Închide meniul

Horaţiu Moldovan, comparat de italieni cu Ederson, portarul lui Guardiola de la City: „A venit după degajarea lui!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 septembrie 2024, 21:40

Reclamă
Horaţiu Moldovan, comparat de italieni cu Ederson, portarul lui Guardiola de la City: „A venit după degajarea lui!

Horaţiu Moldovan, comparat de italieni cu Ederson, portarul lui Guardiola de la City

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament la Atletico Madrid/ Profimedia

Horaţiu Moldovan a fost comparat de italieni cu Ederson. Portarul român a avut o prestaţie solidă în partida pe care Sassuolo a câştigat-o cu cei de la Cosenza, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, italienii au scos în evidenţă şi faptul că Horaţiu Moldovan nu a primit gol în cele două meciuri jucate pentru Sassuolo.

Horaţiu Moldovan, comparat de italieni cu Ederson

Moldovan ca Ederson: golul lui Sassuolo contra celor de la Cosenza a venit după degajarea portarului. Două jocuri și două meciuri fără gol primit, singurele două din acest sezon pentru echipa lui Grosso, care în precedentele 5 meciuri dintre campionat și Cupă primise mereu goluri, 4 doar împotriva lui Cremonese, apoi câte unul pe meci.

Moldovan și-a arătat toate calitățile în ultimul meci de campionat, dovedind a fi mult mai mult decât un simplu portar. A avut un rol important în acțiunea care a dus la golul victoriei semnat de Armand Laurienté”, au scris italienii de la sassuolonews.it.

Horațiu Moldovan a fost titular în Cosenza – Sassuolo 0-1

Horațiu Moldovan a fost titular în Cosenza – Sassuolo 0-1, meci care a contat pentru etapa a 6-a a sezonului de Serie B. Românul i-a impresionat pe specialiști și a primit o notă peste media echipei. Horațiu Moldovan a plecat la Sassuolo în această perioadă de mercato, sub formă de împrumut, de la Atletico Madrid. Chiar dacă se afla într-un vestiar uriaș, la echipa antrenată de Diego Simeone, românul și-a dorit să joace și a ales echipa din Serie B.

Reclamă
Reclamă

Sassuolo a învins-o pe Cosenza cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Armand Lauriente, în minutul 52 al duelului.

Horațiu Moldovan nu și-a luat niciun gol în cadrul acestui duel, iar specialiștii de la sofascore.ro i-au oferit nota de 7,7, a doua din echipa lui Sassuolo. Cea mai mare notă a fost obținută de fundașul Yeferson Paz, coleg cu Horațiu Moldovan. Acesta a fost desemnat omul meciului și a primit nota de 8,1, din partea specialiștilor.

Mircea Lucescu, reacţie categorică după ce Horaţiu Moldovan nu a acceptat convocarea în luna septembrie

Mircea Lucescu a oferit o reacţie categorică, după ce Horaţiu Moldovan nu a acceptat convocarea la echipa naţională, pentru „dubla” cu Kosovo şi Lituania, din Liga Naţiunilor. Selecţionerul a transmis că a fost sunat de portarul român, însă el a fost cel care a luat decizia finală în cazul său, după ce s-a consultat şi cu antrenorul celor de la Sassuolo.

Reclamă

„(N.r. Despre Horaţiu Moldovan) Asta e hotărârea mea, e decizia mea în legătură cu el, m-a sunat şi m-a rugat să-l las, vrea să devină titular. Şi eu vreau să devină titular acolo. I s-a reproşat că nu a jucat, din cauză că nu s-a antrenat cu echipa şi are nevoie de timp pentru a se antrena cu echipa. Mi-a dat telefon. Consider că e mai important pentru noi să rămână acolo să se antreneze, să devină titular, decât să-l ţinem rezervă.

Nu regret cu absolut nimic, el şi-a dat seama că era rezervă, decât să fie rezervă, mai bine antrenament de antrenament…am vorbit cu antrenorul de la Sassuolo, îl aşteaptă să joace. A fost decizia mea, nu a lui! Dacă-l forţam, venea, dar nu vreau să-mi încep acest mandat cu ameninţări la adresa jucătorilor, nu sunt un antrenor care pedepseşte. Prefer o relaţie umană, să ne rezolvăm problemele”, a declarat Mircea Lucescu, la o conferinţă de presă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și