Închide meniul
Foto

Pescobar, un alt gest uriaş pentru tineri după ce i-a premiat pe absolvenţii care au luat 10 la BAC! Câţi bani a scos din buzunar

Publicat: 24 septembrie 2024, 12:41

Reclamă
Pescobar, un alt gest uriaş pentru tineri după ce i-a premiat pe absolvenţii care au luat 10 la BAC! Câţi bani a scos din buzunar

Pescobar, un alt gest uriaş pentru tineri după ce i-a premiat pe absolvenţii care au luat 10 la BAC!

Pescobar / Instagram

Pescobar a făcut un alt gest uriaş pentru tineri după ce i-a premiat pe absolvenţii care au luat 10 la BAC! De data aceasta cunoscutul proprietar de restaurante a sărit în ajutorul unor elevi care organizau Balul Bobocilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pescobar le-a oferit liceenilor 3.000 de lei pentru a organiza Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, din Rădăuţi. A fost cea mai mare donaţie pe care aceştia au primit-o.

Pescobar, un alt gest uriaş pentru tineri după ce i-a premiat pe absolvenţii care au luat 10 la BAC! Câţi bani a scos din buzunar

Au depus efort, s-au chinuit, m-au căutat, m-au găsit. Am vrut să fiu și eu undercover, dar n-am reușit. Bravo!”, a transmis Paul Nicolau, cunoscut ca „Pescobar”, pe reţelele sociale.

Deci, dragilor, susținem cu 3.000 de lei Balul bobocilor din Rădăuți. Am trimis”, a adăugat patronul Tavernei Racilor.

Pescobar le-a promis celor care au luat 10 la BAC anul acesta că îi va recompensa, simbolic, cu câte 100 de euro. El s-a ţinut de cuvânt, dar a mărturisit că a fost foarte greu să ia legătura cu toţi absolvenţii de liceu care au luat 10 la BAC în sesiunea de vară.

Reclamă
Reclamă

Facem așa: cine ia 10 la Bac are 100 de euro de la mine. Toți care iau 10 din toată țara, nu mă interesează câți sunt. Nu contează numărul lor. Haide, cu învățătură că asta e cheia succesului… una din ele. Cartea e sfântă. Spor la învățat, copii!”, anunţa Pescobar.

Pescobar îşi desfăşoară activitatea în unele locaţii pe care le-a închiriat de la Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF. Pescobar şi Dragomir au o relaţie specială. De altfel, cunoscutul proprietar de restaurante a şi cumpărat un penthouse de lux de la Dumitru Dragomir.

Imagini fabuloase cu apartamentul de 1.8 milioane de euro al lui Pescobar

Au apărut imagini fabuloase cu apartamentul de 1.8 milioane de euro al lui Pescobar (Paul Nicolau). Cunoscutul milionar trăieşte în lux şi opulenţă şi le-a arătat fanilor ce imobil şi-a cumpărat de la cel care primeşte trei pensii de la statul român.

Reclamă

Pescobar a făcut o investiţie spectaculoasă şi a cumpărat „cel mai scump apartament” de la prietenul lui Dumitru Dragomir. Acesta are 1.500 de metri pătraţi şi dispune de condiţii de cinci stele.

Apartamentul cupărat de Pescobar de la fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal are sală de cinema, piscină pe terasă, dar şi sală de fitness. Pe unul dintre pereţi este un tablou uriaş cu actorii din serialul „Peaky Blinders”.

Mi-am cumpărat un apartament, de acolo de la colțul blocului până la colțul blocului, penthouse, și are cea mai mare piscină de pe un bloc din România. Chiar mă gândesc că poate o să fac un concurs, cu un studio apartament, să-l iau să-l dau cu am făcut acum că ăia 10.000 de euro.(…)

Ce să vezi, e de acolo și până acolo (n.r.- suprafața apartamentului).(…) A costat 1,8 milioane, mai bag 1 milion. Aici o să fie un cinema, care pleacă în trepte, un amfiteatru, aici barul care servește doar pentru cinema.

Aici va fi sala de sport, dar practic ea vine mișto cu recepție, adică de acolo îți iei un baton, o chestie. Aici e bucătăria, aici va fi o cameră de vinuri. Aici va fi o scară, o scară circulară care duce sus și e piscina. Aici e zona mai personală, vor fi dormitoarele. Are 720 de metri și sus la fel”, a spus Paul Nicolau, într-un videoclip postat pe TikTok.

Dumitru Dragomir nega vehement că ar fi partener al lui Pescobar în restaurantele pe care le deţine Paul Nicolau. Fostul şef LPF sublinia că Pescobar doar îi plăteşte chirie pentru locaţii. Dragomir regreta că nu s-a implicat şi el în această afacere. El preciza că lui Pescobar îi merge foarte bine cu afacerile din Horeca.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și