Închide meniul

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2024, 10:51

Reclamă
Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla spectaculoasă din meciul cu RFS

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB, după 4-1 cu RFS

Darius Olaru, la începutul unui meci de la FCSB/ Hepta

Darius Olaru a făcut un anunţ despre plecarea de la FCSB, imediat după „dubla” spectaculoasă reuşită în meciul cu RFS, încheiat cu scorul de 4-1. Căpitanul campioanei a subliniat că are „multă treabă” la formaţia roş-albastră, cel puţin până în iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru a dat astfel de înţeles că ia în calcul o plecare de la FCSB, în următoarea perioadă de mercato. Mijlocaşul a fost aproape să se despartă de campioni şi în vară, atunci când a fost dorit de formaţii din Rusia şi din Golf.

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB, după „dubla” din meciul cu RFS

Darius Olaru a mai transmis că FCSB trebuie să-şi revină şi în campionat, acolo unde nu a mai înregistrat o victorie de trei runde. În următoarea etapă, campioana se va deplasa pe terenul celor de la Sepsi, meciul urmând să se dispute duminică, de la ora 21:30.

Totodată, Darius Olaru a fost întrebat şi despre critici. Acesta a transmis că declaraţiile negative la adresa sa îl mobilizează. Căpitanul roş-albaştrilor a oferit declaraţii şi despre o mărire de salariu, după ce în vară Gigi Becali a dezvăluit că mijlocaşul a refuzat semnarea unui nou contract.

„Nu mă gândesc la un transfer, când va veni și timpul meu voi pleca, dar până atunci sunt aici, sunt focusat pe ce am de făcut. Avem multă treabă până în iarnă, Campionat, Cupă, Europa League.

Reclamă
Reclamă

Ne gândim să luăm meci cu meci, trebuie să ne revenim și în campionat, iar după ne vom gândi la meciul de la Salonik. Nu mă gândesc la o mărire de salariu. Criticile mă fac să fiu mult mai motivat, dar și laudele le iau ca atare.

Trebuie să arătăm și în campionat la fel ca în Europa. În ultimele meciuri am jucat bine și în campionat, dar nu am reușit să rezultatele pe care ni le dorim. Aveam nevoie de această victorie și pentru moral pentru că nu traversam o perioadă bună”, a declarat Darius Olaru, după FCSB – RFS 4-1.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS 4-1

Darius Olaru a reuşit o dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Căpitanul roş-albaştrilor a marcat în minutele 58 şi 69. Mai întâi, Olaru a finalizat perfect, sub bară, după ce a primit o pasă extraordinară de la Florin Tănase.

Reclamă

Ulterior, în minutul 69, Olaru a înscris din nou. Şi de această dată Florin Tănase a contribuit la golul lui Olaru. Tănase a pătruns periculos spre poarta lui RFS, driblând mai mulţi jucători, după care i-a pasat lui Băluţă. Băluţă a centrat, iar mingea a fost deviată de un jucător al lui RFS şi a ajuns la Olaru. Căpitanul FCSB-ului a reluat perfect, din prima, fără nicio şansă pentru portarul Ondoa.

Lăsat pe banca de rezerve la startul partidei, Florin Tănase a intrat pe teren la pauza meciului cu RFS, în locul lui David Miculescu. El şi-a făcut imediat simţită prezenţa. În minutul 58, Florin Tănase l-a găsit perfect pe Darius Olaru, care s-a demarcat excelent. Colaborarea dintre cei doi a dus la cel de al treilea gol marcat de FCSB cu RFS.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost surprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și