Închide meniul

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB! Jucătorul din Liga 1 pe care a pus ochii

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2024, 12:06

Reclamă
Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB! Jucătorul din Liga 1 pe care a pus ochii

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB. Patronul campioanei vrea să aducă un nou portar, în locul lui Andrei Vlad, şi a pus ochii pe Lukas Zima, de la Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a încurcat pe teren propriu cu Petrolul. „Lupii” au smuls un egal in extremis, reuşind să egaleze pe finalul partidei.

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB

După meciul cu Petrolul, Gigi Becali l-a remarcat pe portarul „lupilor” şi a confirmat interesul pentru el. Acesta vrea să-l transfere la FCSB, în locul lui Andrei Vlad, despre care susţine că nu-i mai „arde” de fotbal, având în vedere că a prins puţine partide în ultimele sezoane.

Totodată, Gigi Becali a oferit declaraţii şi despre Ştefan Târnovanu. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că îi mărise salariul portarului, înaintea partidei cu Petrolul, însă a revenit asupra deciziei după gafa acestuia din finalul partidei.

„Am vorbit că ne trebuie un portar, lui Vlad nu îi mai arde, dar dacă nu apără Posibil să fie Zima în locul lui. Lui Târnovanu i-am mărit contractul, dar nu l-au înregistrat. În ziua aia am zis să nu îl mai înregistreze. Dacă face asemenea greșeli”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Reclamă
Reclamă

Lukas Zima, în vârstă de 30 de ani, este cotat la suma de 850.000 de euro, conform site-urilor de specialitate. Până să ajungă la Petrolul, goalkeeper-ul a evoluat la Genoa, Reggiana, Venezia sau Livorno.

Lovitură pentru FCSB! Un titular s-a accidentat şi va lipsi o lună de pe teren

FCSB a primit o lovitură, chiar înaintea primului meci din grupa de Europa League, după ce un titular s-a accidentat şi va lipsi de pe teren o lună. Mihai Stoica a făcut anunţul şi a dezvăluit că roş-albaştrii nu pot conta pe Siyabonga Ngezena, în următoarea perioadă.

Fundaşul sud-african va sta „pe bară” timp de aproape o lună şi cel mai probabil, va reveni pe teren la derby-ul cu Dinamo, programat imediat după pauza datorată echipelor naţionale.

Reclamă

„Ngezana are o leziune musculară. Nu va juca timp de o lună. Cel mai devreme ar putea reveni la derby-ul cu Dinamo. A venit accidentat de la echipa națională. Este bine că, din această lună, două săptămâni nu vom juca, iar el nu va mai pleca la echipa națională.

Ngezana era titular, dar din nefericire s-a accidentat și nici Marijana de la Belgrad nu poate interveni. Estimativ, va reveni după 4 săptămâni. E o pierdere mare pentru noi. E important că au revenit și vor fi apți Lixandru și Edjouma.

E clar că vor fi niște modificări, pentru că Mihai Popescu nu va evolua în campionat timp de două etape, dar este un fotbalist care până acum a arătat că merită să joace”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și