie chiar mai dur.

Ilie Dumitrescu l-a făcut praf pe Dorinel Munteanu pentru gestul acestuia cu tânărul de 20 de ani, David Maftei.

Nu poți avea o reacție de genul ăsta, să tragi un jucător așa de tricou. Nu se poate așa ceva, nu poți să faci așa ceva! Dar dacă astea sunt metodele lui și așa încearcă el să-și impună respectul acolo, în vestiar sau în club… la alt club ar fi existat o reacție.

Nu ai voie să faci așa ceva, să tragi jucătorul de tricou! Nu se poate! De asta spun, păcat de tot ceea ce face acolo sportiv, ține echipa asta în viață, e un proiect pe care l-a început în Liga 3, a fost la penalty-uri de a câștiga Cupa României… Dacă l-ai băgat titular și i-ai dat încredere, nu poți să ai… păcat de gesturile astea.

E păcat de ce face bine. Eu rămân cu imaginea asta. O să rămână toată viața la Galați. E proiectul solid, dar ca președinte de club îți pui problema cu privire la comporamentul lui. Mă refer la viitorul lui acum.

Poate vrea să rămână toată viața la Galați. Nu e tolerant, nu ai voie să faci așa ceva. Mai arătați-mi un gest de genul ăsta”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și