Închide meniul

Jack Porter a devenit cel mai tânăr jucător care a jucat vreodată pentru Arsenal Londra! Moment istoric pentru „tunari”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 septembrie 2024, 11:24

Reclamă
Jack Porter a devenit cel mai tânăr jucător care a jucat vreodată pentru Arsenal Londra! Moment istoric pentru „tunari

Jack Porter a devenit cel mai tânăr jucător care a jucat vreodată pentru Arsenal Londra!

Profimedia

Jack Porter a devenit cel mai tânăr jucător care a jucat vreodată pentru Arsenal Londra! Moment istoric pentru „tunari”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jack Porter a devenit cel mai tânăr jucător din istoria grupării Arsenal care a evoluat într-un meci oficial. El a jucat, miercuri, în Cupa Ligii Angliei cu Bolton, scor 5-1, la doar 16 ani şi 72 de zile.

Jack Porter a devenit cel mai tânăr jucător care a jucat vreodată pentru Arsenal Londra

El l-a depăşti astfel pe Cesc Fabregas, care a debutat în prima echipă sub comanda lui Arsène Wenger la vârsta de 16 ani şi 177 de zile, într-o seară de octombrie 2003.

I-am spus ieri că va fi titular şi a fost foarte încântat! Şi-a sunat imediat familia. Ei nu erau pregătiţi pentru asta. Dar el a reacţionat foarte bine şi a fost foarte calm. Ce experienţă”, a spus Arteta după fluierul final, scrie news.ro.

Internaţional U17, el a beneficiat de mai multe circumstanţe pentru a evolua la o vârstă atât de fragedă. Cum titularul David Raya a suferit o uşoară accidentare la genunchiul drept duminică, împotriva lui Manchester City, experimentatul Neto ar fi trebuit să fie titular. Cu toate acestea, brazilianul în vârstă de 35 de ani, care a sosit în ultimele etape ale perioadei de transfer din vară, a jucat în turul precedent al Cupei Ligii cu Bournemouth şi, prin urmare, nu a putut juca împotriva lui Bolton. De toate acestea ar fi putut beneficia Tommy Setford, în vârstă de 18 ani, o altă achiziţie de vară de la Ajax, dar acesta este în prezent accidentat.

Reclamă
Reclamă

Prin urmare, Porter s-a regăsit în echipa de start a serii, în care au avut şansa lor şi alţi „Baby Gunners”. Marea speranţă a Angliei, Ethan Nwaneri, în vârstă de 17 ani, a profitat de ocazie pentru a marca o dublă.

Arsenal a marcat prin Rice ’16, Nwaneri ’37, ’49, Sterling ’64 şi Havertz ’78. Pentru Bolton a înscris Collins ’53.
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și