Închide meniul

Verdictul în cazul lui Jude Bellingham, după ce starul lui Real Madrid l-a jignit pe arbitrul partidei cu Espanyol Barcelona

Publicat: 24 septembrie 2024, 18:22

Reclamă
Verdictul în cazul lui Jude Bellingham, după ce starul lui Real Madrid l-a jignit pe arbitrul partidei cu Espanyol Barcelona

Verdictul în cazul lui Jude Bellingham, după ce starul lui Real Madrid l-a jignit pe arbitrul partidei cu Espanol Barcelona

Profimedia

Verdictul în cazul lui Jude Bellingham, după ce starul lui Real Madrid l-a jignit pe arbitrul partidei cu Espanyol Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul englez al echipei Real Madrid, Jude Bellingham, nu va fi sancţionat pentru insultele pe care le-a adresat arbitrului în timpul victoriei cu 4-1 cu Espanyol Barcelona, sâmbătă, în etapa a 6-a din La Liga.

Verdictul în cazul lui Jude Bellingham, după ce starul lui Real Madrid l-a jignit pe arbitrul partidei cu Espanyol Barcelona

Comisia tehnică pentru arbitri din Spania a decis că nu există niciun motiv pentru a lua măsuri suplimentare. Mijlocaşul ofensiv a fost foarte nervos pe finalul meciului, când Real îşi majorase deja avantajul, în repriza a doua, şi s-a năpustit asupra arbitrului, care tocmai îl avertizase pentru proteste.

După ce a protestat vehement la decizia lui José Luis Munuera Montero de a nu-i acorda fault după contact, Bellingham a primit cartonaşul galben, scrie news.ro.

În timp ce Vinicius flutura braţele în semn de protest, internaţionalul englez s-a întors spre arbitru pentru a-l insulta: „Ce r…t”, se putea citi foarte clar pe buzele lui Jude Bellingham din imaginile difuzate de televiziunea spaniolă. Deşi insulta nu a fost auzită de arbitru pe teren, ea a devenit imediat virală pe internet şi l-ar fi putut costa scump pe jucător, care avea toate motivele să se teamă de o sancţiune destul de severă.

Reclamă
Reclamă

Pe teren, simţind că jucătorul său este pe punctul de a exploda, Carlo Ancelotti a decis să nu-şi asume nici cel mai mic risc şi să-l scoată înainte de a fi prea târziu, fiind înlocuit cu Antonio Rüdiger. Conform Marca, aproape jumătate (45%) din cartonaşele primite de Real Madrid până acum în acest sezon (12, dintre care unul roşu) au fost pentru proteste, ceea ce face din Real Madrid cea mai avertizată echipă din acest motiv. În sezonul trecut, Real Madrid a primit un total de 72 de avertismente, dintre care 14 pentru proteste, conform Marca.

Kylian Mbappe și Jude Bellingham, scoși din minți de arbitru în Real Madrid – Espanyol 4-1

Kylian Mbappe și Jude Bellingham au fost scoși din minți de arbitru în meciul Real Madrid – Espanyol, scor 4-1, din etapa a 6-a din La Liga. Cei doi jucători ai campioanei Spaniei au riscat să fie eliminaţi de „centralul” Munuera Montero.

La pauză, în drumul spre vestiare, Mbappe i-a cerut explicaţii lui Montero. A considerat că nu merita să fie avertizat. Discuţia dintre ei a continuat în repriza secundă, când atacantul Realului a fost ameninţat că va fi eliminat. Camerele TV au surprins un dialog între cei doi.

Reclamă

Hei, Kylian (n.r. i-a făcut gesturi să se oprească). Îţi asumi un risc, Kylian!„, i-a strigat Munuera Montero, potrivit marca.com.

Şi Jude Bellingham a fost în scandal cu arbitrul andaluz. Mijlocaşul lui Ancelotti a protestat că nu a primit un fault şi a fost avertizat. Bellingham i-a strigat imediat: „Ce r***t!„. A scăpat fără să vadă roşu. La aceeaşi fază a primit cartonaş şi Vinicius.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

7:00

Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024, competiţie care e live în AntenaPLAY! Ioana Sîngeorzan joacă la 09:30

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și