Închide meniul

Ce este dispus să facă Ianis Hagi pentru e reveni la prima echipă a lui Rangers! Scoţienii au dezvăluit totul

Viviana Moraru Publicat: 24 septembrie 2024, 21:37

Reclamă
Ce este dispus să facă Ianis Hagi pentru e reveni la prima echipă a lui Rangers! Scoţienii au dezvăluit totul

Ce este dispus să facă Ianis Hagi pentru e reveni la prima echipă a lui Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui antrenament la Rangers/ Profimedia

Scoţienii au dezvăluit ce este dispus să facă Ianis Hagi, pentru a reveni la prima echipă a lui Rangers. Fiul „Regelui” e gata să facă un sacrificiu, pentru a fi luat în calcul de antrenorul Philippe Clement.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi se pregăteşte cu echipa secundă a lui Rangers. Acesta a fost decisiv pentru scoţieni în ultimul meci amical, cu Huddersfield, reuşind să marcheze o „dublă” şi să ofere un assist.

Ce este dispus să facă Ianis Hagi pentru e reveni la prima echipă a lui Rangers

Ianis Hagi este dispus să negocieze cu privire la creşterea salarială pe care trebuie să o primească, în cazul în care va bifa meciuri pentru prima echipă a lui Rangers.

Internaţionalul român are o clauză specială menţionată în contractul său, clauză prin care salariul său va fi mărit, în cazul în care va revenit în lotul mare al lui Rangers.

Scoţienii menţionează că Ianis Hagi este dispus să se aşeze la masa negocierilor cu oficialii lui Rangers, pentru a ajunge la o înţelegere în privinţa salariului. Fiul „Regelui” face totul pentru a reveni la echipa mare a lui Rangers, cel puţin până în iarnă, la următoarea perioadă de mercato.

Reclamă
Reclamă

„Ianis Hagi este deschis să negocieze creşterea salarială iminentă la Rangers, în încercarea de a revenit la prima echipă. Mijlocaşul român este dispus să ajungă la o înţelegere cu clubul, în privinţa clauzei salariale, care urmează să fie declanşată automat după următoarea sa apariţie la Rangers”, au notat scoţienii de la rangersnewshub.com.

Reacţia presei din Scoţia, după ce Ianis Hagi a fost decisiv pentru Rangers B şi a fost desemnat MVP-ul meciului

Reacţia presei din Scoţia, după ce Ianis Hagi a fost decisiv pentru Rangers B şi a fost desemnat MVP-ul meciului nu a întârziat să apară.

Ianis Hagi a făcut spectacol pentru echipa a doua a celor de la Rangers. Internaţionalul român a dat o dublă şi a dat şi o pasă decisivă.

Reclamă

Deși înghețat, românul continuă să lupte pentru cariera lui de la Rangers, strălucind la echipa a doua. Intrat în dizgrațiile lui Clement, Hagi i-a amintit încă o dată că nu vrea să arunce prosopul, ci să lupte pentru a-și salva cariera de la Rangers. S-a aflat că Hagi a fost înghețat din cauza unei clauze din contract, prin care i se mărește salariul dacă mai joacă un meci la echipa mare.

Dar, decât să facă scandal, Hagi a rămas un profesionist desăvârșit de-a lungul acestui circ și s-a arătat disponibil pentru echipa a doua”, au scris scoţienii de la footballscotland.co.uk.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și